Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Αν ερωτεύτηκες σκορπιό τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς!

Το αίνιγμα του σκορπιού θέλει απαντήσεις!

13 Ιουνίου 2019 21:27
Αν ερωτεύτηκες σκορπιό τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς!

Το ζώδιο του σκορπιού δεν είναι και το πιο εύκολο από τον ζωδιακό κύκλο! Αν έχει τύχει τώρα να ερωτευτείτε έναν σκορπιό τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Είναι αυτό το σκοτεινό αγόρι ή γοητευτικό κορίτσι με το απόκοσμο βλέμμα στο πάρτι που ενώ έχει πιάσει μια γωνιά, σαν να θέλει να κρύβεται, κατορθώνει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του!

Μην ξεγελιέσαι, θέλει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του, μόνο που δεν θα τινάξει τη χαίτη του σαν το Λιοντάρι ή θα γίνει η ψυχή του πάρτι σαν τον Δίδυμο, αλλά θα σε μαγνητίσει με το συνήθως υγρό βλέμμα του έτσι ώστε μέσα από μαγνητικές συχνότητες και συμπαντικά σήματα εσύ να καταλάβεις πως ναι, αποζητά την προσοχή σου, και κυρίως την αγάπη σου!

Σκορπιός ζώδια

Το «μυρίζω τα δάχτυλα μου» είναι η φράση-κλειδί στη σχέση με έναν Σκορπιό, όχι επειδή δεν ξέρει να σου πει τι θέλει και τι νιώθει – ως ζώδιο του νερού εξάλλου είναι σε πιο άμεση επαφή με το συναίσθημα – αλλά επειδή θέλει να νιώθει πάντα ξεχωριστός και πως εσύ θα έχεις ήδη καταλάβει τι είναι αυτό που ζητά και θα έχει ήδη φροντίσει για την ικανοποίηση αυτού του μη δηλωμένου αιτήματος.

Αν, τα πας καλά από διαίσθηση, προχώρα…

Μια διαίσθηση που θα σου χρειαστεί ειδικά αν είσαι σε φάση νέας γνωριμίας με Σκορπιό και προσπαθείς να καταλάβεις αν σε θέλει. Ναι, πως να στο θέσω με τρόπο που να βγάζει νόημα!

Από τη μία πλευρά ξέρει πως το να πλανάται ένα μυστήριο τον/την καθιστά σέξι (έχουν και μια φήμη πως είναι καλοί στο κρεβάτι να υπερασπιστούν) και από την άλλη, φοβάται πως αν φανερώσει συναίσθημα γίνεται ευάλωτος και έτοιμος για εκμετάλλευση.

Όταν λοιπόν νιώσει το απεριόριστο ενδιαφέρον και βεβαιωθεί για την αγνότητα των συναισθημάτων, ετοιμάσου για ακραία συναισθήματα, από το απόλυτο πάθος, στο απόλυτο μίσος και αντίστροφα.

Ένα είναι σίγουρο: Η καθημερινότητα με έναν Σκορπιό δεν είναι βαρετή και περιέχει πολλές αποχρώσεις του ίδιου συναισθήματος: θα βιώσεις για παράδειγμα τη μεταμόρφωση της αφοσίωσης στην κτητικότητα, πριν καν καταλάβεις πότε έγινε η αλλαγή από ένα συναίσθημα στο άλλο.

Η κτητικότητα είναι μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Σκορπιού στο ζήτημα «συντροφικότητα» και αποτελεί μια μόνιμη πηγή συγκρούσεων, και οι συγκρούσεις με τον Σκορπιό θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστες, κυρίως επειδή δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις, πριν τις ξεχάσεις εκείνος/εκείνη (αν το κατορθώσει ποτέ…)

Οι καυγάδες με τον Σκορπιό είναι Ομηρικοί γιατί όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει πάντα ένταση συναισθήματος(θυμάσαι εκείνο το δηλητήριο που κρατά πάντα στην ουρά του ο Σκορπιός;). Στη θετική πλευρά των γυαλικών που θα εκσφενδονιστούν είναι το πολύ καλό σεξ που θα παίξει μετά στο πάτωμα (μακριά από τα γυαλικά, μόνο…)

Θα πρέπει να προσφέρεις δώρα στην Πυθία για να καταλάβεις τι του συμβαίνει, έχει πάντα έτοιμη μια δόση δηλητηρίου για εσένα, είναι κτητικός. Άραγε, όλα αυτά είναι αρκετό αντίτιμο για ένα παθιασμένο σεξ; «Και δεν πάω με έναν Ταύρο, να τσακίσω και ένα παστίτσιο μετά;» σκέφτεσαι.

Μαζί σου, θα σου πω, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο Σκορπιός όντως προσφέρει κάτι μοναδικό: Αφοσίωση, τρυφερότητα, βάθος συναισθήματος, οικειότητα και αγάπη για τη δέσμευση. Ακόμα κι όταν απατήσει ο Σκορπιός θα το κάνει με συναίσθημα.

Αν για κάποιο λόγο, ήθελες η ερωτική σου ζωή να θυμίζει κάτι από σήριαλ του Παπακαλιάτη, ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος σου!

Και ένα tip για το τέλος: Όση ώρα κάθονται στη γωνιά τους, παρατηρούν! Είναι μια αίσθηση που μπορεί να νιώσεις ξαφνικά, σαν να είναι δύο μάτια καρφωμένα στην πλάτη σου που θα σε αναγκάσουν να γυρίσεις. Οι Σκορπιοί είναι πολύ οξυδερκείς και παρατηρητικοί γι’αυτό, σκέψου το καλά πριν τους κοροϊδέψεις!

Zώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Iουνίου!

Ζώδια ζώδια σήμερα

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε τους ρυθμούς σας όσο νομίζετε ότι χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είστε σε θέση να σκεφτείτε τα πράγματα διεξοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το ΣΚ θα έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα είστε έτοιμοι για ο,τιδήποτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι φίλοι σας θα είναι στο πλευρό σας και θα ξέρετε σε ποιον μπορείτε να υπολογίζετε.


ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο η κατάσταση θα είναι κάπως τρελή, και μπορεί να τρέχετε να προλάβετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κουραστείτε προσπαθώντας να βρείτε τη σωστή λύση σε κρίσεις στη δουλειά ή το κατάλληλο άτομο χωρίς ιδιαίτερη τύχη.

ΖΥΓΟΣ

Μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να πάρει κάποια σοβαρή απόφαση προτού να αισθανθείτε απολύτως έτοιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πρέπει να ταξιδέψετε εκτός της χώρας, αυτό θα γίνει με κάποιες καθυστερήσεις, ώστε να μάθετε κάτι που το σύμπαν ορίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις αρχές της εβδομάδας καλό θα ήταν πριν πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, να ακούσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χωρίς να το συνειδητοποιείτε βάζετε εμπόδια στον εαυτό σας, οπότε να είστε έτοιμοι να βρείτε τρόπους για να τα παρακάμψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να αρκεί μια μόνο λέξη από κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά και θα κάνει όλη τη διαφορά για σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το Σκ που έρχεται θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν όρια εκεί έξω που έχετε αρχίσει να πλησιάζετε

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share