Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά είναι τα πιο όμορφα και γοητευτικά που ξεχωρίζουν με την εμφάνιση τους!

Δείτε το δικό σας!

13 Αυγούστου 2019 14:51
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά είναι τα πιο όμορφα και γοητευτικά που ξεχωρίζουν με την εμφάνιση τους!

Πώς τα πάνε τα ζώδια με την ομορφιά; Ποια ξεχωρίζουν με την εξωτερική εμφάνισή τους, ποια προκαλούν και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά και τα δικά του όμορφα σημεία, τα οποία εφόσον τα γνωρίζει μπορεί να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο! Πανσέληνος του Δεκαπενταύγουστου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ

«Άγρια Ομορφιά»

Τον Κριό τον ξεχωρίζεις από το έντονο και απόλυτα δυναμικό πρόσωπό του, που είναι το σήμα κατατεθέν του. Είναι εκφραστικός με έντονα, κοφτά χαρακτηριστικά και τις περισσότερες φορές οβάλ πρόσωπο. Η μύτη του τις περισσότερες φορές είναι γαμψή, αλλά απόλυτα αρμονική με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του! Τα φρύδια του Κριού είναι πυκνά, γεγονός που κάνει το βλέμμα του να φαίνεται πιο έντονο. Το σώμα του τις περισσότερες φορές μυώδες και αδύνατο. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Κριός, έχουν μία άγρια, αλλά εντυπωσιακή ομορφιά!

ΤΑΥΡΟΣ

«Γοητευτική Ομορφιά»

Ένας Ταύρος εκπέμπει γοητεία και μαγνητισμό και είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί έχει ως κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, την Αφροδίτη! Ο Ταύρος έχει σαγηνευτική ομορφιά. Έχει τα πιασιματάκια του, τα μπουτάκια του, τις κοιλίτσες του, δηλαδή ένα μεσογειακό κορμί! Το ωραιότερο σημείο ενός Ταύρου είναι ο λαιμός του, τον οποίο και φροντίζει πάντα να αναδεικνύει, είτε με κασκόλ, φουλάρια, είτε με όμορφα κολιέ! Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ταύρου είναι το ζεστό του βλέμμα. Τα μάτια του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλα, είναι όμως γλυκά και γεμάτα ζεστασιά! Όλο το στυλ εμφάνισης ενός Ταύρου, είναι μες στο γούστο και τη φινέτσα, ενώ ο αέρας που αποπνέει τον κάνουν να είναι είδωλο προς αποπλάνηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η ομορφιά του αυθεντικού στυλ»

Ο Δίδυμος είναι ξεχωριστός, έχει το δικό του στυλ και πραγματικά έχει κάτι το διαφορετικό από κάθε άλλο ζώδιο. Μπορεί να μην είναι το ζώδιο που θαμπώνεσαι από την ομορφιά του, από τα ζυγωματικά του ή από το θεληματικό του πηγούνι, το σύνολο όμως σε κάνει να κολλάς το βλέμμα πάνω του και ξέρεις γιατί; Γιατί ο Δίδυμος είναι αυθεντικός, έχει την προσωπική του ταυτότητα και όλη η ομορφιά του βρίσκεται στον τρόπο που κινείται, που εκφράζεται, στις όμορφες γκριμάτσες του προσώπου του όταν μιλά, στις χειρονομίες που κάνει κάθε φορά που κουβεντιάζει. Το ντύσιμό του είναι πάντα απλό, το ίδιο και το σύνολο της εμφάνισης. Ο εύθυμος χαρακτήρας του και το αέρινο στυλ του τον κάνουν να στρέφει εύκολα τα βλέμματα πάνω του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ζεστή Ομορφιά»

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ένας Καρκίνος έχει πραγματικά φωτεινό, καθαρό, λαμπερό πρόσωπο, με έντονα διεισδυτικά μάτια, μέσα από τα οποία φανερώνεται όλος ο ψυχισμός του ! Ο Καρκίνος έχει όμορφο πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά. Το σώμα του δεν είναι και το πιο γυμνασμένο ενώ οι γυναίκες Καρκίνοι φημίζονται για το πλούσιο μπούστο τους, το οποίο και το αναδεικνύουν με διακριτικά ντεκολτέ! Ένας Καρκίνος ντύνεται κάπως συντηρητικά, με χρώματα κυρίως γήινα, ρομαντικά, σε ζεστές αποχρώσεις! Δεν του αρέσει να προκαλεί και η ομορφιά του κρύβεται απλούστατα στη ζεστασιά της προσωπικότητάς του!

