Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ παράξενος λόγος για να χωρίσει κανείς: Γιατί άφησε αυτή γυναίκα το σύζυγό της;

17 Ιουλίου 2017 19:55
Σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ παράξενος λόγος για να χωρίσει κανείς: Γιατί άφησε αυτή γυναίκα το σύζυγό της;

Όσοι συνηθίζουν να διαβάζουν τα μηνύματα που τους στέλνουν, αλλά να μην απαντούν, ίσως θα πρέπει να το... προσέξουν. Γιατί αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους σε δικαστήριο.

Μία γυναίκα στην Ταϊβάν πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, χρησιμοποιώντας στο δικαστήριο την ένδειξη που εμφανιζόταν στο κινητό της ότι εκείνος διάβαζε τα μηνύματα που του έστελνε, αλλά δεν απαντούσε. Ετσι, η εφαρμογή, μέσω της οποίας του έστελνε τα μηνύματα, αποτέλεσε πειστήριο ότι ο σύζυγός της την αγνοούσε και ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της, καταλήγοντας ότι αυτός ο γάμος δεν σώζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο δροσερή και αφράτη τάρτα πορτοκάλι που θα σας μείνει αξέχαστη!

Σε μία περίοδο περίπου έξι μηνών, η γυναίκα έστειλε πολλά μηνύματα στον σύζυγό της, μεταξύ άλλων και ένα έπειτα από τη διακομιδή της σε νοσοκομείο εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Σε ένα από αυτά ενημέρωνε τον άνδρα της ότι ήταν στα «Επείγοντα» και τον ρωτούσε γιατί απλά διάβαζε τα μηνύματα και δεν της απαντούσε.

Παρότι εκείνος την επισκέφθηκε μία φορά στο νοσοκομείο, το δικαστήριο κατέληξε ότι το γεγονός ότι αγνοούσε τα μηνύματά της αποτελεί λόγο διαζυγίου, γράφει το BBC. Περίπου 1-2 μήνες μετά το ατύχημα, τελικά εκείνος της έστειλε ένα μήνυμα, στο οποίο όμως της έγραφε για τον σκύλο τους και την ενημέρωνε ότι είχε αλληλογραφία, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νομάδες: Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν ήδη κλείσει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα παίζει απέναντι στο Survivor 2;

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχε το ζευγάρι- εκείνη 50άρα εκείνος 40άρης- το οποίο είχε παντρευτεί το 2012. Οταν μετακόμισαν στο σπίτι που ο σύζυγός της μοιραζόταν με τη μητέρα του, τον αδελφό και τη σύζυγό του, η ενάγουσα είχε αναλάβει σχεδόν εξ' ολοκλήρου τα έξοδα της οικογένειας.

Παρόλα αυτά, οι συγγενείς του συζύγου της δεν ήταν φιλικοί απέναντί της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, σε σημείο να της επιβάλουν πόση ώρα μπορούσε να κάνει μπάνιο για παράδειγμα. Αλλά το γεγονός ότι εκείνος αγνοούσε τα μηνύματά της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share