Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θα τελειώσει ο κορωνοϊός με τον Απρίλιο; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Τι μας περιμένει τον επόμενο μήνα;

19 Μαρτίου 2020 12:26
Θα τελειώσει ο κορωνοϊός με τον Απρίλιο; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Μπορεί να έχουμε αρκετές ημέρες για τον Απρίλιο, ωστόσο, ο Κώστας Λεφάκης έχει ήδη κάνει τις προβλέψεις του για τον επόμενο μήνα. Θα είναι καλός ή όχι; Τι θα γίνει με το νέο κορωνοϊό, θα βρεθεί η θεραπεία του; Αυτές και άλλες πολλές, είναι οι ερωτήσεις του κόσμου.

Βρισκόμαστε σε ένα σημείο αρκετά δύσκολο, ο φόβος του κορωνοϊού είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που έχει κατακλύσει τους πάντες, καθώς και η ανησυχία για το αύριο. Σύμφωνα με τον αστρολόγο, ο Απρίλιος θα κάνει σκληρά την είσοδό του. Όμως, τι θα γίνει στη συνέχεια; Πάμε να δούμε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Τον Απρίλιο σας δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην εργασία και στα οικονομικά σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ο μήνας φέρνει την ανανέωση στη ζωή σας αλλά και νέες εξελίξεις που θα σας ενθαρρύνουν! Χαρακτηριστική θα είναι η βελτίωση στον τομέα των επαγγελματικών σας, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε βελτίωση στο περιβάλλον της εργασίας σας! Δεν θα λείψουν όμως αυτό το μήνα και κάποιες προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Η κούραση της καθημερινότητας συχνά θα σας εξαντλεί, ωστόσο θα μπορείτε να αποδίδεται πολύ καλύτερα συγκριτικά με τον Μάρτιο.

Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να ελέγξετε, είναι την παρορμητικότητα και την επιθετικότητα που θα σας διακρίνει. Αποφύγετε τις αντιθέσεις αλλά και καταστάσεις που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι θα σας βάλουν σε μεγάλη ταλαιπωρία και δεν θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει βελτίωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε προβληματισμούς για την πορεία σας. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται το ίδιο και η διάθεσή σας, ενώ τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα αρχίζουν και σας ενεργοποιούν ευχάριστα.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο, φιλικά προσκείμενοι με το ζώδιο σας αποτελούν ένα σημαντικό δώρο αυτή την περίοδο που σας προσφέρει τύχη στις ερωτικές επιδιώξεις μετά από το δύσκολο τρίμηνο που περάσατε. Πιο ευτυχισμένοι είστε ωστόσο αυτό το μήνα όσοι παραμένετε αδέσμευτοι ή έχετε πρόσφατα χωρίσει. Όσοι διατηρείτε μία σταθερή σχέση, έχετε ακόμα δυσκολίες που μπορεί να μην έχουν άμεσο σύνδεσμο με τον σύντροφό σας, αλλά με το περιβάλλον που ζείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος για εσάς τους Ταύρους είναι ένας δραστήριος μήνας που σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Το ξεκίνημα αυτό αφορά την καριέρα σας αλλά για κάποιους και τον τομέα των αισθηματικών σας. Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν οι συμπτώσεις και τα γεγονότα που θα φέρουν αλλαγή στη ζωή σας, το ίδιο θα συμβεί και με την συμπεριφορά πολλών ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζουν με τρόπο αργό αλλά σταθερό μία νέα εποχή για εσάς.

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, δημιουργείται μία νέα προοπτική για την ερωτική σας ζωή. Γίενστε αρκετά πιο ευέλικτοι και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα την αισθηματική σας ζωή συγκριτικά με το παρελθόν. Ο Δίας από τον Αιγόκερω υποστηρίζει τα βήματα και τις διεκδικήσεις σας με κάθε τρόπο. Σας βοηθά να σπουδάσετε, να κάνετε ταξίδια ή να κλείσετε συμφωνίες. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται στη ζωή σας, απαιτούν πλέον από εσάς περισσότερη εργατικότητα αλλά και αφοσίωση. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ανήκετε στους τυχερούς αυτής της εποχής, οι θυσίες σας θα πιάσουν τόπο!