ΛΕΩΝ

«Βασιλική Ομορφιά»

Ένα ζώδιο που έχει τον τρόπο να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας τον θαυμασμό αλλά εμπνέοντας και ζήλειες. Ο Λέοντας ο Βασιλιάς του Ζωδιακού έχει ομορφιά ξεχωριστή, ιδιαίτερη, λαμπερή και σίγουρα αξιοζήλευτη! Τον διακρίνεις από την πλούσια περιποιημένη χαίτη του, γιατί ένας Λέοντας φροντίζει να έχει πάντα πανέμορφα μαλλιά! Η γυναίκα Λέων έχει πλούσιες αλλά όμορφες καμπύλες και το σώμα της είναι αρκετά θηλυκό και ποθητό! Ο άντρας Λέων έχει μυώδες σώμα με πολύ δυνατά πόδια. Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Λέων φροντίζουν πολύ την εμφάνισή τους, το ντύσιμό τους, τους αρέσουν τα λαμπερά χρώματα, ενώ παράλληλα δίνουν μεγάλη έμφαση στα αρώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Η ομορφιά της απλότητας»

Ένας Παρθένος είναι απλός και λιτός, αυτό είναι που τον κάνει να είναι και ιδιαίτερα ξεχωριστός! Είναι από τα ζώδια που φροντίζει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση, όχι όμως για λόγους ομορφιάς, αλλά κυρίως για λόγους ευεξίας και καλής φυσικής κατάστασης. Έτσι λοιπόν τον Παρθένο θα τον διακρίνεις από τις ιδανικές αναλογίες στο κορμί του αλλά και την λεπτομέρεια που δείχνει στο ντύσιμό του! Διατηρεί πάντα προσεγμένη εμφάνιση, επιλέγει χρώματα ουδέτερα και προτιμά να περνά απαρατήρητος. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι μικρά αλλά πλήρως ευθυγραμμισμένα και χωρίς καμία ατέλεια! Σίγουρα λοιπόν στον Παρθένο θα ξεχωρίσεις την γήινη ομορφιά της απλότητας που σίγουρα είναι σπάνια και ιδιαίτερη!

Ζυγός

«Η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο»

Αν ψηφίζαμε ποιο ζώδιο είναι πιο όμορφο, τότε ο Ζυγός θα κέρδιζε την πρωτιά! Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ζυγός έχει μία άριστη, γουστόζικη, αριστοκρατική και απόλυτα φινετσάτη εμφάνιση! Το πρόσωπο του είναι γελαστό, με μάτια και χείλη να υπερισχύουν και να δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη του εμφάνιση! Το χαμόγελο του είναι το πιο όμορφο σημείο του. Το κορμί του, μόνιμα προσεγμένο, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις βάρους αλλά και χωρίς περιττά κιλάκια. Το στυλ του; Ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, φροντίζοντας να αναδεικνύει με γούστο, όλα τα θετικά του χαρακτηριστικά! Για τον Ζυγό λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι έχει μία σπάνια ομορφιά για αυτό άλλωστε είναι και στα αισθηματικά του περιζήτητος!

Σκορπιός

«Η ποθητή ομορφιά»

Μπορεί να μην είναι το Νο1 της ομορφιάς, σίγουρα όμως είναι το ζώδιο που παίρνει την πρωτιά στην πιο ποθητή παρουσία … Ο Σκορπιός έχει πολύ έντονο, υγρό βλέμμα, τα μάτια του είναι μεγάλα και ιδιαίτερα εκφραστικά, όπου σου κεντρίζουν κατευθείαν το ενδιαφέρον! Τα χείλη του είναι σαρκώδη και καλοσχηματισμένα. Το κορμί του, ζουμερό, με καμπύλες (για γυναίκες) ενώ οι κινήσεις του και οι τρόποι του εκφράζουν ερωτισμό! Ο Σκορπιός μάλιστα με το ντύσιμό του, αλλά και τις αργές κινήσεις του όλο νόημα κάνει την παρουσία του να γίνει όχι μόνο γοητευτική, αλλά και ιδιαίτερα ποθητή!

