Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ψαροκόκαλο

Ψαροκόκαλο
Διεύθυνση Σόλωνος 119, Κολωνάκι
Ώρες Ανοιχτά καθημερινά 13:00-00:30 & Παρασκευή, Σάββατο 13:00-01:00
Τηλέφωνο 2103846596
Site www.psarokokalo.com
Μέση τιμή πιάτου 22
Κουζίνα Ελληνική

Ούτε ψαροκόκαλο δεν θα μείνει στο πιάτο σας, αν επισκεφθείτε το ομώνυμο εστιατόριο στη Σόλωνος. Το Ψαροκόκαλο σας σερβίρει λιχουδιές εμπνευσμένες από όλη την Ελλάδα και γεύση που σίγουρα θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Με σεφ τον Νίκο Κουκέλη, που έχει καταγωγή από Χίο και Μυκήνες, θα ήταν αξιοπερίεργο αν έλειπαν οι παραδοσιακές συνταγές των δύο αυτών περιοχών: γαρίδες με ούζο μαστίχας, μάραθο και λευκή σάλτσα φέτας, αλλά και μαστέλο -κατσικίσιο τυρί της Χίου- παναρισμένο σε νιφάδες καλαμποκιού. Από τον Πύργο προέρχεται το μενουδέλι, ένα μαύρο ταλιολίνι με μελάνι σουπιάς και σπιτικό πέστο βασιλικού δίπλα σε σολομό σχάρας. Για επιδόρπιο επιλέξτε αργείτικη πορτοκαλόπιτα για να συνοδέψετε το κερασμένο από το μαγαζί λικέρ μαστίχας και να χωνέψετε ευχάριστα.

Περνώντας την είσοδο του Ψαροκόκαλου με τις καλαμωτές και τις μεγάλες λευκές πέτρες, εισέρχεστε σε έναν διαφορετικό μα πάντα «νόστιμο» κόσμο. Decor τι άλλο; Χειροποίητα μικρά έργα τέχνης με θέμα το ψαροκόκαλο. Στη σχεδόν open κουζίνα του μπορείτε να δείτε τον σεφ που μεγαλουργεί αλλά και πώς φτιάχνεται το πιάτο σας.

Χάρτης

Share