Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κώστας Λεφάκης - Αιγόκερως: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Τι περιμένει τους Αιγόκερους;

30 Οκτωβρίου 2019 12:45
Κώστας Λεφάκης - Αιγόκερως: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Τι περιμένει τους Αιγόκερους;

Ο Νοέμβριος συγκαταλέγεται στους τυχερούς μήνες του 2019, στην πορεία του αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που έκαναν ως σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και είναι σημαντικό να προσέξουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, αλλά να αφήσουμε για λίγο αργότερα καθοριστικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24/11 για να προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» του σε όλους μας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προετοιμάζεστε για σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να διευκολύνετε την πορεία σας στο μέλλον.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και υποστηρίξτε με τον τρόπο που διαθέτετε τις φιλοδοξίες σας. Τα μικρά καθημερινά θέματα θα εξακολουθήσουν να υφίστανται, στην πραγματικότητα όμως, είστε εσείς που τους επιτρέπετε να σας ταλαιπωρούν.

Οικονομικά, ας είστε προσεκτικοί σε ότι συμφωνείτε και σε ότι υπογράφετε. Ένα παλαιό χρέος διευθετείται σταδιακά και πρέπει να είστε ενήμεροι για τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για κάτι τέτοιο.

Οι πιο εργατικοί από εσάς, θα αποκτήσετε νέα επαγγελματικά καθήκοντα και δόκιμες οικονομικές απολαβές.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share