Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μια νέα εποχή στο άτμισμα

6 Σεπτεμβρίου 2017 10:13
Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μια νέα εποχή στο άτμισμα

Μία νέα πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, τεχνολογικά προηγμένη και πάνω από όλα κομψότατη!

Πρόκειται για το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο NOBACCO =ISSON που ήρθε για να κάνει την διαφορά ανάμεσα σε δεκάδες άλλα ογκώδη και με παρωχημένο σχεδιασμό ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Νικόλας Γαλανόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Μάρκος Μαρκόπουλος

Η παρουσίαση του =ISSON πραγματοποιήθηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, την NOBACCO, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και με την συντροφιά του γνωστού και αγαπητού παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Γρηγόρης Αρναούτογλου
Η νέα εποχή στο άτμισμα

«Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας» δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστή youtuber!


Μαντώ Γαστεράτου
Η συσκευή έχει στόχο να γίνει ο αχώριστος φίλος κάθε ατμιστή, καθώς θα τον συνοδεύει σε κάθε δράση της καθημερινότητας του: στο γραφείο, στη βόλτα, στον καφέ, στο bar, το εστιατόριο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στα χόμπι κ.α.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το =ISSON μοναδικό στο είδος του είναι το μέγεθός του, η κομψότητα του και ο διακριτικός και σύγχρονος σχεδιασμός του. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης η οικονομία στην χρήση του. Ο,τι πιο ελκυστικό για τους νέους ατμιστές.

Ως συσκευή μπορεί να είναι μικρή, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, με τον πλούσιο εξοπλισμό της και την απόλυτη εργονομία, χωρίς να είναι οικονομική ακριβή, καθιστώντας το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ ειδικά για τους νέους ατμιστές. Πρόκειται για μια συσκευή που ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η ευκολία και η αυτονομία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το =ISSON.

Το =ISSON σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO DesignCenter, ένα σύγχρονο κέντρο που ως σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από: απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, τα οποία θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών.


Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Μαντώ Γαστεράτου

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης,
Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share