Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Δύσκολα τα πράγματα γι' αυτά τα ζώδια": Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

22 Απριλίου 2020 14:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη και η Κώστας Λεφάκης, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των 12 ζωδίων!

Όπως και η Βίκυ Παγιατάκη έτσι και ο Κώστας Λεφάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλλαγή πορείας της Νέας Σελήνης από το μεσημέρι και μετά με τα πράγματα να είναι δύσκολα για πολλά ζώδια! Ποια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν; Ποια πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Έτσι θα μιλούσε η Γη σε κάθε ζώδιο» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα (video)

Ζώδια σήμερα: Ένα… διαφορετικό τρόπο να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη βρήκε η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Γης.

Η έμπειρη αστρολόγος αναφέρθηκε στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και την Νέα Σελήνη, με τη Μάνα Γη να μας μιλάει, ενώ τόνισε το τι θα έλεγε σήμερα (22/4) στο κάθε ζώδιο. Η Άση Μπήλιου, επίσης, μας λέει ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

«Τα άτομα με εξουσία πρέπει να δείξουν προσοχή» - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί (video)

Ζώδια σήμερα: Τα άτομα με εξουσία είναι αυτά, που πρέπει να δείξουν προσοχή, όπως επεσήμανε η Άση Μπήλιου, αναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star. Η Βίκυ Παγιατάκη, από την πλευρά της, βλέπει θετικές εξελίξεις για ορισμένα ζώδια σε οικονομικά και ερωτικά.

Η αστρολόγος ανέφερε, ότι η Σελήνη θα είναι στον Κριό μέχρι το βράδυ και από τα ξημερώματα θα μπει Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αλλά μέχρι τότε θα υπάρχει μια διάθεση αμφισβήτησης σε υψηλά ιστάμενα άτομα και μπορεί να οδηγήσει σε ρίσκα, παρεξηγήσεις και προβλήματα με παιχνίδια εξουσίας.

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share