Δείξτε περισσότερη προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας τις άσκοπες σπατάλες. Η αλλαγή τόπου διαμονής ή εργασίας σας ευνοεί και σας βοηθά να βελτιώσετε με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες της ζωής σας. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σας καλεί να εργαστείτε ομαδικά, αλλά και να καταπολεμήσετε φόβους ή και προκαταλήψεις που άφησε επάνω σας το πρώτο τρίμηνο του 2020.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Απρίλιος φέρνει μαζί του και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, όπου και θα σας βοηθήσει στην κοινωνική σας προβολή, αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό το μήνα έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας αλλά και στην κοινωνική σας δραστηριότητα, αλλάζουν οι συνήθειές σας και εφαρμόζετε νέα σχέδια. Διαχειριστείτε ωστόσο το χρόνο σας, κάνετε σωστές συναναστροφές αλλά και συνεργασίες. Κατευνάστε τους φευγαλέους ενθουσιασμούς σας και θυμηθείτε ότι τα όνειρα είναι καλά, αρκεί να είναι εκλογικευμένα και εφαρμόσιμα.

Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και κάνουν τον μήνα ιδανικό για διακανονισμούς, συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες. Αυτό το μήνα θα μπορέσετε να διώξετε από πάνω σας την κούραση των περασμένων μηνών και θα δείτε ουσιαστική αναγέννηση στη ζωή σας. Θα βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον, θα διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, ενώ θα βρείτε νέους συμμάχους στην πορεία των αγώνων σας! Πάνω από όλα ωστόσο φροντίστε να αξιοποιήσετε έμπρακτα τον παράγοντα της τύχης και τον παράγοντα της αυξημένης δημοτικότητάς σας.

Μια αναδρομή στα λάθη του παρελθόντος, ίσως βοηθήσει να μην γίνουν καινούρια. Μεριμνήστε για την βελτίωση των εσόδων σας, φροντίστε να κλείσετε σχετικές εκκρεμότητες και απαλλαγείτε από οτιδήποτε αποτέλεσε φθορά και ταλαιπωρία. Ψυχαγωγίες, ταξίδια μετακινήσεις και μικρά διαλείματα χαράς μπορείτε να τα έχετε, αρκεί να τα έχετε οργανώσει έγκαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που φέρνει ένταση σε ζητήματα που αφορούν την εργασία, την οικογένεια, αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, η αποχώρηση του Άρη, αλλά και του Κρόνου από τον Αιγόκερω, θα σας φέρουν σταδιακά βελτίωση των συνθηκών στις διαπροσωπικές σας επαφές. Η ψυχολογική σας διάθεση βελτιώνεται, σε αυτό θα βοηθήσει άλλωστε η Αφορδίτη από τους Διδύμους. Επιπλέον, θα μπορέσετε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο ταλέντα τα οποία και είχατε αναξιοποίητα ως τώρα.

Η καθημερινότητα αναμένεται έντονη και γρήγορη στη ροή της ενέργειας, οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, ειδικά στο μέσον του μήνα, αλλά θα είναι σύντομες. Δείξτε πνεύμα συνεργασίας με τους ισχυρούς του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις στο χώρο των συναναστροφών. Προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Πάνω από όλα όμως τονίστε την αισιοδοξία σας και καταπολεμήστε τους φόβους που άφησαν μέσα σας, οι τελευταίοι μήνες. Μην είστε προκατειλημμένοι, αλλά άλλο τόσο μην είστε και απρόσεκτοι τις στιγμές που οι εντυπώσεις των γεγονότων σας παρασύρουν να εκφραστείτε παρορμητικά.

Οι γονείς φροντίστε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και οι πρόσφατα ερωτευμένοι, γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον, ή την σύντροφό σας. Η περίοδος του Πάσχα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία μιας ευχάριστης και χρήσιμης διακοπής από ευθύνες και σκοτούρες.

