Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίκυ Παγιατάκη: "Κόλαση από 31 Μαρτίου ως 15 Μαΐου! Όλα θα τελειώσουν στις...": Αστρολογικές προβλέψεις για τον κορωνοϊό

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

24 Μαρτίου 2020 11:45
Βίκυ Παγιατάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Μετά από μια εβδομάδα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επέστρεψε στο Open και μαζί οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη!

Η κορυφαία αστρολόγος αναφέρθηκε στο γεγονός πως είχε προβλέψεις από τον Νοέμβριο τον κορωνοϊό ενώ ξεκαθάρισε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα από τις 31 Μαρτίου ως τις 15 Μαΐου ενώ από την 1η Ιουλίου όλα θα είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου. Εκτός όμως, από τις ημερήσιες προβλέψεις, δείτε εδώ αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Λεφάκης για τον Απρίλιο.

ΚΡΙΟΣ

Αν συνεργαστείτε με κάποιον τώρα, μπορείτε να επιτύχετε βγάζοντας πολλά χρήματα…

ΤΑΥΡΟΣ

Tα κέρδη είναι σίγουρα το επόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς - προσωπικά και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα εξυψωθείτε ή θα πέσετε τώρα, ανάλογα με τα πλεονεκτήματα των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε αποφύγει να δουλέψετε ή έχετε κάνει οικονομία στα χρήματά σας, θα φανεί.

ΛΕΩΝ

Κάντε τη δέσμευση και τη συνείδηση σύνθημά σας και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμβουλή ενός παλιού φίλου θα είναι πολύτιμη.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυναμική και επιθετική στάση που έχετε τώρα, θα σας προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου θα σας φέρουν τύχη τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας εκθαμβωτικός αέρας αυτοπεποίθησης σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος τώρα που όλοι είναι πεσμένοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Κερδίστε χρήματα χρησιμοποιώντας τα μοναδικά ταλέντα και τις δεξιότητές σας στο έπακρο.

2+1 ζώδια που μπορούν να σε στείλουν στο τρελάδικο στο λεπτό!

Κι όμως! Υπάρχουν 2+1 ζώδια που μπορούν με μεγάλη ευκολία να σε... "τρελάνουν" στο λεπτό!

Εμείς τα "ανακαλύψαμε" και σου τα παρουσιάζουμε, ωστόσο ρίξε μια ματιά και στα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι και οικογενειάρχες!

Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος είναι του… τρελού από μόνος του. Άλλο λέει το πρωί, άλλο κάνει το βράδυ… Το «όπου φυσάει ο άνεμος πάω» το έχει μότο στη ζωή του, οπότε αν περιμένεις σταθερότητα, συνεννόηση ή να ισχύσουν οι υποσχέσεις του, έδεσες τον γάιδαρό σου σε μαρουλόφυλλο. Το πιο πιθανό είναι δε, αν κάνεις κάποια αναφορά για να του υπενθυμίσεις τι σου είπε, να σε βγάλει και ηλίθιο, ότι δεν κατάλαβες καλά ή να σε κάνει έξαλλο με τις δικαιολογίες και τα ψέματά του.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είναι το πρώτο ζώδιο στη λίστα του «πόσα θες να μας τρελάνεις» γιατί είναι τρομερά πεισματάρης, τόσο που μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικό κλονισμό. Ό,τι απόδειξη κι αν του παρουσιάσεις, όσα επιχειρήματα κι αν του αραδιάσεις, όσους μάρτυρες κι αν του φέρεις μπροστά να υπογράψουν και με το αίμα τους ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως υποστηρίζει, δεν πρόκειται να τα αποδεχτεί. Μάλιστα δεν σε βλέπει, δε σε ακούει καν. Εκεί, απλά, θέλεις να τον πιάσεις και να τον ταρακουνήσεις δυνατά, μέχρι να κάνεις το μυαλό του… φραπέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Παρθένος παίζει με τα νεύρα σου, σε άλλο επίπεδο όμως. Όχι, δε θα κάνεις τίποτα, όπως σου αρέσει, όπως το κάνεις συνήθως ή όπως ήξερες αλλά όπως αυτή θέλει. Η εμμονή της στη λεπτομέρεια και η απέχθειά της στις ξεπέτες (παντός είδους) και τα πασαλείμματα είναι τέτοια που ό,τι κι αν αναλάβεις, μπορεί να είναι από πάνω σου και να σου κάνει συνεχώς κριτική ή υποδείξεις, του τύπου «αυτό δεν πάει εκεί», «μην το κρατάς έτσι, θα χαλάσει», «μην το αφήνεις εδώ»… Αν βαστάς βαρύ αντικείμενο, καλό θα ήταν να έχετε μια απόσταση ασφαλείας μεταξύ σας γιατί θα σου έρθει αυθόρμητα να του το κοπανήσεις στο κεφάλι, μπας και σκάσει…

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share