Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Πανσέληνος φέρνει δυσκολίες για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

7 Οκτωβρίου 2019 07:09
Η Πανσέληνος φέρνει δυσκολίες για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Αυτή όµως αστρολογικά ξεκινά να δηµιουργείται από το Σάββατο 12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Επηρεάζει περισσότερο τα άτοµα της παρορµητικής οµάδας, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Οι Κριοί µπορούν και να επωφεληθούν κάπως περισσότερο από κάποια αναποδιά, αφού ταυτόχρονα µε το πρόβληµα εµφανίζεται και µια εναλλακτική λύση. Από όλους όµως απαιτείται παντού µεγαλύτερη προσοχή. Ιδιαίτερα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη:

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η ρευστότητα παντού -σε συνεταιρισµούς, συνεργασίες, σχέσεις- είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδοµάδας. Ιδιαίτερα προς το τέλος της. Αυτό, λοιπόν, σηµαίνει ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπευθυνότητα αλλά και ψυχραιµία και υποµονή, µια και δεν θα λείψουν οι... αρρυθµίες και τα απρόοπτα. Η Πανσέληνος που θα πραγµατοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 13 -αρχίζει να δηµιουργείται από τις 12- µπορεί να παίξει µε το νευρικό σας σύστηµα και διόλου απίθανο αυτό να προέλθει από κάποιον συνέταιρο, στενό συνεργάτη ή ακόµη και από τον σύντροφό σας. Συµβιβαστείτε εκεί που πρέπει.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 07 Οκτωβρίου;

