ΑΡΧΙΚΗ ΖΩΔΙΑ

«Σφαγή» από Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή για Λέοντες, Σκορπιούς και…

«Σφαγή» από Άση Μπήλιου: Μεγάλη προσοχή για Λέοντες, Σκορπιούς και…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ζώδια σήμερα – Άση Μπήλιου: Η Σελήνη από τις 03:54 μέχρι τις 09:35 το πρωί θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Καρκίνο, απαγορευτική δηλαδή για νέα ξεκινήματα. Αμέσως μετά στις 09:36 προχωρά στον Λέοντα για να σχηματίσει τις βραδινές ώρες τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο αυτό.

Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό δε δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως. Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς.

Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία ρίχνει τον σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων.

Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας, το σταθερό αυτό φεγγάρι έχει τον τρόπο να παραμείνει πιστό και αφοσιωμένο στον στόχο μέχρι να τον επιτύχει.
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου