Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - αποκάλυψη: Εχθροί μετά τις αλλαγές ομάδων! Δεν θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον!

"Μισιούνται" στην ίδια παραλία! Τρομερή παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Μαΐου 2018 12:10
Survivor - αποκάλυψη: Εχθροί μετά τις αλλαγές ομάδων! Δεν θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και όπως είναι λογικό οι τελευταίες αλλαγές έχουν φέρει μεγάλη αναταραχή στην παραλία Διασήμων και Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο!

Πολλές φιλίες έπαψαν να υπάρχουν μετά την αλλαγή των ομάδων ωστόσο μια είναι αυτή που μας έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση!

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Ο λόγος γίνεται για τους Ηλία Γκότση και Μελίνα Μεταξά! Τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί φίλοι από την πρώτη μέρα του Survivor 2, πριν από τέσσερις μήνες, μέχρι και την Κυριακή! Όλα όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Οι δύο πρώτοι συμπαίκτες είναι πλέον εχθροί με την σχέση τους να θυμίζει την αντίστοιχη της Εύης Σαλταφερίδου με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση - ματ της Δαλάκα στην επιλογή παικτών που της δίνει τη νίκη στο φετινό Survivor!

Χαρακτηριστικό είναι και το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο όπου η Μελίνα είχε πάει στην καλύβα των Μαχητών για να δει τις πρώην συμπαίκτριές της Ντάρια και Ροδάνθη και μόλις εμφανίστηκε ο Ηλίας είπε ένα απλό "φεύγω να σας αφήσω να φάτε" και δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει!

Από την δική του πλευρά, ο Ηλίας Γκότσης δεν σταμάτησε να την κράζει στον Πάνο Θεοδώρου και πλέον θεωρείται βέβαια ότι οι δύο πρώην φίλοι δεν θέλουν καν να έχουν επαφές! Τι ακριβώς έχει συμβεί; Πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι η παρεξήγηση δεν αφορά μόνο το γεγονός ότι ο Ηλίας δεν διάλεξε την Μελίνα στη νέα ομάδα αλλά έχει "ζουμί" από πριν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share