Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς! Ο λόγος για τον...

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του!

20 Απριλίου 2018 10:20
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς! Ο λόγος για τον...

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει τραγουδιστής, με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτα τους.

Ποιος είναι αυτός;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένουν το πρώτου παιδάκι.

Άνθρωπός από τον στενό κύκλο του τραγουδιστή, ανάφερε στην Real : «Είναι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. Όμως, ο Γιώργος είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και αυτό που επιθυμεί είναι να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μουσικής με τα τραγούδια και τις συνεργασίες του και όχι με την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη νεαρή φοιτήτρια, οι κοινές τους εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα είναι ελάχιστες και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Γιώργος θέλει αυτό το διάστημα να έχει η αγαπημένη του καλή εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα έπονται. Γι’ αυτό ακριβώς το ζευγάρι δεν κάνει ακόμα σχέδια γάμου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η διχόνοια και ο καβγάς στους Μαχητές, η άκυρη νίκη της Δαλάκα και η αποχώρηση! (video)

Οι δυο τους είναι αχώριστοι! Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι έχει πολλά κοινά στοιχεία με την γνωριμία τους να γίνεται στα τέλη του 2016, με την Γαλατεία να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του τραγουδιστή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love- Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί! Τα σκάνδαλα και το ψεύτικο ζευγάρι...

Όσο για εκείνον;

Ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την από την προσωπικότητα της- το χιούμορ και την καλοσύνη της.
Τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα τους -συνετέλεσαν να δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση με τους δυο τους να μένουν μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share