Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανσέληνος στον Ταύρο: Επηρεάζονται τα ζώδια σήμερα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Μάθετε αναλυτικά για όλα τα ζώδια!

13 Νοεμβρίου 2019 12:17
Πανσέληνος στον Ταύρο: Επηρεάζονται τα ζώδια σήμερα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τετάρτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις. Επηρεάζονται ακόμα τα ζώδια από τον Πανσέληνο στον Ταύρο;

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: "Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων και μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε κάπως από την ένταση της Πανσελήνου..." Με την ευκαιρία διαβάστε: Κώστας Λεφάκης και Πανσέληνος στον Ταύρο: Δύσκολες ημέρες γι αυτά τα ζώδια!

Και συνέχισε: "Το βράδυ ο Ερμής συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα και η φαντασία παίρνει μπρος!"

Μάθετε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο παρακάτω βίντεο:

5+1 ζώδια που θα βρουν ταίρι μέσα στον Νοέμβριο!

Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους τον Νοέμβριο! Είστε.. έτοιμοι;

Να σας θυμίσουμε: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που αυτό το χειμώνα αναμένεται να ζήσουν τον έρωτα μεταξύ τους... Στις δύο πρώτες περιπτώσεις τα πράγματα φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά και θα υπάρξει διάρκεια, ενώ στην τελευταία οι εντάσεις θα κάνουν τα ζευγάρια να κουραστούν και να το λήξουν νωρίς.

Λέων με Ιχθείς: Καρμικές σχέσεις θα δημιουργηθούν το Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο, τα... λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος Με Ζυγό

Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο... Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης: Ο έρωτας θα κρατήσει για λίγο...

Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες... Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share