Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαιρετικό το φινάλε του Ιανουαρίου για 8 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

29 Ιανουαρίου 2020 10:56
Εξαιρετικό το φινάλε του Ιανουαρίου για 8 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τις 3 τελευταίες μέρες του μήνα!

Καλύτερος ο Γενάρης στο τέλος, από ότι στο ξεκίνημά του για τον Κριο, όπως άλλωστε μας είχε αναφέρει και χτες η γνωστή αστρολόγος!

Προχώρημα σχεδίων με φίλους στο πλευρό του ο Δίδυμος. Απαιτείται ψυχραιμία και υπομονή για τον Καρκίνο. Η εργασία και η υγεία θέλουν και παίρνουν βελτίωση για τον Σκορπιό. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο για τον Τοξότη. Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της μέρας για όλα τα ζώδια, από την Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 29 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, για σήμερα 29 Ιανουαρίου.

Επίσης, η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τη νέα εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή των ΚούΚου και αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που χρειάζεται, είναι να μην επιτρέπετε στις δυσκολίες να σας αποπροσανατολίζουν και να ξεφεύγετε από την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Να χειρίζεστε το κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, για να μην μένει ως εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση με μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, προσέξτε πολύ τα λόγια που θα πείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινήστε σε πολλά μέτωπα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με σύνεση.

ΛΕΩΝ

Η συνετή στρατηγική θα σας επιτρέψει να τελειώσετε πιο γρήγορα και αποδοτικά τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρήστε μια σταθερή πορεία και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση!

ΖΥΓΟΣ

Διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε φωνή τρίτου, που εκφράζει μόνο κριτική και αρνητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και γρήγορα, για να προλαβαίνετε τις εξελίξεις που αναστατώνουν τους ρυθμούς και τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι απαραίτητο να αποβάλετε το συντηρητισμό σας, να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό και πιο αίσιο πρίσμα.

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που θα αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020!

Μπορεί φέτος να μην είναι σπατάλη χρόνου το να χαζεύεις γαμήλιες δεξιώσεις, ειδικά αν ανήκεις μέσα στα 2+1 ζώδια που θα αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020! Επίσης, η Άση Μπήλιου έδωσε και τις πιο τυχερές ημερομηνίες για όλους τους μήνες του 2020 για όλα τα ζώδια.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν είναι γνωστοί για τον αυθορμητισμό τους. Παίρνουν το χρόνο τους για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής τους κι έχουν την τάση να κινούνται αργά στα ζητήματα καρδιάς. Μέχρι που ο ιδιόρρυθμος και παρορμητικός Ουρανός έρχεται στο προσκήνιο μέσα στο 2020. Με αυτό τον πλανήτη στον Ταύρο, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα εντυπωσιαστούν από το πόσο εύκολα θα δεχτούν τις αλλαγές. Νιώθοντας περισσότερο αυθόρμητοι στην καθημερινότητά τους και παίρνοντας πιο γρήγορα μεγάλες αποφάσεις (όπως να αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου ή να απαντήσουν θετικά σε μία) μάλλον θα κλείσουν τη χρονιά με μονόπετρο στα δάχτυλά τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την σταθερότητα και την αξιοπιστία. Δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους ή να βγαίνουν με κάποιον που δεν ενδιαφέρονται τρελά, στοχεύουν στις μακροχρόνιες σχέσεις και δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά που χρειάζονται. Για αυτούς είναι πιθανό να πάνε τη σχέση στο επόμενο βήμα κάθε χρονιά αλλά το 2020 ίσως είναι αυτή η ξεχωριστή χρονιά που θα το προχωρήσουν. Μέσα σε αυτή τη χρονιά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω που σημαίνει ότι το νοικοκύρεμα και η εξέλιξη είναι στο μέλλον των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου. Με την στήριξη αυτών των δύο πλανητών, οι Παρθένοι είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν τη σχέση τους με μία πρόταση γάμου.

Σκορπιός

Μην σας ξεγελά η μελαγχολία τους, ως ζώδιου του νερού οι Σκορπιοί αγαπούν να είναι ερωτευμένοι και ελπίζουν σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις. Είναι παραδοσιακά θωρακισμένοι, παρατηρητικοί και ίσως και λίγο ζηλιάρηδες αλλά το 2020 θα βοηθήσει τους Σκορπιούς να αφήσουν κάποιες ανησυχίες τους στην άκρη και να αρχίσουν να εμπιστεύονται τους ανθρώπους που αγαπούν. Αν και είναι μια χαρά έτσι όπως είναι, η νέα χρονιά ωστόσο θα τους κάνει να εξελιχθούν με νέους τρόπους. Ως ένα ουράνιο κράμα Ταύρου και Παρθένου, οι Σκορπιοί θα νιώσουν την επίδραση του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού μέσα στο 2020. Αυτοί οι ισχυροί πλανήτες θα βοηθήσουν τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου ώστε να ανοίξουν την καρδιά τους στους άλλους και να είναι πιο ανοιχτοί στις αλλαγές και τις μεταλλάξεις (όπως για παράδειγμα, να κάνουν πρόταση γάμου)

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share