Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα κορίτσια του ζωδιακού κύκλου με τα πιο “βρώμικα” μυαλά! Δείτε ποιο έχει φαντασίωση να πάει με 2 άντρες ταυτόχρονα

Δες ποια είναι!

22 Ιουλίου 2019 11:14
Τα κορίτσια του ζωδιακού κύκλου με τα πιο “βρώμικα” μυαλά! Δείτε ποιο έχει φαντασίωση να πάει με 2 άντρες ταυτόχρονα

Λοιπόν κυρίες μου, ώρα να εξηγήσουμε στη Σκορπιό, ότι δεν είναι μόνη της. Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που χωρίς να φωνάζουν ότι είναι πολύ καλές στο κρεβάτι, την παίζουν στα ίσα. Και το πολύ καλές στο κρεβάτι αναφέρεται σε εκείνες, στη νοοτροπία τους και στο ανοιχτό μυαλό τους, στο ότι χαίρονται να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και τα ευχαριστιούνται πραγματικά. Έτσι, κατ επέκτασιν, ναι, κάνουν και τις καρδιές των αντρών να χτυπούν δυνατά, αφού αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους: το καλό κρεβάτι.

Ας ξεκινήσουμε με τη Σκορπιό κι ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

Η γυναίκα Σκορπιός είναι υπερσε xουαλική και όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρά της. Αρκετές φορές και στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά της και στον τρόπο που κινείται στο χώρο ή ποζάρει στις φωτογραφίες. Οι άντρες το εισπράττουν αυτό, όταν όμως πέφτουν μαζί της στο κρεβάτι εκείνη κάνει τον αστερία, απλώνεται στο στρώμα και περιμένει τα πάντα από τον άλλο αφού αυτή έχει απλά εναποθέσει τον υπερσε xουαλισμό της. Κάπως έτσι λοιπόν, η γυναίκα Σκορπιός είναι μια γυναίκα που θα συγκινήσει ερωτικά έναν άντρα, αλλά όχι, δεν είναι κινki. Είναι βαθιά παραδοσιακή στο κρεβάτι και το μυαλό της για να ερεθιστεί μπορεί να φτάσει μέχρι τη φαντασίωση του να πάει με δυο άντρες ταυτόχρονα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να την αποθεώνουν διπλά.

Η Τοξότης: Kοιτάξτε, εδώ ξεπερνάτε κάθε προσδοκία, σε βαθμό που μπορεί η απελευθέρωση και οι πειραματισμοί της γυναίκας Τοξότη να σας κάνουν να κοκκινίσετε. Ένα κορίτσι που δε ντρέπεται για το σώμα του και για τις πράξεις του, που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, που δεν είναι σεμνότυφο και απολαμβάνει το κρεβατι χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις ενώ ενημερώνεται συνεχώς για νέα πράγματα και προτείνει στο σύντροφό της να τα πραγματοποιήσουν. Η Τοξότης είναι από νεαρή σε ηλικία ώριμη σε xουαλικά και όταν είναι ώριμη πλέον έχει ακόμη την ψυχολογία μιας νεαρής γυναίκας. Με την Τοξότη θα κάνετε το πιο έντονο κρεβάτι της ζωής σας και χωρίς κανένα παραλειπόμενο. Καμία κρεβατομουρμούρα, καμία δέσμευση αν δεν το θέλει πραγματικά η ίδια. Μόνο αν είστε πολύ καλός θα τη δείτε να κοιμάται ακόμη δίπλα σας το πρωί.


Η Λέαινα: Αυτό το κορίτσι έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιλέγει με τέτοια κριτήρια τους ερωτικούς της συντρόφους που όταν ζευγαρώνει το κάνει με μεγαλοπρέπεια. Ναι, θέλει κι αυτή αποθέωση αλλά τουλάχιστον κάνει κάτι παραπάνω από την ακούνητη Σκορπιό. Έχει τις προτιμήσεις της σε στάσεις, θέλει το χρόνο της, περιποιείται το σύντροφό της και έχει κιvki κρεσέντα στα οποία θέλει να δοκιμάζει το κάτι διαφορετικό μήπως της αρέσει και το ενσωματώσει στις συνήθειές της, αλλά δεν το κάνει και τόσο εύκολα. Με τη Λέαινα ένας άντρας θα περάσει καλά και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Μπορεί όχι σε επίπεδο πρωτοτυπίας αλλά σε επίπεδο ικανοποίησης. Όπως και να έχει Λέων είναι, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό όπως δεν το ξεχνάει κι εκείνη. Τα κάνει όλα uber για να ανταποκρίνονται στην αυτού υψηλότητά

Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για σ@ξ το καλοκαίρι ανάλογα με το ζώδιο σου;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει ότι σχετίζεται με τα ζώδια κάθε μέρα και σας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις! Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για σ@ξ το καλοκαίρι ανάλογα με το ζώδιο σου;

Μαζί με τα μπανάκια στις ακρογιαλιές, τα ξέφρενα πάρτι δίπλα στη φωτιά και τα κοκτέιλ μας, απολαμβάνουμε επίσης το σεξ!

