«Βατερλώ» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει τα πάνω-κάτω σε Ταύρους, Λέοντες και…

Ζώδια σήμερα – Άση Μπήλιου: Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο από χθες βράδυ και συνεχίζει την πορεία της σε αυτό το ζώδιο σχηματίζοντας δυο όψεις με τους ευεργέτες πλανήτες, το μεσημέρι ένα τετράγωνο με τον Δία και το απόγευμα σύνοδο με την Αφροδίτη.
Το τετράγωνο με τον Δία παραπέμπει σε μια τάση τεμπελιάς αλλά και λαιμαργίας. Σίγουρα δεν είναι μια θετική όψη για να επενδύσουμε χρήματα σε θέματα ακινήτων, για αγοραπωλησίες γης ή ακόμη για αγορές οικιακού εξοπλισμού.
Γενικά θα πρέπει να αποφύγουμε το ρίσκο, καθώς τείνουμε να είμαστε πιο συναισθηματικοί στην προσέγγιση μας στα πράγματα. Το απόγευμα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιο γλυκιά όψη, δείχνει καλές σχέσεις με γυναίκες -από τη μητέρα μέχρι τις φίλες μας- και προσφέρεται για να βγούμε, να διασκεδάσουμε και γενικώς να απολαύσουμε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Όμως η κυρίαρχη πλανητική όψη της ημέρας μας έρχεται από τον Ερμή που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και πιέζει το νευρικό μας σύστημα δημιουργώντας έτσι τάση για εκνευρισμούς, εντάσεις, μικροατυχήματα αν δεν είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση των αρνητικών μας συναισθημάτων και του θυμού. Η βιασύνη είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης, αλλά σίγουρα είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