Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κούραση και άγχος γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

13 Σεπτεμβρίου 2019 11:47
Κούραση και άγχος γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί! Ποιο ζώδιο θα έχει "μπροστά" του κούραση και άγχος; Επίσης διαβάστε τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Καταναλώστε το χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούριους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τους 8 λόγους για να λατρέψετε έναν δίδυμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες.

ΛΕΩΝ: Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση και έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, εκεί που η φαντασία σας καλπάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Μια που ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι λίγο, οργανώστε το χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας μία- μία και οριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα. Οι πιθανότητες ενίσχυσης του θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Αν ερωτεύτηκες σκορπιό τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ: Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση, θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το... «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Τα ζώδια το λένε καθαρά: Αυτοί είναι οι τρεις πιο προικισμένοι άντρες. Τι προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε ζώδιο;

Ότι η φύση ευθύνεται για όλα τα μεγέθη που μας αφορούν κι ότι ο ουρανός και τα άστρα ακόμη επιστρατεύθηκαν την ώρα που εκείνη μοίραζε εκατοστά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού;

Ζυγός: Σε κάποια άλλα ζώδια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο Ζυγό όχι. Είναι και ανατομικά προικισμένος και ακούραστος και εξαιρετικά ερωτικός. Επίσης οι Ζυγοί έχουν μια πηγαία τάση να είναι αρρενωποί, να σε ξεσηκώνουν με τη μυρωδιά του σώματός τους και να θέλεις να κρυφτείς στην αγκαλιά τους για πάντα.

Αιγόκερως: Άξιος και ο Αιγόκερως έχει αβαντάζ όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα αφού τα προσόντα του εκτός από μεγάλα αξιολογούνται και ως όμορφα. Συνυπολογίζοντας και το ότι είναι αποτελεσματικά, τα άστρα εξάντλησαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υδροχόος: Συνήθως νέος, ωραίος και με μεγάλο πέος. Αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τους απομένει το μεγάλο πέος το οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να χειριστούν και με ιδιαίτερα skills, κάνει δουλειά αυτόματα όπως ένα πυροβόλο όπλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share