Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα ανάσα γι' αυτά τα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

9 Δεκεμβρίου 2019 10:06
Εβδομάδα ανάσα γι' αυτά τα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια: Νέα εβδομάδα ξεκινά και η Βίκυ Παγιατάκη μας αναλύει τα άστρα! Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα πάρουν μεγάλη ανάσα; Μάλιστα η γνωστή αστρολόγος μας είχε δώσει μια πρώτη ιδέα από την Παρασκευή!

Το πρώτο φαινόμενο είναι η πανσέληνος στις 12 στο ζώδιο των ∆ιδύµων. Επηρεάζει περισσότερο τη µεταβλητή ζωδιακή οµάδα που περιλαµβάνει τους ∆ιδύµους, τον Τοξότη, την Παρθένο και τους Ιχθύς. Το δεύτερο είναι η µετακίνηση του Ερµή από τον Σκορπιό - θέση που κατείχε από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 8 ∆εκεµβρίου - στον Τοξότη.

Ανάσα για Υδροχόους, Λέοντες και Ταύρους στην επικοινωνία και στα διάφορα µέσα της, αλλά και σε πολλούς και διάφορους τοµείς, όπως: µετακινήσεις, εισιτήρια, παιδιά, γραφειοκρατία, ∆ιαδίκτυο κ.λπ. Προσεκτικότεροι οι ∆ίδυµοι, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι και περισσότερο τα άτοµα του δεύτερου δεκαηµέρου αυτών των ζωδίων.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Με µια µικρή βοήθεια έρχεται η δεύτερη εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου, που θα είναι αρκετά ρευστή για όλους µας -για άλλους περισσότερο, για άλλους λιγότερο-, µια που την Πέµπτη έχουµε να αντιµετωπίσουµε µια πανσέληνο. Η βοήθεια αυτή έχει να κάνει µε τον ερχοµό του Ερµή στο ζώδιο του Τοξότη τη ∆ευτέρα. Μάλιστα οι τρεις πρώτες ηµέρες της εβδοµάδας -Κυριακή, ∆ευτέρα και Τρίτη- είναι οι περισσότερο προβλέψιµες αλλά και οι πιο ευνοϊκές τόσο για τα επαγγελµατικά όσο και για τα οικονοµικά. Τοµείς, θέµατα και δραστηριότητες που µπορούν να ωφεληθούν από τη νέα θέση του Ερµή είναι σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, ρυθµίσεις εγγράφων, αλλά και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Από αισθηµατικής απόψεως δεν φαίνονται αξιοσηµείωτες αλλαγές, αν και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω περισσότερο αναδεικνύει τις ελλείψεις και λιγότερο την πληρότητα και την ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Μπορεί από τις 19 Νοεµβρίου και µετά οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και τα απρόοπτα να έχουν αυξηθεί, αλλά η δεύτερη εβδοµάδα του ∆εκεµβρίου φέρνει ένα καλό νέο. Τη ∆ευτέρα σταµατά η αντιπαλότητα του Ερµή µε το ζώδιό σας που είχε ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου. Η µετακίνησή του από τον Σκορπιό θα διευκολύνει τη λειτουργία τοµέων και θεµάτων που σχετίζονται µε: σπουδές, συµφωνίες, αγοραπωλησίες, ταξίδια, επικοινωνία και τα µέσα της, ρυθµίσεις εγγράφων, λογαριασµούς και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Επειδή αβαντάρει και η Αφροδίτη δηµιουργείται ένα καλό υπόβαθρο για να κάνετε προσεκτικές, αλλά αποφασιστικές κινήσεις γύρω από τα οικονοµικά. Η εύνοια προεκτείνεται στις σχέσεις και στα αισθηµατικά σας, αλλά αν το έτερον ήµισυ ανήκει στους ∆ιδύµους, στον Τοξότη, στην Παρθένο ή στους Ιχθύς, θα χρειαστούν ψυχραιµία. Η πανσέληνος τούς επηρεάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Συµπρωταγωνιστές και όχι για τα εύκολα µε τον Τοξότη είστε εσείς αυτήν την εβδοµάδα. Αυτό γιατί η πανσέληνος στις 12 γίνεται στον δικό σας άξονα. Συνεταιρισµοί, σχέσεις και συνεργασίες αλλά και η υγεία είναι οι τοµείς που µπορεί να επηρεαστούν περισσότερο από την επίδρασή