Κι όπως όλοι ξέρουμε, με την καλοκαιρινή διάθεση, μειώνονται και οι αναστολές (ευτυχώς για εμάς) και καταφέρνουμε να απολαμβάνουμε την ερωτική πράξη, ακόμη και στα πιο απίθανα και ξεχωριστά μέρη, που σε άλλη περίπτωση δε θα επιλέγαμε.

Οι φίλοι μας, τα άστρα μίλησαν και πάλι και μαρτύρησαν με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στοιχεία του κάθε ζωδίου, πού θα πρέπει να δοκιμάσει το καθένα ιδανικά να κάνει σεξ αυτό το καλοκαίρι.

Κριός: Σε σκηνή

Ο Κριός ως γνωστόν είναι ένα αρκετά απελευθερωμένο ζώδιο, που δε διστάζει να επιδοθεί σε τολμηρά παιχνίδια με το αμόρε του. Ιδανική επιλογή για εσένα λοιπόν, που δε φοβάσαι μη σε πάρουν χαμπάρι, είναι να κάνεις σεξ μέσα στη σκηνή όσο κάνεις κάμπινγκ. Και γιατί παρακαλώ να μην το δοκιμάσεις; Ή μήπως δεν παίζει καθόλου σεξ τις μέρες του κάμπινγκ δηλαδή; Μην τρελαθούμε! Κλείσε τα φώτα, βεβαιώσου ότι δεν απειλείσαι από ζωύφια και ετοιμάσου να βιώσεις μία μοναδική σεξουαλική εμπειρία.

Ταύρος: Στα αποδυτήρια της παραλίας

Η φάση έχει ως εξής: περνάς όλη τη μέρα με το/τη σύντροφό σου στην παραλία και όταν αυτή έχει σχεδόν αδειάσει (κάπου αργά το βραδάκι δηλαδή) πηγαίνετε στα αποδυτήρια για ένα γρήγορο. Κάτι τέτοια παιχνιδάκια σ’ αρέσουν πολύ Ταύρε μου, γιατί ξέρεις πώς να εκμεταλλεύεσαι τις κατάλληλες ευκαιρίες. Το συγκεκριμένο μέρος προσφέρεται άνετα για ένα γρήγορο, έντονο και ταυτόχρονα αξέχαστο σεξ. Πρόσεξε μόνο μη σου γίνει εθισμός και πού σε χάνουμε, πού σε βρίσκουμε, θα ξημεροβραδιάζεσαι στα αποδυτήρια.

Δίδυμος: Στο γκαζόν

Ελπίζω να έχεις γκαζόν στο σπίτι σου Διδυμάκι μου, γιατί μπορείς να κάνεις πολλά ευχάριστα πραγματάκια σ’ αυτό. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος να δοκιμάσεις ένα σεξάκι στην πρασινάδα από το καλοκαίρι (προφανώς). Γι’ αυτό, πάρε το αμόρε σου, ξάπλωσέ το στο γρασίδι, άνοιξε και τα ποτιστήρια να δροσίζεστε κιόλας, και δώστε του να καταλάβει! Προσοχή όμως, να το κάνετε μεταμεσονύχτια, μη σας πάρει κανά μάτι ή τέλος πάντων Αύγουστο μήνα που οι περισσότεροι γείτονες θα λείπουν για διακοπές.

Καρκίνος: Στην ταράτσα

Ο Καρκίνος παρότι ευαίσθητος και ντροπαλός, σε ό,τι αφορά το σεξ είναι το ακριβώς αντίθετο, ειδικά όταν έχει δυνατά αισθήματα. Γι’ αυτό λοιπόν, μια βόλτα από την ταράτσα είναι ιδανική! Μιλάμε για μία αξέχαστη εμπειρία με μόνη θέα τα αστέρια. Again, τα μάτια σας δεκατέσσερα μη σας πάρει πρέφα κανένας γείτονας και φτιάξει ποπ κορν να σας χαζεύει. Βάλτε δίπλα σας και κανένα φιδάκι μη σας ρημάξουν τα κουνούπια, και θα είστε τζιτζί.