ΛΕΩΝ

Ο Απρίλιος, αλλάζει τις συνθήκες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Αισθητή ωστόσο θα είναι η βελτίωση στο περιβάλλον της εργασίας και στην υγεία σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι καλύτερη, έστω και αν οι συνθήκες θα είναι αρκετά κουραστικές αρκετές στιγμές. Μην αφήσετε τους εντυπωσιασμούς ή τους ενθουσιασμούς, να σας οδηγήσουν στην αλλαγή προγράμματος και προτεραιοτήτων. Αποφύγετε τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα για να προστατέψετε τα οικονομικά σας.

Στα αισθηματικά σας καλό είναι να δείξετε προνοητικότητα και λογική. Τα γεγονότα και οι συμπεριφορές σας δίνουν τον μήνυμα ότι βρίσκεστε στην αρχή μίας νέας εποχής στον τομέα αυτό! Αποχθείτε ότι κάτι έχει τελειώσει, ενώ αν υπάρχει μία νέα ερωτική σχέση μην βιαστείτε για να την εδραιώσετε. Είστε ένα φιλόδοξο ζώδιο και η εποχή σας επιβάλει να εραστέιτε σκληρά, γιατί τώρα βάζετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση των σχεδίων και των οραμάτων της ζωής σας.

Αυτό το μήνα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και αρχίζετε να χτίζετε τη ζωή σας από την αρχή! Όσοι κάνετε σχέδια για την εκπαίδευση, την βελτίωση ή αλλαγή του τόπου διαμονής, τώρα θα εργαστείτε πιο οργανωμένα και σωστά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που αφορούν τις υποχρεώσεις σας αλλά και σε κάθε τι που εξυπηρετεί τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την διάρκεια του Απριλίου υπάρχει στασιμότητα στα οικονομικά ή περιουσιακά σας ζητήματα. Αφήστε τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, το δανεισμό ή και τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού, ή της εργασίας, σημαντικό είναι όμως να λάβετε υπόψην σας τους αστάθμητους παράγοντες.

Στον αισθηματικό σας τομέα είστε σε δίλημμα ή σε μία ασάφεια και η Αφροδίτη από τους Διδύμους περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μην βιαστείτε να απορρίψετε ή και να αποδεχθείτε μία πρόταση σε αυτό τον τομέα. Δείξτε περισσότερη προσοχή στις εργασιακές εξελίξεις, που θα είναι αργές. Σημαντικό για εσάς αυτή την εποχή είναι ότι ο Δίας από τον Αιγόκερω σας βοηθά να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας , ο Άρης από τον Υδροχόο τονίζει τις επιδόσεις σας στην εργασία, ενώ ο Ήλιος από τον Κριό σας ενισχύει με θάρρος διατηρώντας την ψυχολογία σας αισιόδοξη.

Διανύετε ένα μεταβατικό αλλά και προπαρασκευαστικό στάδιο αυτό το μήνα. Άνθρωποι που αγαπάτε θα σας προβληματίσουν με δικά τους θέματα. Διατηρήστε ένα μέτρο σε αυτήν την απασχόληση και μην αφήνετε να σας απορροφούν τρίτοι εις βάρος των δικών σας υποθέσεων. Η περίοδος του Πάσχα προβλέπεται και ευχάριστη και ψυχαγωγική για τους περισσότερους από εσάς. Αξιοποιήστε την για να εισπράξετε την ικανοποίηση και την χαρά που χρειάζεστε εδώ και καιρό!

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος είναι νευρικός μήνας για τους περισσότερους από εσάς και δίνει έμφαση εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και της εργασίας σας. Συγκριτικά με τους προηγούμενους, θεωρείται καλύτερος, καθώς η αρμονία της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, σας βοηθά επικοινωνιακά, συναισθηματικά και δημιουργικά. Φροντίστε την υγεία σας και ριχτείτε στη δουλειά για να βελτιώσετε τις συνθήκες στα οικονομικά σας και στη ζωή σας γενικότερα.

Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Κρόνος γίνονται αυτήν την περίοδο σύμμαχοι και αρωγοί στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις που θα μεσολαβήσουν θα σας δώσουν ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Προγραμματίστε σωστά τις κινήσεις σας και αξιοποιήστε το κατάλληλο έμψυχο υλικό για να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει.

