Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!

Δεν χρειάζεται να κρύβεστε πια!

17 Αυγούστου 2019 14:30
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο για δίδυμο, ζυγό, υδροχόο!
Follow us on Google News

Δεν χρειάζεται να κρύβονται άλλο τα ζώδια γιατί βρήκαμε ποια είναι αυτά που δεν δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι! Το Athensmagazine.gr βρίσκει κάθε μέρα για εσάς ότι αφορά τα άστρα! Ο δίδυμος, ο ζυγός και ο υδροχόος είναι τα τρια ζώδια που δεν είναι και τόσο αληθινοί όσο φαίνονται!

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, που τα ζώδια του αέρα κρατούν καλά κρυμμένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζώδια δίδυμος ζυγός υδροχόος

Κρύβει: Ηρεμία, ταπεινότητα και σταθερότητα

Κάποιοι νομίζουν ότι οι Δίδυμοι είναι λίγο «ότι να 'ναι» ζώδια. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο ήρεμοι και σταθεροί από ό,τι δείχνουν προς τα έξω. Έχουν πολλές εναλλαγές στη διάθεσή τους, ωστόσο αυτές είναι συνήθως προσωρινές διότι επανέρχονται γρήγορα στην εσωτερική τους ηρεμία. Έχουν επίσης την ικανότητα να ξεχωρίζουν τη λογική από το συναίσθημα. Τους είναι απαραίτητο να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή τους, αυτό όμως έχει ως συνέπεια να κυνηγούν μη ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους δεν είναι καν σίγουροι αν θέλουν πραγματικά να τους επιτύχουν.

ΖΥΓΟΣ

Κρύβει: Κριτική σκέψη, αφοσίωση και συμπόνια.

Τις μισές φορές ο Ζυγός εμφανίζεται ως ένα φιλικό και γοητευτικό άτομο, ωστόσο τις υπόλοιπες μισές βγάζει για έναν πολύ ασταθή χαρακτήρα. Πρόκειται όμως για ένα πολύ συμπονετικό και καλόκαρδο ζώδιο, το οποίο βυθίζεται με τις ώρες στις σκέψεις του, ώστε να σχηματίσει τις σωστές ιδέες και απόψεις. Έχει την οξυδέρκεια να διακρίνει και να αντιλαμβάνεται καταστάσεις, εντοπίζοντας λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν τις βλέπουν καν. Τις κρατά όμως μέσα του, μαζί με τις ανησυχίες του, κάτι που τον μετατρέπει σε αγχώδη και παρεξηγημένο χαρακτήρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρύβει: Σεμνότητα, αξιοπιστία και ρεαλισμό.

Το πιο εκκεντρικό και (λίγο) περίεργο ζώδιο του ζωδιακού είναι ο Υδροχόος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνά τη δική του εσωτερική πάλη. Νιώθει ότι δεν είναι αρκετά άξιος και προσπαθεί πάντα να αντεπεξέλθει στις υπερβολικές προσδοκίες των άλλων, γιατί του αρέσει η πειθαρχία και η υπευθυνότητα. Έτσι, οδηγείται σε απόψεις και συμπεράσματα που είναι συνήθως συντηρητικά. Προσπαθεί να κρύβει την περίεργη πλευρά της προσωπικότητάς του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθει ανεπαρκής και να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα όριά του. Όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο!

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν πιο πολύ χιούμορ από όλα;

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν πιο πολύ χιούμορ από όλα; Ποια είναι τα αστεία χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα; Μην ψάχνετε άλλο και έχετε αγωνία το Athensmagazine.gr σας βρήκε τα πάντα!

Κριός 21/3 - 20/4

Ότι και να πει κανείς για εσάς είναι λίγο. Είστε συντηρητικοί. Δεν κάνετε τίποτα το εξωφρενικό για να μην σας παρεξηγήσουν. Είστε κότες. (Put the krios down... σλόουλιιι). Δεν υπάρχει κάτι που να μη σας φοβίζει ή να σας καταπιέζει. Ποτέ δε χρησιμοποιήσατε κάτι άλλο εκτός από τα Windows γιατί... φοβάστε. Από το να αντιμετωπίσετε το φόβο σας ή τον καταπιεστή σας προτιμάτε ένα όπλο να σας δείχνει... δεν μας χαλάει, αν θέλετε μπορείτε να αυτοκτονήσετε... μας είσαστε παντελώς άχρηστοι… και αντιπαθητικοί.

