Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Άση Μπήλιου: Εφιάλτης για όσους έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο των 4ων αυτών ζωδίων!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

11 Δεκεμβρίου 2019 11:48
Άση Μπήλιου: Εφιάλτης για όσους έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο των 4ων αυτών ζωδίων!
Follow us on Google News

Ζώδια σήμερα: Πανσέληνος στους Διδύμους από τα ξημερώματα της Πέμπτης και η Άση Μπήλιου αναφέρεται στα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν κυρίως αρνητικά!

Η κορυφαία αστρολόγος, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, αναφέρθηκε αναλυτικά στα ζώδια που θα επηρεαστούν! Ποια είναι αυτά; Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιθχύες του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια! Ανάλογες ήταν και οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα την Τετάρτη!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτοί είναι οι πιο κρυουλιάρηδες του ζωδιακού!

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γοητεία και τις δικές του συνήθειες. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας ενημερώνει για κάποια βασικά στοιχειά που έχουν κάποιοι του ζωδιακού κύκλου όπως πρόσφατα σας αναφέραμε ποια είναι τα 5 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα!

Σήμερα, λοιπόν, θα σας πούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που μισούν τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο και προτιμούν τον χειμώνα να τον απολαμβάνουν από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

Δίδυμοι

Εκπρόσωποι του καλοκαιριού, τα ζώδια των διδύμων δεν εκτιμούν καθόλου τη βροχή και το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν ό, τι περνά από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να μην μείνουν μέσα. Θα ταλαιπωρηθούν από την κακοκαιρία που τους ρίχνει τη διάθεση, όμως κάλλιο με παρέα γύρω από το τζάκι, παρά μόνοι να να κοιτάζουν τη βροχή πίσω από το τζάμι.

κρύο

Λέοντες

Οι Λέοντες δεν είναι ζώδια που θα προνοήσουν για τον καιρό. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περιβάλλονται από καλούς φίλους και ευχάριστη παρέα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανάμεσά στους φίλους κάποιος να φροντίσει ώστε να πάρουν μαζί τους ομπρέλα ή κάτι ζεστό να ντυθούν, πιθανότατα να τους δείτε με κοντομάνικο μες στο καταχείμωνο.

Ιχθύες

Τα ζώδια των Ιχθύων θα προτιμούσαν να περάσουν ολόκληρο το χειμώνα ή τουλάχιστον τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι έντονη, στο κρεβάτι. Δεν είναι λάτρεις του κρύου και θα προτιμούσαν να αναβάλουν κάθε τους δραστηριότητα και υποχρέωση ώσπου να έρθει και πάλι η άνοιξη. Προφανώς και θα σηκωθούν για τη δουλειά, όμως στο μυαλό τους θα έχουν πάντα την ώρα που θα επιστρέψουν να χουχουλιάσουν κάτω από τα σκεπάσματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share