Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Αυτά τα ζώδια πρέπει να κάνουν σωστές και ψύχραιμες κινήσεις»! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για το τριήμερο! (video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

28 Φεβρουαρίου 2020 12:15
«Αυτά τα ζώδια πρέπει να κάνουν σωστές και ψύχραιμες κινήσεις»! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για το τριήμερο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τον αστρολογικό χάρτη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε, ότι ο Μάρτιος, που έρχεται, είναι ένας περίεργος μήνας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δείτε, επίσης, ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι ψεύτες.

Το τριήμερο δεν είναι πιεστικό, αλλά ο κόσμος πρέπει να περιμένει δύσκολο μήνα και οφείλει να δείξει ψυχραιμία, χρησιμοποιώντας και τη λογική του. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα υπάρχει διάθεση να χαρούμε, αλλά οι εντάσεις δε θα λείψουν.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου; Πριν δείτε τι θα συμβεί αύριο, ξέρετε ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι ψεύτες

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς θα δεις πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που νοιώθεις τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς.

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή είναι αρκετά ήρεμη για εσένα αγαπητέ Ταύρε και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, φίλε Δίδυμε, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου, που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Λέων

Οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, θα είναι πολύ καλές αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα! Άφησε τις καταστάσεις να προχωρήσουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Παρθένος

Σήμερα η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, καθώς και κάποια μορφής ανακατάταξη στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για καινοτομίες στη ζωή σου ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις, γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησέ το για να τελειώνεις μια και καλή με όσα σε αγχώνουν.

Τοξότης

Η Παρασκευή θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή , αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις αν κάνεις έναν προγραμματισμό, που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share