Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εντάσεις! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

Ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας;

15 Νοεμβρίου 2019 13:15
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εντάσεις! Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της και προειδοποίησε! Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Αφροδίτη στον Τοξότη; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα αλλά και το Σαββατοκύριακο που έρχεται;

Η Σελήνη που βρίσκεται ακόμα στους Διδύμους δημιουργεί κάποιες μικρές εντάσεις που όμως θα υποχωρήσουν από το Σαββατοκύριακο! Ποιοι θα επηρεαστούν όμως από την μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο;

Η Λίτσα Πατέρα τόνισε πως αυτές οι δυο ημέρες που έρχονται θα είναι οι καλύτερες για τα περισσότερα ζώδια το τελευταίο διάστημα! Η Κυριακή θα είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας και στους φίλους σας!

Βέβαια πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σύμφωνα με την αστρολόγο; Μάθετε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

O Nοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη! Ένας μήνας γεμάτος πάθη και εντάσεις! Το πρώτο μέρος του μήνα ενδέχεται να το αφιερώσετε περισσότερο στην εσωτερική ανάλυση και στην ενδοσκόπηση των συναισθημάτων σας απέναντι στον σύντροφό σας. Πανσέληνος στον Ταύρο: Επηρεάζονται τα ζώδια σήμερα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Μπορεί να έχετε κάποιες ανησυχίες, κάποιες υπόνοιες για το ταίρι σας, να αρχίσετε κάποιες έρευνες, να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε καλύτερα την σκέψη και την ψυχολογία του συντρόφου σας ή να ανακαλύψετε ένα μυστικό που είναι σημαντικό για τη κοινή σας πορεία.

Το δεύτερο μέρος του μήνα είναι πιο χαλαρό, αισιόδοξο, ευνοεί τα ταξίδια για δύο ή μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους την αγάπη, ένα ειδύλλιο που θα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή μια καινούργια γνωριμία που θα σας συνεπάρει λόγω των κοινών σας πνευματικών ή μεταφυσικών σας ανησυχιών. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση, θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο.

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Τοξότης ζώδια

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, που δεν του αρέσει να κλείνεται και να απομονώνεται. Κάνε του ένα δώρο που δεν το περιμένει, προκάλεσέ τον με το ντύσιμο και τους τρόπους σου ή και πηγαίνετε μαζί σε ένα μέρος που δεν έχετε ποτέ ξανά ως τώρα επισκεφτεί οι δύο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share