Ζώδια χιούμορ

Ταύρος 21/4 - 20/5

Έχετε μεγάλη υπομονή... μόνο με τον εαυτό σας. Είστε χαζοί και για αυτό πιστεύετε ότι έχετε δίκιο. Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε. Είσαστε ο περίγελος των γύρων σας. Αξιολύπητοι γιατί κοροϊδεύετε ακόμα και τον εαυτό σας (σήμερα διατήρησα το πρόγραμμα της δίαιτας... έφαγα μόνο 3 σουβλάκια για απογευματινό και για βραδινό αρκέστηκα στις 2 πίτσες ...οικογενειακές). Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα...;

Δίδυμοι 21/5 - 21/6

Πόσο αντιπαθητικός μπορεί να είναι ένας δίδυμος; Η απάντηση είναι ΠΟΛΥ. Σας μισούμε και εσάς και το άλλο σας πρόσωπο που κρύβετε ηλιθιοδώς μέσα σας. Είστε η καβουρομάνα των ζωδίων. Αν τα λεφτά ήταν καβούρια θα ήσασταν πλούσιοι. Η σταθερή σας άποψη... δεν υπάρχει. Οι βλακείες που λέτε κάθε φορά θα ήταν καλό να τις κρατάτε για εσάς. Αυτοτρελαθείτε.

Καρκίνος 22/6 - 22/7

Κατανοήτε το πόνο των άλλων. Κορόϊδα... Κλέτε συνέχεια, δεν ξέρετε τι σας φταίει. Είσαστε άχρστοι και δεν έχετε σκοπό στη ζωή σας. Και να είχατε κάποιο στόχο αποκλείετε να τον πετυχαίνατε. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

Λέων 23/7 - 23/8

Είστε ηγέτες. Κάτι που πιστεύετε μόνο εσείς αφού τα υπόλοιπα ζώδια σας έχουν γραμμένους. Κατσούφηδες και δε σηκώνετε κουβέντα. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λέξει ''εγώ'' και ''είμαι''

Παρθένος 24/8 - 22/9

Έχετε πολλές ικανότητες. Μία από αυτές είναι να ξύνεστε όλη μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα. Δουλειές που σας ταιριάζουν: πλούσιος, εφοπλιστής, εισοδηματίας, ξύστης, νυχτοφύλακας, στρωματατζής. Στο σεξ είσαστε παθητικός τύπος... χμ.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Σπάταλοι. Κάποιες φορές χαλάτε πολλά λεφτά, κάποιες άλλες... περισσότερα. Η λέξη ''αποταμίευση'' σας είναι παντελώς άγνωστη. Μισείτε τους πλούσιους αν δεν είναι συγγενικά σας πρόσωπα. Αν διαπιστώσετε ότι ο φίλος σας αργεί στα ραντεβού του και ταυτόχρονα είναι ζυγός σημαίνει ότι η διαδρομή στο σπίτι του από το δωμάτιο του μέχρι τη εξώπορτα έχει πάρα πολλούς καθρέφτες...

Σκορπιός 23/10 - 22/11

Ζώδια χιούμορ

Όσο κακοί και αν προσπαθείτε να είστε γνωρίζετε ότι μπορείτε και περισσότερο. Αν ήσασταν άλλο ζώδιο το μόνο που θα σας χαρακτήριζε θα ήταν το ζώδιο του γλιφτρολέων και ο χοίρος στο κινέζικο... γουρούνιαααα. Η δουλειά που σας ταιριάζει είναι του δήμιου, συκοφάντη, δολοφόνου. Το δεξί χέρι του Χίτλερ ήταν σκορπιός.

Τοξότης 23/11 - 21/12

Χαζοαισιόδοξοι. Διαφορετικά... καθυστερημένοι, ηλίθιοι. Αν δεν είσαστε μέθυσος είσαστε... αλκοολικός, ποτέ και τα δύο μαζί. Το ταλέντο σας είναι να μην έχετε σε τίποτα ταλέντο... αν είναι δυνατόν. Ο Αίνστάιν... νομίζατε..., δεν ήταν τοξότης, ο Πατακός από την άλλη, ήταν. Μην ανησυχείτε αν στεναχωρηθήκατε που διαβάσατε όλα αυτά για εσάς... σε λίγο δε πρόκειται να θυμάστε τίποτα. Το αλκοόλ θα τα έχει σβήσει από τη μνήμη σας.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας σας δεν ''σταματιέται'' με τίποτα. Το μόνο που σας σταματά είναι αν ματώσει η μύτη σας μετά από το περιπετειώδες σκάλισμα της. Είσαστε αναιδείς καθίκια. Αν δεν ξύσετε τη μύτη σας θα ξύσετε το... αυτί σας.