Τοξότης

«Η ομορφιά της αυτοπεποίθησης»

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που μπορεί πραγματικά να τον δεις να φοράει τα πιο πρωτότυπα, φανταχτερά ρούχα, στα πιο έντονα χρώματα, συνδυάζοντας παράλληλα διάφορα στυλ και να δημιουργεί ένα στυλ αξιοζήλευτο, το οποίο όμως δεν μπορείς να αποκτήσεις. Ο Τοξότης έχει μία μοναδικότητα και αυτή δεν είναι άλλη από τον αυθορμητισμό του αλλά και την αυτοπεποίθηση του! Είναι σίγουρος για τον εαυτό του, του αρέσει αυτό που βλέπει στον καθρέφτη και το μεταδίδει! Συνήθως έχει μακριά πόδια, γυμνασμένο σώμα, έχει αυξομειώσεις βάρους λόγω των υπερβολών του! Έχει έναν μοναδικό τρόπο να μεταλλάσσεται κα να πειραματίζεται με διαφορετικά στυλ γιατί δεν θέλει ούτε στιγμή να βαριέται!

Αιγόκερως

«Η ομορφιά της κομψότητας»

Η εμφάνισή του Αιγόκερου είναι πάντα κομψή και προσεγμένη! Τα χαρακτηριστικά του είναι αυστηρά, το πρόσωπό του είναι τις περισσότερες φορές με γωνίες και με έντονα τοξοτά φρύδια να κάνουν το βλέμμα του ιδιαίτερα έντονο και διαπεραστικό. Το ντύσιμό του είναι απλό, ακριβό τις περισσότερες φορές, σε συντηρητικές γραμμές και χρώματα. Το σώμα του μυώδες, γυμνασμένο, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν πολλές καμπύλες ούτε περιττό βάρος! Ο Αιγόκερως εκφράζει μία αυστηρότητα ακόμα και στην εμφάνισή του όμως αυτό το στυλ του πάει και του χαρίζει μία σπάνια κομψότητα στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς!

Υδροχόος

«Η προκλητική ομορφιά»

Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος που θέλει να προκαλεί αλλά και να αλλάζει. Βαριέται πολύ εύκολα ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, για το λόγο αυτό ασχολείται με την εμφάνισή του και κάνει πολλές εκκεντρικές αλλαγές που πραγματικά σοκάρουν! Βάφει τα μαλλιά του σε έντονους τόνους ή ακόμα δοκιμάζει και διαφορετικές κουπ. Φορά πάντα εκκεντρικά ρούχα ενώ η γυναίκα Υδροχόος βάφεται πολύ έντονα και επιλέγει ντύσιμο που προκαλεί! Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που θα συνδυάσει με άριστο τρόπο το κουστούμι με το αθλητικό παπούτσι, ή ακόμα και τη γόβα με σορτσάκι. Ακόμα και αν το σώμα ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν βρίσκονται στις τέλειες αναλογίες, ο Υδροχόος θα βρει τον τρόπο να κλέψει τις εντυπώσεις!

Ιχθύς

«Η ομορφιά της αθωότητας»

Ο Ιχθύς εκπέμπει αθωότητα και αγνότητα – ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερο παιδί! Αυτά ακριβώς τα στοιχεία είναι που τον κάνουν να είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος αλλά και ποθητός! Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, ενώ στο σώμα του δεν δίνει και τόση μεγάλη προσοχή. Οι εκφράσεις του προσώπου του καθώς και το βλέμμα του, μαρτυρούν όλα τα συναισθήματά του και εκφράζουν ρομαντισμό και τρυφερότητα γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό! Το ντύσιμο του είναι συνήθως σαν να είναι βγαλμένο από μία άλλη εποχή, του αρέσει το vintage style ενώ έχει το ύφος του καλλιτέχνη που κλέβει αμέσως καρδιές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια και εξωτερική εμφάνιση: Ποιοι είναι οι πιο νάρκισσοι τελικά;

Πώς να κερδίσετε έναν άντρα Δίδυμο!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share