Πάντως δείτε με πολλή επιφύλαξη τυχόν προτάσεις για συνεταιρισμό, μην είστε επιπόλαιοι στη διαχείριση των χρημάτων σας και επίσης, καθόλου βιαστικοί σε πρωτοβουλίες παρακινδυνευμένες, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε την βελτίωση που γίνεται τώρα στη ζωή σα και υπολογίστε ότι έχετε ακόμα έναν τελευταίο γύρο αγώνων το προσεχές Φθινόπωρο. Να θυμάστε πως είστε σε μια αιχμή που μια μεγάλη περίοδος τελειώνει για να αρχίσει μια άλλη, που θα αλλάξει τη στάση σας στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της δουλειάς σας και την αλλαγή των συνθηκών εργασίας. Αφήστε τους δισταγμούς και τις αναβολές που οι ταλαιπωρίες των τελευταίων μηνών προκάλεσαν και αποφασίστε σοβαρά για τη ζωή σας, αν νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε από αυτήν! Είναι πολύ πιθανόν, οι επιλογές σας, να μην είναι όλες σωστές, αλλά είναι φανερό πως έχετε ανάγκη για μια ουσιαστική αλλαγή και είναι σκόπιμο να πληρώσετε το αντίτιμο για αυτό.

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο και η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στον ίδιο χώρο, είναι προειδοποιήσεις μέσο-μακροπρόθεσμες για τη ζωή σας. Εστιάστε την προσοχή σας στον άξονα μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Αυτούς τους δύο τομείς πρέπει να προσέξετε περισσότερο, αλλά και να τους προφυλάξετε από εξωτερικούς κινδύνους. Στο μεταξύ, η αρμονία της Αφροδίτης με τον Άρη, μεταξύ Διδύμων και Υδροχόου, θα βοηθήσει κάθε εκδοχή βελτίωσης και ανακαίνισης στην καθημερινή σας ζωή.

Θα βελτιώσει τα αισθηματικά σας, ή θα σας φέρει πιο κοντά με ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Μεταξύ των άλλων θα βοηθήσει να εισπράξετε χαρά, από μετακίνηση, ταξίδια, ή μικρή δόση ψυχαγωγίας την οποία χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καλός μήνας Απρίλιος και οι πλανητικές αρμονίες της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο, σας βοηθούν να ξεπεράσετε τους χειμωνιάτικους δισταγμούς σας και να κινηθείτε δραστήρια και δημιουργικά. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, μαζί με την παρουσία του Άρη, ορίζει το ξεκίνημα μιας εποχής διετούς διάρκειας, η οποία θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες. Προς το παρόν θα λειτουργήσει θετικά στην πολλαπλή αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων.

Στο μεταξύ ο Δίας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βοηθούν περισσότερο τώρα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ή να βρείτε πρακτικές λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα που εκκρεμούν. Τα φεγγάρια του Απριλίου θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας στις σχέσεις σας με το εξωτερικό περιβάλλον. Παράλληλα, κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν έντονα.

Μην αφήνετε να σας εκνευρίζει ή να σας πικραίνει ένας άνθρωπος που αγαπάτε, αλλά ακόμα και αν γίνει κάτι τέτοιο, μην αφήσετε να ανακόψει την δραστηριότητα και τη δημιουργικότητά σας αυτόν τον μήνα. Στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα έχετε την βοήθεια τρίτων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε μεγαλύτερο παράγοντα τύχης και ευκαιριών. Ελέγχετε τις στιγμές της αισιοδοξίας στον τομέα της οικονομικής σας διαχείρισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για ένα διάστημα γεμάτο δραστηριότητα, αλλά τα άμεσα αποτελέσματα θα είναι δυσανάλογα μικρά. Η μετακίνηση του Κρόνου, προειδοποιητικά στον Υδροχόο, σας δίνει μηνύματα για το μέλλον. Η πιο γρήγορη πορεία του Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο, σας υποχρεώνει να μεριμνήσετε ενεργά και άμεσα για την ανασύσταση των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας και για αρκετούς από εσάς αυξάνει τον τζίρο των εισπράξεων.

