Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολη εβδομάδα με ταλαιπωρία για αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Αναλυτικά οι προβλέψεις του αστρολόγου!

27 Ιουλίου 2020 15:26
Δύσκολη εβδομάδα με ταλαιπωρία για αυτά τα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δύσκολη εβδομάδα με ταλαιπωρία για αρκετά ζώδια έρχεται, με τον Κώστα Λεφάκη να προειδοποιεί για τις συνέπειες που θα υπάρξουν.

Ο έμπειρος αστρολόγος μίλησε και για τις αναταραχές που θα υπάρξουν, κάνοντας λόγο για αρκετές σημαντικές εξελίξεις στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (27/7-2/8), αν και ορισμένα ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 27/7-2/8

Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά στην οικονομική αντιμετώπιση των προβλημάτων που σας απασχολούν και για την συντήρηση της δουλειάς σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στην εργασία ή στην κοινωνική σας ζωή. Θα μπορέσετε όμως να ανταπεξέλθετε τις περισσότερες φορές όλων των περιστάσεων που θα προκύψουν. Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, επαναστατικοί και θα ζήσετε σημαντικές εμπειρίες όπως, και είναι πολύ πιθανόν, έναν ξαφνικό έρωτα. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τον κόπο, την δουλειά σας και τις αναγκαίες συνθηκολογήσεις που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε. Όσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί και παράτολμοι!

Ταύρος

Η εργασία αλλά και τα αισθηματικά σας θα ζήσουν εξελίξεις και αλλαγές. Άλλωστε αποτελούν δυο κύριες πηγές ασφάλειας και θα κριθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από την δική σας αντιμετώπιση. Διευκολύνεστε να βάλετε καινούργιους στόχους, καταφέρνετε να περάσετε την κρίση και αξιοποιείτε καλυτέρα τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε. Βελτίωση στα οικονομικά σας προβλέπεται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Ο Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω, δοκιμάζει την διάθεση να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σας. Η εποχή αυτή αποτελεί ακόμα ένα πέρασμα, το οποίο συμβάλει στο να ενισχύσετε τα θεμέλια μιας μακρόχρονης κατάστασης

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να αναδιοργανωθείτε τόσο στο στενό περιβάλλον όπου διαμένετε όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί και στα δύο μαζί. Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με προσοχή γιατί από λάθη ή επιτυχίες που μπορεί να γίνουν σε αυτούς τους τομείς θα εξαρτηθεί και η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή μετά. Παρά την γενικότερη δύσκολη εποχή τυγχάνετε μιας μικρής βελτίωσης στα οικονομικά σας. Πολλοί θα σημειώσετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση και άλλοι θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας.

Καρκίνος

Η περίοδος σας βρίσκει ευχαριστημένους αλλά συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό. Θα μπορέσετε όμως να διεκπεραιώσετε ευκολότερα από άλλους τις τρέχουσες ευθύνες σας και να δικαιώσετε τον εαυτό σας. Θα βρείτε επίσης τρόπους να αντιμετωπίσετε την γενικότερη οικονομική δυσκολία εξασφαλίζοντας κάλυψη στις βασικές σας ανάγκες. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας αλλά δεν θα πάψετε να καταπιέζεστε από τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ανεξάρτητοι έχετε προοπτικές νέων αισθηματικών γνωριμιών και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευκαιρίες να διασώσετε το αντικείμενο σας από τις θύελλες της κρίσης. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά τολμήστε να αξιοποιήσετε μια ιδέα που θα συμβάλει στην πρόοδο σας.

Λέων

Το γεγονός ότι έχετε καινούργιες ιδέες, σας βάζει στον κόπο να τις υλοποιήσετε. Πολλοί θα αγωνιστείτε για την διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών οι οποίες στηρίζουν τη βάση της δουλειάς και της ζωής σας. Δεν θα λείψει η ενίσχυση από τα εξωτερικά γεγονότα και η βοήθεια από κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Φροντίστε τις σημαντικές σχέσεις από τις οποίες εξαρτάται η καλή σας διάθεση. Οι κοινωνικές σας εμπειρίες θα είναι ξεχωριστές και οι στόχοι που θα βάλετε τώρα θα εξυπηρετήσουν τις μελλοντικές σας ανάγκες. Στα ερωτικά σας θα παραμείνετε αδιάλλακτοι και θα κυνηγήσετε εκείνους που σας εμπνέουν ακόμα και αν η κατάκτηση τους είναι δύσκολη.

Παρθένος

Αυτό που σας χρειάζεται είναι να είστε δραστήριοι και αισιόδοξοι στο χρόνο που έρχεται και να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα για να στηρίξετε τις προσπάθειες σας για τη ζωή σας σε νέα πλάνα ιδεών που μέχρι τώρα διστάζατε να υιοθετήσετε. Ο Άρης από τον Κριό, σας επιστρατεύει συχνά σε μάχες και αγώνες αλλά παράλληλα σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες σας. Τομείς που θα επηρεαστούν και που θα αλλάξουν χαρακτηριστικά αυτό το διάστημα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, η ερωτική σας ζωή και οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Ο Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει σε πρακτικές υποθέσεις και στην πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών.

