Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

11 Σεπτεμβρίου 2019 06:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από τους αγαπημένου σας ανθρώπους να καταδικάσει τις ιδέες σας και να εκφράσει κριτική για τις ενέργειες σας. Μην βιαστείτε να έρθετε σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι διασκεδαστική. Η τύχη είναι πιθανό να χαμογελάσει σε όσους είναι αδέσμευτοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Η μονοτονία και η ρουτίνα είναι ο μεγάλος σας εχθρός σήμερα! Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σας δυσαρεστεί και να σας φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε από τα τεκταινόμενα, διατηρήσετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας, βρείτε διεξόδους στο χιούμορ και στην χαλαρή επικοινωνία.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Όλοι θα θέλαμε να έχουμε κολλητό έναν Ιχθύ! 10 Λόγοι που θα σας πείσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε κατά την διάρκεια της μέρας να απαντάτε σε λεκτικές επιθέσεις αντίζηλων ή ανταγωνιστών. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτά τα αιχμηρά σχόλια να πληγώσουν το «εγώ» σας και να απορρυθμίσουν για λίγο την μέρα σας, μην δίνετε όμως σημασία. Συνεχίστε με πίστη στις δυνάμεις σας το μονοπάτι που ακολουθείτε και μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνιστάται να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικές υποθέσεις, να σκεφτείτε πρόσθετες επενδύσεις για την επιχείρηση σας ή να αναζητήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Το βράδυ, μετά από μια δύσκολη μέρα, αποφύγετε να βυθιστείτε στην απραξία της τηλεόρασης. Ένας περίπατος ή η αλληλεπίδραση με παιδιά θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ

Για σας η μέρα που ξημερώνει θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περιμένατε… Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειας σας, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σας, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνετε, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σας! Μερικοί θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από επείγοντα προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιοι θα κάνουν τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνοι που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος.

ΖΥΓΟΣ

Προκειμένου να μην εξαντληθείτε σήμερα, θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις υποθέσεις ανάλογα με την σπουδαιότητα. Το βράδυ συνιστάται ηρεμία για να μπορέσετε να συνέλθετε. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας, βγείτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα συνιστάται να αποκαταστήσετε τη τάξη στον προσωπικό σας χώρο. Απαλλαγείτε από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σας σκέψεις. Επανεξετάστε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρώστε σήμερα την προσοχή σας στα μεγάλα και σημαντικά και πετάξτε από το μυαλό και την προσοχή σας ότι δεν συμβάλει στους σκοπούς σας. Αυτή η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, αλλά και για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σπιτιού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάθε δυνατότητα σήμερα να καταγράψετε ένα θετικό παραγωγικό αποτέλεσμα! Είναι σημαντικό να πιστεύετε στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεστε ή δειλιάζετε μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοι σας. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν συνιστάται να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος, ένα άτομο που θεωρείτε απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί… Προσοχή επίσης στις προσωπικές σας υποθέσεις! Δεν πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε, ούτε να ενθουσιάζεστε με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Για ορισμένους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σας αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψετε το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωση σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share