Γενικότερα όμως, μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ανατραπούν. Δεχτείτε με υπομονή κάποια ανεπιθύμητη αλλαγή, ή στασιμότητα, μέχρι να βρείτε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Ακόμα, μην αφήνετε να σας καταλάβουν άγχη και εκνευρισμός, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους από τους οποίους περιμένετε σημαντική βοήθεια. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κινητικότητα, αλλά σχετικά, μικρή ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες νιώθετε μια πρώτη βελτίωση στις υποθέσεις και στις δραστηριότητές σας.

Το γενικότερο όμως κλίμα που επικρατεί σας υποχρεώνει να αλλάξετε τακτικές και σκέψεις στο χειρισμό της δουλειάς και των επιδιώξεών σας. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν για τα οποία οι λύσεις δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν. Όσοι αρχίζετε τώρα μια σχέση, μη βιαστείτε να τη θεωρήσετε σαν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, η οποία είναι δοκιμαστική γιατί θα ξαναγυρίσει αργότερα στον Αιγόκερω, προβλέπεται εξαιρετικά προειδοποιητική. Όλα αυτά που θα σας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες, είναι αυτά τα οποία πρέπει να έχετε σοβαρά υπόψη σας για τα επόμενα τρία χρόνια. Προβλέπονται αλλαγές επι τα βελτίω στη ζωή σας, με προτεραιότητα τον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο. Θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει και να επιβιώσετε.

Στο μεταξύ, η τρέχουσα γωνία της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Άρη που διέρχεται από το ζώδιό σας, ευνοεί και τονίζει τη δημιουργική σας έκφραση και παράλληλα ενισχύει σχέσεις αγάπης. Ο μήνας ωστόσο προβλέπεται καταναλωτικός και συχνά νευρικός. Ο Άρης θα σας επιστρατεύσει σε μάχες που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε και από τις οποίες δεν είναι δύσκολο να βγείτε νικητές. Το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει μερικές αντιξοότητες και πρέπει να το αντιμετωπίσετε διαλλακτικά και ρεαλιστικά.

Η βελτίωση όμως που θα γίνει αυτόν τον μήνα στη ζωή σας γενικότερα, πρέπει να αξιοποιηθεί σαν βάση για τους επόμενους μήνες οι οποίοι θα είναι καταιγιστικοί στις μεταβολές που θα φέρουν. Προς το παρόν αξιοποιήστε χρήσιμες γνωριμίες και ζητήστε να αναγνωριστούν τα δικαιώματά σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα ενισχύσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και θα φέρει αισθητές βελτιώσεις στον οικογενειακό χώρο. Ο Άρης στον Υδροχόο θα ξεσκεπάσει παρασκήνια και θα σας βοηθήσει να κάνετε γενικότερες εκκαθαρίσεις. Ο μήνας αυτός είναι περισσότερο δημιουργικός και ανανεωτικός, σε σύγκριση με τους τρεις προηγούμενους.

Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει, τα έξοδα δεν θα είναι ελεγχόμενα, όμως οι προοπτικές βελτίωσης στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν. Οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και ο Ήλιος του Απριλίου σας βοηθούν να ενεργοποιηθείτε αποτελεσματικά, να ανανεώσετε σχέσεις, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα των προηγούμενων μηνών, να εκθέσετε τις ιδέες σας, αλλά και να ταδιδέψετε. Πάνω από όλα προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας, έξυπνα και ρεαλιστικά. Απομακρυνθείτε από οπουδήποτε δεν σας καταλαβαίνουν. Διαχειριστείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Πάνω από όλα μην ξεχνάτε ότι για εσάς, αυτή η χρονιά, είναι μεταβατική, πρακτικά πιο τυχερή από την προηγούμενη, επικοινωνιακά όμως προς το παρόν, αγχώδης. Για αυτό προσέξτε τόσο στις αισθηματικές και στις οικονομικές σας επενδύσεις. Ειδικά στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική ζωή και άλλο τόσο ξαφνικές ευκαιρίες μετακινήσεων και σύντομων ταξιδιών.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share