Ζυγός

Σε γενικές γραμμές η περίοδος θεωρείται καλύτερη παρά τις όποιες δοκιμασίες προηγήθηκαν και σας ταλαιπώρησαν. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλυτέρα τις δυσκολίες αλλά θα εκμεταλλευτείτε γρηγορότερα και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μέσα από τα γεγονότα που θα βιώσετε, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εκτίμηση για τον εαυτό σας. Σύντομα θα μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε, τόσο στην εργασία, όσο και στους άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Επιμεληθείτε την ψυχική και των σωματική σας αντοχή, καταστρώστε ένα καλό πρόγραμμα δραστηριότητας και φανείτε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των επαγγελματικών σας συμφερόντων. Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και τέλος όσοι θέλετε να σώσετε μια σχέση κάντε υπομονή.

Σκορπιός

Το διάστημα της εβδομάδας που ακολουθεί είναι σημαντικό για τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα η εξέλιξη των γεγονότων και οι πιέσεις που ενδεχομένως να δεχτείτε, θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε κάθε λογής σχέσης και συνεργασίας και να λύσετε μπερδεμένα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από καιρό. Σε σχέση με αυτά και με την γενικότερη κρίση, μπορείτε να επιδιώξετε μια γενική ανακατάταξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση επίσης. Άλλωστε σας διακατέχει το ένστικτο της επιβίωσης και αυτό είναι που θα εκφράσετε στο μέγιστο βαθμό κάθε φορά που σας προκαλούν.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας κάνει πιο ευέλικτους αλλά και πιο πρακτικούς, ενώ τονίζει την φλόγα των συναισθημάτων και της δημιουργικής σας έκφρασης. Παρά τις αντιξοότητες που δεν θα λείψουν, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία η οποία θα αναδειχτεί σε βασικό ρυθμιστή εξελίξεων και προόδου. Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και μην ανοίγεστε σε καινούργια έξοδα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες ανανέωσης των συνεργασιών και της προσωπικής σας ζωής. Παρόλο που ο κόσμος δοκιμάζεται, μέσα σας ξυπνούν όνειρα, επιθυμίες, ιδέες για αλλαγές και άλλα πολλά. Οργανώνοντας τις κινήσεις σας και αξιοποιώντας τις δυνατότητες σας, βγαίνετε στο τέλος νικητές και τροπαιούχοι.

Αιγόκερως

Αν εργάζεστε και δεν είστε σε διακοπές, η εβδομάδα έρχεται να παγιώσει μια νέα κατάσταση ζωής και να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και σε ένα καινούργιο τρόπο μετά τις εμπειρίες και τις αναστατώσεις που βιώσατε το πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς. Τονίζει μέσα σας την ανάγκη να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας περισσότερο από ποτέ αλλά και να αναπτύξετε την ικανότητα στην αντιμετώπιση των ευθυνών που αυτά συνεπάγονται. Βρείτε το σωστό τρόπο να εκφράσετε την δύναμη σας και προσπαθήστε για την εσωτερική σας λύτρωση γιατί αυτή είναι πραγματική επιτυχία στην ζωή. Δουλέψτε ψυχικά και σωματικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βρείτε τον τρόπο να αξιοποιήσετε τα όνειρα σας και τα ταλέντα σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας στην διαχείριση των αισθηματικών σας και ανάλογα κινηθείτε.

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου σας βοηθά να επεκταθείτε και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Σας υποχρεώνει όμως να αλλάξετε αρκετά τις συνήθειες, να περιορίσετε τις ιδιοτροπίες σας και να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές που να σας εξασφαλίζουν προστασία απέναντι στις θύελλες που θα ξεσπάσουν. Το πρώτο εξάμηνο σας παρότρυνε να βρείτε την δύναμη αυτή και να συμφιλιωθείτε με το στενό σας περιβάλλον. Τώρα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα επικοινωνίες και θα αυξήσετε την γοητεία που εξασκείτε. Πρόοδος θα παρατηρηθεί στα αισθηματικά σας ενώ πολλοί θα δικαιωθείτε κοινωνικά. Προσέξτε τις επιλογές σας, τις συναναστροφές που θα αναπτύξετε και τις υποσχέσεις που θα δώσετε.

Ιχθύς

Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, ορίζει την αρχή μιας νέας εποχής για εσάς. Αυτή θα αλλάξει σταδιακά την ερωτική σας ζωή θα διαμορφώσει νέες συνθήκες σχέσεων και με βοήθεια την διαίσθησης θα σας οδηγήσει σε ασφαλέστερες τακτικές και συμπεριφορές στον επαγγελματικό τομέα. Η εβδομάδα είναι περισσότερο μεταβατική και αγωνιστική, κυρίως επειδή θα αμφιταλαντευτείτε μεταξύ αισθημάτων και χρημάτων. Οι αντιθέσεις θα είναι ορισμένες φορές ακραίες. Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος, διατηρήστε τις ισορροπίες που πρέπει και ενδώστε σε εμπειρίες που θα σας διδάξουν. Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Δείτε ότι σας προκύψει σαν μια χρήσιμη διαδικασία μάθησης που είναι απαραίτητη για εσάς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share