Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αφροδίτη στον Τοξότη: Ποια ζώδια ευνοούνται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει;

1 Νοεμβρίου 2019 13:06
Αφροδίτη στον Τοξότη: Ποια ζώδια ευνοούνται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο πλατό του "Πρωινού" και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Τοξότη.

Με την ευκαιρία διαβάστε: "Μαύρος" Νοέμβρης γι αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: "Να πούμε τα καλά πρώτα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη είναι καλή. Θα παραμείνει μέχρι 25 Νοεμβρίου στον Τοξότη. Η Αφροδίτη είναι καλή, δεν είναι η Αφροδίτη του πάθους στον Σκορπιό που ήταν, αλλά είναι η Αφροδίτη πεταλούδα, δηλαδή να δούμε φίλους, να φλερτάρουμε,να βγούμε να γνωριστούμε...."

"Σήμερα η Σελήνη είναι καλή, μένει μεν στον Αιγόκερω, που είναι ένα σοβαρό ζώδιο, αλλά κάνει μια γωνία που σημαίνει ότι ένα επαγγελματικό θέμα μπορούμε να το προωθήσουμε."

Μάθετε αναλυτικά ποια ζώδια θα ευνοηθούν στο παρακάτω βίντεο:

Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο το 2020!

Αν σχεδιάζεις να παντρευτείς την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τα ζώδια σας, και ψάχνεις ημερομηνία για αυτή τη μεγάλη ημέρα, η αστρολογία προτείνει μια συγκεκριμένη που θεωρούν ως ιδανική για να τον πολυαναμενόμενο γάμο!

Δείτε επίσης: 7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Σύμφωνα με την αστρολόγους, η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα».

«Στην αριθμολογία ο αριθμός δύο δείχνει την στωική και ισχυρή γυναίκα, η οποία διαθέτει ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη»

«Στην αστρολογία ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου που ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστό και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια απίστευτη, μόνιμη ένωση».

Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο το 2020!

Αν έχεις ήδη ορίσει μια ημερομηνία για το γάμο σου μέσα στο επόμενο έτος, τότε μην ανησυχείς, καθώς ολόκληρος ο χρόνος είναι ιδανικός για να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.

Τα αστέρια δείχνουν ότι ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω, όπου βρίσκεται από το 2017. «Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει ξανασυμβεί από τη δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας να αγαπήσεις».

Τέλος : «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν σε καρμικές σχέσεις πολλές φορές, σε πολλές άλλες ζωές. Αλλά αυτή είναι η ζωή όπου μπορούν απλά να το κάνουν σωστά».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share