Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με το άλλο τους μισό μέσα στον Αύγουστο

Μήπως ανήκεις σε κάποιο απ' αυτά;

28 Ιουλίου 2020 16:44
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με το άλλο τους μισό μέσα στον Αύγουστο
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Τρία ζώδια τον Αύγουστο θα έχουν εκπλήξεις στη ζωή τους. Μια ξαφνική επανασύνδεση, ή μια επανεμφάνιση αγαπημένου θα χτυπήσει την πόρτα σας. Τι μπορεί να συμβεί στις διακοπές σας; Μπορεί να επανεμφανιστεί το ταίρι σας που πρόσφατα χωρίσατε; Μπορεί να επιστρέψει ένας πρώην; Για τρία ζώδια η επανασύνδεση είναι προ των πυλών! Ωστόσο, για την εβδομάδα που διανύουμε έντονες προειδοποιήσεις έχει κάνει ο Κώστας Λεφάκης, δείτε ποια ζώδια αφορούν.

Λέων

To ζώδιο αυτό γιορτάζει το κατακαλόκαιρο επομένως οι ευγενικοί του πρώην θα μπουν στη διαδικασία να του στείλουν ένα μήνυμα για να του ευχηθούν. Ως γνωστόν τα γενέθλιά του είναι πιθανότατο να πέφτουν κάπου εκεί γύρω στο Δεκαπενταύγουστο και ο πρώην ή η πρώην που θα ήθελε και κάτι παραπάνω από ένα απλό χρόνια πολλά θα εμφανιστεί. Απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Λέοντα για το πως θα το χειριστεί.

Αιγόκερως

Στο ζώδιο αυτό αρέσουν τα πισωγυρίσματα και ειδικά τα ερωτικά. Αν το όνομά του γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο πιθανόν να δεχτεί ευχές ή αν γιορτάζει το όνομα του ή της πρώην είναι πάντα μια καλή αφορμή για να στείλει και αυτό τις ευχές του οι οποίες βέβαια δεν θα είναι ανιδιοτελείς αλλά θα είναι φορτισμένες συναισθηματικά με στόχο να κερδίσουν πίσω το χαμένο τους έρωτα. Ο χαμένος έρωτας ανάλογα με το σε τι φάση βρίσκεται θα το χειριστεί και ανάλογα.

ζώδια επανασύνδεση

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό θα πάει ανέμελο διακοπές μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και ένα ακόμη πιο δύσκολο καλοκαίρι κι εκεί θα πετύχει εντελώς τυχαία τον ή την πρώην του. Μπορεί αυτός ο πρώην σύντροφος να είναι τόσο πρώην που να έχει ξεχάσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά μια επανασύνδεση θα έρθει είτε ως summer lovers είτε ως κάτι παραπάνω ανάλογα πάντα τα κέφια.

Τα τρία αυτά ζώδια θα πρέπει να αποφασίσουν εάν τελικά θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία! Άλλωστε το καλοκαίρι λειτουργεί διαφορετικά στα ζητήματα καρδιάς! Είμαστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί! Και ποτέ δεν ξέρετε τι θα γίνει; Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share