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας -που επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννηµένοι µέσα στον Απρίλιο- είναι φυσικό να δηµιουργεί εδώ και εκεί «αρρυθµίες» και ρευστότητα, υποχρεώνοντάς σας να είστε ετοιµοπόλεµοι διαρκώς. Η αντίθεσή του µε τον Ερµή και την Αφροδίτη πιθανόν να δηµιουργήσει δυσκολίες στον γάµο ή στις σχέσεις σας ή σε κάποια συνεργασία. Φανείτε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί µε τους «άλλους» και συµφέροντα ή ενδιαφέροντα που µπορεί να σας ενώνουν αλλά και να σας χωρίζουν. Μη διακινδυνεύετε οικονοµικά και πάσης φύσεως συµφέροντα αυτή την εβδοµάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Οκτώβρης από τις 4 και µετά µπορεί να µην έχει προλάβει να κλείσει τις εκκρεµότητες, τις ελλείψεις ή τις αδυναµίες που υπήρξαν από τις 18 Αυγούστου και µετά, αλλά όσο περνούν οι ηµέρες τόσο περισσότερο θα µπαίνετε στο νόηµα της δουλειάς σας και του ανταγωνισµού και, φυσικά, θα παράγετε το καλύτερο αποτέλεσµα. Σε αυτό θα συµβάλει θετικά και η Αφροδίτη από τις 9 και µετά και στην εργασία και στα προερχόµενα από αυτήν κέρδη. Μήπως παίζει κάτι ερωτικό γύρω από τον επαγγελµατικό τοµέα ή συνάδελφοι βάζουν πλάτη µε κάποιον τρόπο στην αισθηµατική σας κατάσταση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με δύο θετικά και δύο αρνητικά -καλά σε αυτά δεν περιλαμβάνουμε τον πάγιο αρνητικό Κρόνο εδώ και καιρό- έρχεται η καινούργια εβδομάδα. Στα θετικά σαφώς είναι ο Ερμής που σημαίνει ότι παντού θα προτιμήσετε το μυαλό από την παρόρμηση και το συναίσθημα. Στις 9 προστίθεται και η Αφροδίτη, έτσι για να εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση στα οικονομικά και στις σχέσεις. Στα δύο αρνητικά περιλαμβάνονται ο Αρης, που ευθύνεται για εμπόδια, βάρη και μια εξάντληση του οργανισμού σας, και βεβαίως η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Ανώτεροι νόμοι και κανονισμοί ρίχνουν το δικό τους βάρος. Ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εκτός του Ουρανού και του Ερμή, που δημιουργούν εδώ και εκεί αναστατώσεις και ανατρέπουν συχνά αυτά που είχατε υπολογίσει από τις 9 και μετά, σε αυτό τον… χορό προστίθεται και η Αφροδίτη. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας -ανωτέρους, συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπαδεν θα είναι εύκολη. Αστόχαστα λόγια, επίσης, μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκο στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Στον έρωτα μπορεί να μεγιστοποιηθούν αυτά που σας χωρίζουν σε σχέση με αυτά που σας ενώνουν. Μετριοπάθεια, λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα χοντρά ζόρια φαίνεται πως έχουν περάσει και αν υπάρχουν ακόμη κάποια που σας ταλαιπωρούν, σχετίζονται με τα γεγονότα και τις καταστάσεις που προέκυψαν από τις 18 Αυγούστου έως τις 4 Οκτώβρη περίπου. Στη θετική για εσάς θέση του Ερμή, που βοηθάει τον ορθολογισμό και την πρακτικότητά σας ακόμα και στα δύσκολα, έρχεται από τις 9 και μετά να προστεθεί και η Αφροδίτη. Προοπτική κέρδους, κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κάτι καλό για τα συμφέροντά σας αλλά και συμπάθειες και στήριξη από πρόσωπα που σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Νέες γνωριμίες ή ικανοποίηση και στα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Είναι φυσικό με τον Αρη στο ζώδιό σας από τις 4 Οκτωβρίου και μετά να έχουν πάρει κάπως... φωτιά τα τόπια και να πρέπει να δώσετε τη μάχη σας σε αρκετά μέτωπα στην εργασία, τώρα που οι συνθήκες γίνονται όλο και πιο πιεστικές, αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες εκκρεμότητες που δεν είχαν τακτοποιηθεί. Οικογενειακές, οικονομικές, αισθηματικές; Διαφορετικές φυσικά για τον καθέναν από σας. Η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα προς το τέλος της θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία, την εργασία αλλά και τις σχέσεις. Κοιτάξτε μέχρι πού θα τραβήξετε τυχόν διαφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι πιθανόν η Πανσέληνος στις 13 να προκαλέσει κάποια... ανακατωσούρα στα επαγγελματικά ή να επιβαρύνει λίγο την υγεία σας. Ομως ο Οκτώβρης είναι ο δικός σας μήνας- τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Επειδή όμως θέλετε να ανακατεύεστε παντού και να επωμίζεστε το βάρος των άλλων, δεν αφορά τους άλλους, μιλάμε μόνο για σας. Με μικρές ενοχλητικές διακυμάνσεις, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και να συναποκομίσετε και κάτι καλό στα οικονομικά. Είναι ερωτικός ο Οκτώβρης. Πράξτε τα δέοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Χωρίς βάσανα και πονοκεφάλους; Το σωστό θα ήταν να λέγαμε χωρίς καινούργια βάσανα από τις 4 και μετά. Πιθανόν βέβαια να υπάρχουν κάποιες... ουρές προβλημάτων από τα καλοκαιρινά γεγονότα και τα πεπραγμένα σας. Μια τέτοια ουρά μπορεί να αναδείξει με κάποιον τρόπο η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Κατά τα άλλα, ο Οκτώβρης θα βοηθήσει σιγά σιγά να βρείτε τους ρυθμούς σας και να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Ολη αυτή η μυστικότητα ή η μυστικοπάθεια εξυπηρετεί κάτι; Στον έρωτα, στη διαχείριση, στη διεκδίκηση ή στην απόκρυψη χρήματος; Ο Νοέμβρης θα δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη και περισσότερο προς το τέλος της μπορεί να αποτελέσει την κορύφωση βαρών, υποχρεώσεων, ευθυνών ή διαφωνιών. Αυτό σημαίνει ότι στο ξεκίνημά της θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να μειώσετε τα αρνητικά εκεί που ψυχανεμίζεστε ότι μπορεί να προκύψουν. Φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα, για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά εκτός της υπομονής και της ψυχραιμίας που η έλλειψή τους μπορεί να χειροτερέψει μια κατάσταση. Συνεταιρισμοί, σχέσεις, συνεργασίες τίθενται προς εξέταση ή επανεξέταση. Μην αμελείτε την υγεία σας. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αναμφίβολα το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιό σας από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη είναι ένα θετικό στοιχείο. Τώρα φαίνονται οι ελλείψεις και οι αδυναμίες, όπου υπάρχουν, αλλά εμφανίζονται και οι τρόποι που αυτές μπορούν κάπως να ρυθμιστούν. Οχι γρήγορα όμως και θέλει και προσοχή μήπως κοντά στα ξερά καούν και τα χλωρά. Ο Ερμής δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά, ενώ μπέρδεμα μπορεί να προκύψει από λογαριασμούς, κάρτες και τα σχετικά. Στον έρωτα και στην τσέπη… περισσότερα ξοδεύονται και λιγότερα εισπράττονται.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ναι μεν μπορεί η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη να μην καταφέρει γρήγορα και με τον τρόπο που επιθυμείτε να τακτοποιήσει όλα τα ανοιχτά θέματα, αλλά... δεν θα δημιουργήσει κάπου μεγάλες περιπλοκές. Τη δε οικονομική επιβάρυνση που θα φέρει η Πανσέληνος στις 13 θα την... μπαλώσετε κάπως έως την 1 Νοέμβρη. Οπως αντιλαμβάνεστε, τώρα σιγά σιγά οικοδομείτε ένα πιο στέρεο υπόβαθρο στα επαγγελματικά και αποκαθίστανται και σχέσεις που αξίζουν να υπάρχουν, αλλά είχαν διαταραχθεί από τον Αύγουστο και μετά. Εύνοια στα ταξίδια, στις νέες γνωριμίες και στα ερωτικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη έως Τετάρτη απόγευµα
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 6, Πέµπτη και Παρασκευή
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη µεσηµέρι και Σάββατο 12
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Σάββατο 12
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 6
ΖΥΓΟΣ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 6 και από το βραδάκι της Τετάρτης έως και την Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη µεσηµέρι και Σάββατο 12
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 6, Πέµπτη και Παρασκευή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη και Σάββατο 12
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 6 και από Τετάρτη απόγευµα έως και Παρασκευή

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 6, ναι και όχι 12 και 13 (Σάββατο και Κυριακή)
ΤΑΥΡΟΣ: ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 6, Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΛΕΩΝ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 6, Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από ∆ευτέρα έως το βραδάκι της Τετάρτης
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: –
ΙΧΘΥΕΣ: –

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share