Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξύπνησα χωρίς παντελόνι, δεν ξέρω τι μου έκαναν»! Τι είπε ο 19χρονος για τον ξυλοδαρμό του!

Υπονοεί ότι τον βίασαν οι συγκρατούμενοί του

11 Δεκεμβρίου 2018 17:50
«Ξύπνησα χωρίς παντελόνι, δεν ξέρω τι μου έκαναν»! Τι είπε ο 19χρονος για τον ξυλοδαρμό του!

Το ενδεχόμενο να έχει πέσει και θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια του περιστατικού αυτοδικίας εντός των φυλακών Αυλώνα, αφήνει ανοικτό ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους “βγάλτε του το παντελόνι” και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει: «Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα σε γ@μ@σ@ ρε! Ωραία ήτανε;": Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού μέσα στην φυλακή!

Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.

Νωρίτερα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ταυτοποιήθηκαν δύο από τους επτά δράστες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και ένα αλλοδαπό, μάλιστα ένας εκ των δύο παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του 19χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία για την Ζέτα Δούκα: Έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά!

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση από έναν φύλακα, ο οποίος ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε μεταξύ 4 και 4.30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων. Οι δράστες με κάποιο τρόπο έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης, προβαίνοντας στις συγκεκριμένες πράξεις.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Η διοικήτρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share