Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 07 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

7 Οκτωβρίου 2019 06:35
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 07 Οκτωβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρας 07 Οκτωβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας. Διαφορετικά θα βλάψετε τις σχέσεις σας και κινδυνεύετε να απομακρύνετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσετε την κορυφή σ΄ αυτό που κάνετε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση. Ένα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα…

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο προσεκτικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας. Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινδυνεύετε να προκαλέσετε αντιδράσεις γνωστών και φίλων λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σας σήμερα! Είναι σημαντικό να έχετε υπό έλεγχο τη συναισθηματική σας φόρτιση και να αποφύγετε το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσετε το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Προσοχή όμως στις δαπάνες σας!

Εβδομάδα αλλαγών γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!


ΖΥΓΟΣ

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός.

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αστάθεια στις σκέψεις σας θα έχετε σήμερα! θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σας βασανίζουν… Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας. Κράτησε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας μέχρι τη στιγμή που θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας. Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share