Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

20 Δεκεμβρίου 2019 09:15
Μαύρο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα έχουν μαύρο Σαββατοκύριακο;

Το Athensmagazine.gr καθημερινά σας παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ωστόσο αν δε θέλετε να διαβάσετε τις ημερήσιες, σας έχουμε προβλέψεις για το νέο έτος.

Κριός
Η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες θα μονοπωλήσουν τον χρόνο σας. Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο ικανοποιητικά αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει τις δικλείδες ασφαλείας σας. Τολμήστε να βάλετε στόχους ακόμα και αν φαίνονται ανέφικτοι.

Ταύρος
Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις. Η συμπεριφορά των άλλων διχάζει τις διαθέσεις σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ανταποκριθούν στα αιτήματά σας, αλλά θα υπάρξουν και κάποιοι που θα σας πολεμήσουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί ερωτικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες! Αξιολογήστε με σωστά κριτήρια εκείνους που θα επηρεάσουν τις δικές σας επιλογές.

Δίδυμοι
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα περιστατικά πληθαίνουν και η αίσθηση ότι έχετε χαθεί σε έναν λαβύρινθο γιγαντώνεται. Η αντίληψη και η προνοητικότητα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτόν. Δεν λείπουν οι δυσκολίες αλλά θα υπάρξουν και διευκολύνσεις κυρίως στα οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις παρεξηγήσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Καρκίνος
Μια μικρή δόση τύχης ή διευκόλυνσης στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας είναι πιθανόν να σας συνοδεύσει σε επιθυμίες και στόχους. Εσείς μπορείτε να πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες σε πρακτικούς τομείς, αλλά οι άλλοι θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Μην εκτίθεστε εκεί που δεν πρέπει, αλλά και να μην σκέφτεστε απαισιόδοξα στις δυσκολίες. Κερδίστε χρόνο εκεί που οι υποθέσεις σας φαίνεται να γίνονται πιεστικές.

Λέων
Οι δυσκολίες στην επικοινωνία και στην προσαρμογή των νέων δεδομένων που επικρατούν στο επαγγελματικό περιβάλλον αρκετών από εσάς, είναι το θέμα της εβδομάδας που ξεκινά. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας στις διεκδικήσεις σας, απαλύνετε τις αντιθέσεις σας με χρήσιμους ανθρώπους και δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και μην παρασύρεστε σε έξοδα που δεν έχουν ανταποδοτικό όφελος. Η οικογένεια και το σπίτι χρειάζονται την ουσιαστική σας συμμετοχή.

Παρθένος
Πολλά αλλάζουν γύρω σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε πιέσεις και ασύμφορες προσφορές. Αν κινηθείτε μεθοδικά και διπλωματικά, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας για προσφορά τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και ταυτόχρονα, μην τους ζητάτε να υπερβούν τις δυνατότητές τους και να σας υπερασπιστούν στα ανοιχτά σας μέτωπα. Υπολογίστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνατότητες.

Ζυγός
Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μην κάνετε αυθαίρετα σενάρια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ταξίδια και μετακινήσεις απαιτούν καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σας, ενώ ένα μικρό εμπόδιο μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι σε μια προσωπική σας σχέση. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην γίνεστε άδικα ανταγωνιστικοί απέναντι σε τρίτους που δεν φέρουν ευθύνη για ότι σας συμβαίνει. Υπερασπιστείτε καλύτερα την ερωτική σας ζωή!

Σκορπιός
Φαίνεστε ενισχυμένοι έναντι τρίτων αυτήν την εβδομάδα. Προσαρμόστε την πολιτική σας, φανείτε ευέλικτοι στην συμπεριφορά σας και αξιολογήστε σωστά τις δυνατότητές σας. Μην παρασύρεστε από εκείνους οι οποίοι χρησιμοποιούν προσωπικά τους παραδείγματα και μην δέχεστε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, χωρίς να σας συμφέρει το αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, χρειάζεται να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση. Εξελίξτε τις γνώσεις με μια πιο συστηματική ενημέρωση στα θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης
Χρειάζεται να είστε περισσότερο πρακτικοί και λιγότερο θεωρητικοί στα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η εβδομάδα που θα σας διαφωτίσει σχετικά με τις προθέσεις τρίτων, αλλά και που θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί και ευθείς στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να εντείνετε κάποιες προσπάθειες που θα φέρουν γαλήνη στον ψυχισμό σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα πρέπει να λύσετε τον γόρδιο δεσμό που επικρατεί εκεί. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Αιγόκερως
Τακτοποιήστε τα αισθηματικά σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε, καθώς η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε φόβους και ενδοιασμούς και μιλήστε με ειλικρίνεια. Οικονομικά είστε σε περίοδο λιτότητας και θα πρέπει να αντέξετε για λίγο ακόμα μέχρι να αποδώσουν κάποιες σχετικές, πρόσφατες κινήσεις σας. Φανείτε συγκαταβατικοί με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος
Προετοιμαστείτε για μια περίοδο αναστάτωσης καθώς πολλά από όσα θεωρείτε ότι λειτουργούν με σταθερότητα αρχίζουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Η φροντίδα σας για τους άλλους θα αυξηθεί καθώς οι ανάγκες των γύρω σας πληθαίνουν και μπορεί να είστε οι μόνοι που θα αναλάβετε την ευθύνη των όσων χρειάζονται. Αισθηματικά η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας την Παρασκευή και εντείνει την ανάγκη σημαντικών αλλαγών στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Καλύψτε τις δικές σας ανάγκες πριν αναλάβετε ανάγκες τρίτων.

Ιχθύες
Το συναίσθημα σας επηρεάζει και μπορεί να κάνετε δύσκολες επιλογές αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να εκτίθεστε όλο και περισσότερο στο περιβάλλον της καθημερινής σας ζωής. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντυπώσεις που σας αδικούν και που δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, οι οποίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά έχετε υπομονή και πίστη στα απρόοπτα της τύχης!

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share