Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

ΣΙΝΕΜΑ

Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

Kong: Skull Island

  • Βαθμολογία Κοινού
  • Βαθμολογία Athens
  • Είδος Δράσης
  • Διάρκεια -
  • Πρεμιέρα 9 Μαρτίου 2017
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

Υπόθεση

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Στην ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον, ο Τζον Γκούντμαν και ο Τζον. Σ. Ράιλι. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κεμπέλ και Γιουτζίν Κορδέρο. Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι.

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ΜπριΛάρσον, Τζον Γκούντμαν, Τζον. Σ. Ράιλι, Τόμπι Κεμπέλ

Ημερομηνία Εξόδου: 9 Μαρτίου 2017

Έτος παραγωγής: 2017

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Trailer

Share