Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ύπουλες ώρες για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

27 Νοεμβρίου 2019 11:50
Ύπουλες ώρες για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Τετάρτη σήμερα, στα μισά της εβδομάδας και η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις ξεκαθαρίζει!

Η έμπειρη αστρολόγος εμφανίστηκε για ακόμα ένα πρωινό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη!

Οι επόμενες ώρες θα είναι αρκετά περίεργα για πολλά ζώδια και η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν;

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτά τα ζώδια έχουν τον τίτλο του τσιγκούνη!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πρόβλημα υγείας γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της... Ποιο ζώδιο θα έχει ένα μικρό πρόβλημα υγείας;

Ο λόγος για τον... Ιχθύ. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2020! Δυσάρεστα τα νέα!

ΤΑΥΡΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Προτιμήστε το διάλογο με το σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Μην αποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μη το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share