της. Οπως και να ’χει πρόκειται για κάτι που δεν έχει µεγάλη διάρκεια και είναι αντιµετωπίσιµο. Τόσο η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα όσο και οι πρόσφατες µετακινήσεις στο ίδιο ζώδιο του ∆ία και της Αφροδίτης δηµιουργούν την ανάγκη να στρέψετε την προσοχή σας -γιατί υπάρχει ψωµί- στα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Ελπίζω να µην έχετε την έµπνευση να κάνετε κινήσεις ρίσκου σε κάτι από αυτά από την Τρίτη το απόγευµα έως και την Πέµπτη. Επειδή η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο, το θετικό µε το αρνητικό και αντίστροφα συµβαδίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Είναι πραγματικά μεγάλη η πλανητική συγκέντρωση που υπάρχει αυτήν την περίοδο απέναντι από το ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι οι διάφοροι άλλοι -συνέταιροι, στενοί συνεργάτες πρώην ή τωρινοί και ακόμα ο σύντροφος αλλά και οι διάφοροι ανταγωνιστές- έχουν σχεδόν τον πρώτο λόγο και υπαγορεύουν κάποιες από τις κινήσεις σας. Κρόνος και Πλούτωνας παίζουν τον ρόλο των... κακών, ενώ ο Δίας και η Αφροδίτη των καλών. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε γίνεται ώρες ώρες εξαντλητικό, γιατί οι εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο διατρέχουν τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Πάντως μια σημαντική βοήθεια μπορεί να προκύψει για κάποιους από εσάς από κάποιον στενό συνεργάτη ή και τον σύντροφό σας ακόμα. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία ωθούν στο να επανεξετάσετε τον γάμο ή τη σχέση σας υπό νέες συνθήκες. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα διακριθεί για τη μεγάλη ρευστότητά της εξ αιτίας της πανσελήνου που θα γίνει στις 12 στους Διδύμους. Παρ’ όλα αυτά σχετικά με εσάς θα προσφέρει και κάτι καλό. Αυτό αφορά στον Ερμή που από τις 9 περνάει στον Τοξότη και από εκεί θα διευκολύνει μια σειρά τομέων που μπορεί να παρουσίασαν πάσης φύσεως αρρυθμίες από τις 3 Οκτωβρίου και μετά. Σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, τακτοποιήσεις καρτών, λογαριασμών και εγγράφων πάσης φύσεως, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και μέσα επικοινωνίας, όπως και ό,τι σχετίζεται με το παιδί στο εξής μπορούν να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά. Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω βοηθούν με διάφορους τρόπους τα επαγγελματικά και ακόμα στο να σκεφτείτε πιο καθαρά τον γάμο ή την σχέση σας. Αν είστε μόνοι ψάξτε καλύτερα γύρω από τον χώρο εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ασφαλώς και το βαρύ πλανητικό πυροβολικό που αποτελείται από τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα είναι στο πλευρό σας, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι κάπως ιδιαίτερη και... αψυχολόγητη, γι’ αυτό και απαιτείται μια ιδιαίτερη προσοχή παντού. Αιτία η πανσέληνος που θα γίνει στους Διδύμους στις 12. Αν όμως κάποιοι από εσάς βιώσετε μια δυσκολία ή ένα πρόβλημα πριν από αυτήν την ημερομηνία, μη φοβάστε για κάτι ανάλογο στην ημέρα που γίνεται το φαινόμενο. Τα... παρελκόμενα βεβαίως μπορεί να σας απασχολήσουν για μικρό διάστημα και μετά τις 12. Επειδή στις 9 έρχεται κόντρα σας και ο Ερμής, οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί ιδιαίτερα σε: κάρτες, λογαριασμούς, συμφωνίες, συμβόλαια, και ακόμα σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, Διαδίκτυο και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Η πανσέληνος αυτή μπορεί να δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κάπως περίεργη είναι γενικότερα η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και αυτό οφείλεται περισσότερο στην επίδραση της πανσελήνου που γίνεται στις 12 στους Διδύμους. Η επίδρασή της θα είναι κάπως... ξώφαλτση σε εσάς και αν πρέπει να προσέξετε περισσότερο κάτι, αυτό είναι οι σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, θείες, θείους, δασκάλους, συμβούλους, ξένους, εξωτερικό και ό,τι αφορά στο Δημόσιο και στη Δικαιοσύνη. Επειδή ένα πιο θετικό γύρισμα πραγμάτων σε σχέση με τα οικονομικά, τα περιουσιακά αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας θα υπάρξει από τις 20 και μετά, μη διακινδυνεύετε πολλά τώρα. Αυτό αφορά και στον έρωτα και στα οικονομικά. Αν μάλιστα το έτερον ήμισυ ανήκει στην Παρθένο, στον Τοξότη, στους Διδύμους ή στους Ιχθύς, οφείλετε ψυχραιμία και υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι σίγουρο ότι περίπου από τις 20 Νοεμβρίου και μετά δεν έχετε και πολλές ευκαιρίες για ησυχία και χαλάρωση, καθώς συμβαίνει μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου παίρνει τον Έρμή από το ζώδιό σας και τον μετακινεί στον Τοξότη. Αυτό θα βοηθήσει στο να πέσουν κάπως οι τόνοι και να μειωθεί η νευρικότητα, αλλά υπάρχει και ο Αρης στο ζώδιό σας που δεν σας επιτρέπει ακόμα να ησυχάσετε. Διόλου απίθανο έως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να έρθουν προς ρύθμιση και αντιμετώπιση ακόμα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με υπομονή λοιπόν αλλά και την πεποίθηση πως αν μη τι άλλο τώρα σε κάθε βήμα σας θα υπάρχει και βοήθεια αναμενόμενη ή μη. Βλέπετε, ο Δίας μπορεί να επενεργήσει ευνοϊκά έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί στην υγεία, την εργασία, στα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κάπως ιδιαίτερη εμφανίζεται αυτή η εβδομάδα και χρωματίζει κάπως πιο έντονα την περίοδο των γενεθλίων σας. Χρόνια σας πολλά αλλά και με υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή, γιατί η πανσέληνος που γίνεται απέναντι από το ζώδιό σας στους Διδύμους στις 12 μπορεί να... ηλεκτρίσει δυνατά την ατμόσφαιρα. Ευσυγκινησία, νευρικότητα, απροσεξία και υπερβολή μπορεί να μεγεθύνουν ακόμα περισσότερο τα όποια αρνητικά, όπου αυτά θα μπορούσαν να συμβούν. Τη Δευτέρα 9 στο ζώδιό σας μπαίνει και ο Ερμής, επιταχύνοντας κάπως τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην εργασία και στις διάφορες σχέσεις, αισθηματικές, επαγγελματικές, φιλικές ή κοινωνικές. Υπάρχει ανάγκη να φιλτράρετε τα λόγια σας, ιδιαίτερα μάλιστα αν βρίσκεστε υπό το κράτος του θυμού. Μια αναποδιά ή μια καθυστέρηση ας μη σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα καθώς ο χαρακτήρας τους θα είναι περαστικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η πλανητική συσσώρευση που συμβαίνει στο ζώδιό σας αυτήν την εποχή κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Συνηθίστε στην ιδέα ότι το καλό και το κακό τώρα έρχονται με το ίδιο... ταχυδρομείο και θα χρειαστεί να είστε πάντα σε μια σχετική ετοιμότητα. Βέβαια και είναι κουραστικό, αλλά η φάση που διανύετε από τον Δεκέμβριο του 2017 δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε με ακρίβεια προβλέψιμη. Από κάτι αρνητικό μπορεί να προκύψει κάτι θετικό αλλά και αντίστροφα. Αυτή η πανσέληνος που γίνεται στις 12, αν και με όχι και τόσο αρνητικό και καταλυτικό τρόπο, μπορεί να φέρει κάποιο λάθος ή μια αναποδιά στα επαγγελματικά ή να επιβαρύνει λίγο την υγεία. Από την άλλη πάλι ο Δίας και η Αφροδίτη την ίδια στιγμή παρεμβαίνουν υπέρ σας. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και για τα αισθηματικά. Όλα με κούραση, αλλά τι να γίνει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κουρασμένοι και πολλαπλώς προβληματισμένοι ιδιαίτερα από τις 19, 20 Νοεμβρίου και μετά, που αλλάζουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας και καθημερινά προστίθενται καινούργιες υποχρεώσεις. Εργασία, φυσική κατάσταση και υγεία επιβαρύνονται κάπως από την πανσέληνο στις 12, αλλά ευτυχώς πρόκειται για κάτι περαστικό. Η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου όμως φέρνει και κάτι καλό. Αυτό έχει να κάνει με τον Ερμή που από τις 3 Οκτωβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου βρισκόταν σε μια κόντρα θέση με το ζώδιό σας. Από τις 9 λοιπόν και μετά θα υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα, και θέματα και υποθέσεις που παρουσίαζαν στασιμότητα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται συμφωνίες, συμβόλαια, πελατεία αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, σπουδές, ρυθμίσεις λογαριασμών. Η ερχόμενη εβδομάδα θα δημιουργήσει ακόμα καλύτερες συνθήκες για οικονομικά και αισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Οπλιστείτε με μεγαλύτερη υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή, γιατί αυτή η εβδομάδα με τα πολλά ζιγκ ζαγκ, πιθανόν να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σας. Η πανσέληνος στις 12 στους Διδύμους επηρεάζει τη δική σας ζωδιακή ομάδα και όπως αντιλαμβάνεστε θα χρειαστεί μια κάποια εγρήγορση για να πιάνετε σωστά και γρήγορα τα... σήματα. Το κακό είναι ότι από τη Δευτέρα μπαίνει και ο Ερμής στον Τοξότη και μπορεί αντί να διευκολύνει, να μπερδέψει, να δημιουργήσει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αριθμούς, λογαριασμούς, κάρτες, σπουδές, συμφωνίες, όπως και ταξίδια, Διαδίκτυο και παιδιά. Ακόμα να σκέπτεστε πολύ τα «ναι» ή τα «όχι» σας πριν τα εκστομίσετε και να μη μεταφέρετε σχόλια. Η πανσέληνος αυτή δοκιμάζει τη γνησιότητα, την αναγκαιότητα αλλά και την ποιότητα σημαντικών σας σχέσεων.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ : Κυριακή 15
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 8
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή 1 και ∆ευτέρα Ναι και όχι Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Τρίτη έως το απόγευµα, Παρασκευή και Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή 15
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 8, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή 15
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Κυριακή 8 έως και Τρίτη απόγευµα
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: -
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 8, ∆ευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 1 και ∆ευτέρα
∆Ι∆ΥΜΟΙ: -
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: -
ΛΕΩΝ: Κυριακή 8, ∆ευτέρα και Τρίτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τρίτη µεσηµέρι έως και Πέµπτη
ΖΥΓΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Κυριακή 8 έως και Τρίτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τρίτη έως και Πέµπτη
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρασκευή και Σάββατο
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή 8 έως και Τρίτη
ΙΧΘΥΕΣ: Από Τρίτη απόγευµα έως και Πέµπτη

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share