Υδροχόος 20/1 - 19/2

Είσαστε εφευρετικοί. Βρίσκετε συνέχεια τρόπους για να μας σπάτε τα νεύρα. Γουστάρετε να σας δέρνουν, μαζόχες. Σας αρέσει να παίζετε με παζλ. Ο χώρος που συγκεντρώνεστε είναι... το ψυχιατρείο της γειτονιάς ή το πολύ πολύ στα κεντρικά σας, Δαφνί.

Ιχθείς 20/2 - 20/3

Ακολουθείτε το παράδειγμα των άλλων ζωδίων. Ακολουθείτε ότι σας λένε, είστε ηλίθοι. Ξύνετε τη μύτη σας, γουστάρετε να σας δέρνουν, είστε γουρούνια, μισείτε τους πλούσιους, σας αρέσει ο εαυτός σας. Σπάταλοι με τα λεφτά των άλλων, καβουρομάνες με τα δικά σας. Κάνετε ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ... ακολουθείστε τους κριούς και αυτοκτονήστε.

Λέων: Το πιο δυναμικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη!

Ο λέων είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη και παρακάτω θα διαβάσετε όλα τα χαρακτηριστικά αναλυτικά! Κάθε μέρα όμως εμείς στο Athensmagazine.gr ψάχνουμε τις αναλυτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Έχεις πάθει την πλάκα σου με άντρα Λέων; Αυτές είναι οι 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του!

Λέων χαρακτηριστικά για το ζώδιο σου: Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά,έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είσαι εγωιστής και βλέπεις τους άλλους μειονεκτικά,αλλά όταν σου ζητηθεί η βοήθειά σου,θα τη δώσεις για να δείξεις,πόσο μεγάλη καρδία και ψυχή έχεις.

Μπορεί όμως στην πορεία,να ζητήσεις κι εσύ μια χάρη κι αν σου την αρνηθούνε γίνεσαι εχθρός !!! Αντιπαθείς τους ανθρώπους που σε κριτικάρουν ή σε διατάζουν και γίνεσαι ειρωνικός,σε σημείο να πληγώσεις την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα.

Λέων ζώδια

Σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να περνάει πάντα το δικό σου. Μπορείς να ανακατευτείς και σε ξένες υποθέσεις και να προκαλέσεις φοβερές καταστάσεις. Δεν είσαι κακό ζώδιο,απλώς θέλεις συνέχεια να έχεις την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Μπορείς να γίνεις καλός φίλος και άνθρωπος,που σε μια δύσκολη στιγμή θα βοηθήσεις.

Είσαι ενθουσιώδης,ενεργητικός και αισιόδοξος. Σταθερός άνθρωπος και δε σου αρέσει πολύ,η αλλαγή. Θα επιμείνεις σε πράγματα και θα τα κάνεις. Είσαι γενναιόδωρος ,ανοιχτόκαρδος και ακόμα κι αν πληγωθείς,συγχωρείς εύκολα και ποτέ δεν έχεις μνησικακία.

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου,που αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και δείχνει τις φιλοδοξίες σου και τη δυνατότητα,να λάμψεις. Έχεις συνήθως,ανεξάρτητο πνεύμα και σιχαίνεσαι τον έλεγχο ή την υπαγόρευση. Έχεις μεγάλη αντοχή όσον αφορά,τον επιδιωκόμενο σκοπό και βάζοντας ένα πρόγραμμα φθάνεις συνήθως το στόχο σου,ξεπερνώντας κάθε δυσκολία ή εμπόδιο. Αν και είσαι γεμάτος φιλοδοξίες και ενθουσιασμό,θα ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο,ιδίως όταν η κατάσταση προσφέρει λίγη διασκέδαση ή δόξα. Κατά κανόνα,αισθάνεσαι απομονωμένος και μόνος στη ζωή και αν δεν απασχολείσαι ενεργά σε κάποια εργασία ή δεν έχεις κάποιο σκοπό,γίνεσαι μελαγχολικός και αποθαρρυμένος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share