ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη: «Σήμερα θα καταθέσουν τεράστιοι ηθοποιοί» – Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Δημητρακόπουλος

Δίκη Φιλιππίδη: «Σήμερα θα καταθέσουν τεράστιοι ηθοποιοί» – Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Δημητρακόπουλος
Δηλώσεις Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουνίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ηθοποιού για δύο απόπειρες βιασμού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με το που έφτασε στα δικαστήρια.

«Σήμερα θα καταθέσουν ηθοποιοί οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό θέατρο εδώ και 34 χρόνια. Όπως ο Γιώργος Χριστοδούλου και η κυρία Ακριτίδου. Θα περιγράψουν τα βιώματά τους -τα αληθινά βιώματά τους, όχι τα πεποιημένα- όσον αφορά την προσωπικότητα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Πλέον, ονόματα τεράστια στο ελληνικό θέατρο σκιαγραφούν την πραγματική προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη».

Τι είπε για την κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Όσον αφορά την κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη: «Δε θέλω να σχολιάσω τον κύριο Χαϊκάλη. Τον ξέρουμε όλοι. Ζήσαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, όταν τον παρακολουθούσαμε στα σίριαλ και στο θέατρο. Γνωρίζει το θέατρο όσο ελάχιστοι. Εάν λέει αυτό ο κύριος Χαϊκάλης, νομίζω ότι κάτι περισσότερο ξέρει και από εμένα και από εσάς».

Έπειτα, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε: «Συνεχίζονται οι καταθέσεις και την Τρίτη και μετά ακολουθεί η δική του κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη».

Για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μετά το προχθεσινό περιστατικό, είπε: «Είναι όσο καλά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εξαρτάται από τον διαβήτη και την ινσουλίνη. Είχε λιποθυμική τάση. Ήρθε κάποιος και βοήθησε και του έδωσαν ένα χάπι με το οποίο αντιμετώπισαν τα συμπτώματα της υπογλυκαιμίας».

Τι δήλωσε ο Ιάκωβος Δρόσος

Στη συνέχεια, ο μουσικός επιμελητής Ιάκωβος Δρόσος, ο οποίος θα καταθέσει στο δικαστήριο, δήλωσε: «Δεν είχα δει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία να φιλιούνται. Μπορεί να ισχύει, εμένα δε με ενδιαφέρει. Η προσωπική ζωή των ηθοποιών δε με ενδιαφέρει. Μιλήσαμε με τον κύριο Φιλιππίδη, είμαστε φίλοι. Για όλα όσα κατηγορείται είναι λάθος. Οι καταγγελίες έγιναν για λόγους προβολής».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου