Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

16 Αυγούστου 2019 07:04
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου;
Follow us on Google News

Τι επιφυλάσσει η Παρασκευή (16/08) για όλα τα ζώδια; Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις! Δείτε Ποιο Αιγυπτιακό ζώδιο σας αντιστοιχεί και τι σημαίνει!

ΚΡΙΟΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πιέσετε καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο περισσότερους επιστρατεύσετε για μια εκδρομή τόσο μεγαλύτερη η διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βιαστείτε να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια πιο χαλαρή μέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια παρόρμηση μπορεί σας δημιουργήσει προβλήματα, αν θέλετε να πατήσετε γκάζι ενώ οι συγκυρίες απαιτούν φρένο…

ζώδια σήμερα
ΛΕΩΝ

Μπορεί να αναδυθούν ανασφάλειες που θα δυσκολέψουν την αίσια πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέση ευθύνης που σας έχει ανατεθεί ή κάποιες καινούργιες υποχρεώσεις, χρειάζονται λίγη επιπλέον προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Ένας φίλος πορεί να σας παρασύρει για να ξοδέψετε πριν βεβαιωθείτε ότι είναι τακτοποιημένες οι υποχρεώσεις σας. Γυναίκα ζυγός..η πιο δυναμική γυναίκα του αστρολογικού χάρτη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα των εντυπωσιασμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, έπειτα μοιραστείτε τες ανοιχτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μια κρίση οδηγήσει στον μετασχηματισμό των πιο στενών σχέσεων σας και του εαυτού σας, τότε ξέρετε ότι προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και θα μπορέσει να σας μάθει πολλά!

ΙΧΘΕΙΣ

Ακούστε τις απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε και καταγράψτε όλες τις πληροφορίες.

Υδροχόος: Όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο!

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων! Αυτή την φορά όμως θα εστιάσουμε στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν ακαταμάχητο!

Είτε με τη θετική είτε με την αρνητική έννοια ένα είναι βέβαιο : ο Υδροχόος είναι πρωτοπόρος. Κατά καιρούς υπήρξαν πολλοί Υδροχόοι οι οποίοι ήταν μπροστά από την εποχή τους, έτσι το ζώδιο έχει την τιμητική του ανάμεσα στους εφευρέτες και τους εξερευνητές. Αυτό φυσικά κάνει πολλούς Υδροχόους εκκεντρικούς και μυστηριώδεις, δίνοντας τους το τίτλο των πλέον ασυνήθιστων ανθρώπων του ζωδιακού κύκλου.

Δυνατά σημεία : Είναι πνευματώδεις, έξυπνοι και αυθεντικοί. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετική εφευρετικότητα και ο ανθρωπισμός τους , τους ωθεί να βοηθούν όπου και όποτε μπορούν.

Υδροχόος ζώδια

Αδυναμίες : Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι πεισματάρης έως αδιάλλακτος, υπερόπτης και σαρκαστικός. Η επαναστατική του φύση μπορεί να τον οδηγήσει σε ένα υπερβολικό εκκεντρισμό, ενώ το γεγονός ότι είναι μπροστά από την εποχή του τον κάνει απαθή σε σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Στοιχείο : Ο Αέρας

Κυβερνών πλανήτης: Ουρανός

Σύμβολο: Ο νεροκουβαλητής

Χρώμα : Βιολετί

Πολύτιμος Λίθος : ο αμέθυστος

Μότο: Κατανόησε τα μυστήρια της ζωής

Ο χαρακτήρας του Υδροχόου προσελκύει γύρω του πολλούς φίλους, καθώς είναι στη φύση του να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να περνάμε καλά. Για αυτούς που έχει ίδιος αποφασίσει να συναναστρέφεται είναι βέβαιο πως θα σταθεί δίπλα τους χωρίς ανταλλάγματα.

Υδροχόος και Σχέσεις

Θα πρέπει να έχει υπόψη σου πως σε μία σχέση με έναν Υδροχόο θα πρέπει να τον μοιράζεσαι με τους φίλους σου και τη δουλεία του τα οποία έχουν για αυτόν προτεραιότητα. Γενικά δεν κάνει εύκολα σχέσεις, ωστόσο οι σχέσεις του είναι μακροχρόνιες.

Υδροχόος και Γάμος

Αν αποφασίσει να παντρευτεί τότε είναι σίγουρο πως θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Ωστόσο η ανεξαρτησία του μέσα στο γάμο είναι για τον Υδροχόο κάτι αδιαπραγμάτευτο. Είναι εξαιρετικοί γονείς, καθώς ωθούν τα παιδιά τους σε πλήθος δημιουργικές δραστηριότητες. 10 λόγοι που θα θέλαμε για φίλο μας έναν Υδροχόο

Υδροχόος Καριέρα και Χρήματα

Αντισυμβατικοί και καινοτόμοι οι Υδροχόοι αρέσκονται στα μεγάλα project. Είναι ιδιαίτερα ικανοί σε για κάθε είδους ερευνητική εργασία. Είναι ικανά διευθυντικά στελέχη αρκεί να έχουν ένα δεξί χέρι να ρυθμίζει τις λεπτομέρειες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share