Λέων: Σε μπαλκόνι ξενοδοχείου

Βουρ στα βαθιά ο Λέων με σεξάκι σε κοινή θέα και δη, στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έχει κλείσει για να κάνει διακοπές με τη σχέση του. Ναι, αυτά είναι! Το σεξ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου είναι κάτι που όλοι μας έχουμε φαντασιωθεί νομίζω, αλλά ελάχιστοι έχουν τολμήσει να το κάνουν στην πραγματικότητα, μιας και θέλει κότσια! Ε, αυτό δεν ισχύει και για σένα φίλε μου Λέοντα, που λατρεύεις κάτι τέτοιες προκλήσεις.

Παρθένος: Σε μία κοινωνική εκδήλωση

Το καλοκαίρι ως γνωστόν είναι γεμάτο από γάμους και βαφτίσια. Ε, μη μου πεις ότι δε θα μπορέσεις να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να ξεμοναχιάσεις τον δικό/τη δικιά σου για ένα γρήγορο. Ό,τι πιο εύκολο. Εκεί που δύο νέοι άνθρωποι «δένουν» τις ζωές τους, ή ένα μικρό παιδάκι βαφτίζεται, εσείς θα βγάζετε τα μάτια σας, γιατί πολύ απλά μπορείτε! Αχ Παρθένε μου, κανείς δεν τα περιμένει κάτι τέτοια από εσένα, αλλά εγώ ξέρω πως καταβάθος είσαι μια πραγματική σεξοβόμβα.

Ζυγός: Στο αμάξι

Όποιος δεν είναι για πολλά πολλά, όπως ο Ζυγός, πάει στα στανταράκια. Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι ευρέως διάσημο και τα περισσότερα ζευγάρια το έχουν δοκιμάσει έστω και μία φορά. Είναι λιγάκι άβολο, αλλά μπρος τον οργασμό, τι είναι το βόλεμα; Διαλέξτε ένα ωραίο μέρος με θέα, και επιδοθείτε σε ασέλγειες μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν δε, παίζει και κανά αμαξάκι κάμπριο, τότε μιλάμε για ταινία βγαλμένη κατευθείαν από το Χόλιγουντ.

Σκορπιός: Στο ντους

Καλό και το σεξ στη θάλασσα, ή στην πισίνα που προτιμούν κάποια ζευγάρια, αλλά ο Σκορπιός ξέρει ότι το καλύτερο σεξ θα το κάνει στην ντουζιέρα του σπιτιού του, ε Σκορπιέ; Θα φτιάξεις πρώτα μία ωραία ατμόσφαιρα με κεράκια και μουσικούλα και θα προσφέρεις ένα έντονο και δυνατό σεξ κάτω από το νερό στο/στη σύντροφό σου.

Τοξότης: Στην παραλία

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Σαν Τοξότης που είσαι, δε χαρακτηρίζεσαι από εφευρετικότητα σε ό,τι αφορά το σεξ, γι’ αυτό και προτιμάς πιο στάνταρ καταστάσεις. Εκεί λοιπόν που θα περάσεις όλη τη μέρα με το ταίρι σου στην παραλία, θα αδράξεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ωραίο και ρομαντικό σεξ δίπλα στο κύμα που σκάει. Βάλτε μία πετσέτα κάτω να απομακρύνετε τις βρωμιές, βεβαιωθείτε ότι είστε σε μεριά που δεν υπάρχει κόσμος και βγάλτε τα μάτια σας ελεύθερα.

Αιγόκερως: Σε συναυλία

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που λαμβάνουν χώρα οι περισσότερες συναυλίες των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Δεν μπορεί κι εσείς σαν ζευγάρι να μην έχετε κάποια προτίμηση. Ε, εκεί λοιπόν που θα πάτε να παρακολουθήσετε μία καλοκαιρινή συναυλία, βρείτε μία ήσυχη γωνίτσα που να μην έχει κόσμο και «παίξτε» τη δική σας μουσική.

Υδροχόος: Σε θερινό σινεμά

Ο Αιγόκερως πάει σε συναυλίες, ενώ ο Υδροχόος στο θερινό κινηματογράφο για ταινιούλα. Και πολύ καλά κάνει. Τι καλύτερο από το να βλέπεις ταινία, να σου έρχεται η όρεξη για σεξ και απλά να το κάνεις πραγματικότητα; Έτσι όπως είναι τοποθετημένοι οι θερινοί κινηματογράφοι, συνήθως μέσα στη φύση, είναι πολύ εύκολο να απομονωθείς, να βρεις μια ωραία γωνίτσα και να απολαύσεις μερικούς οργασμούς. Εύγε Υδροχόε!

Ιχθύς: Σε σκάφος

Ακόμη κι αν δεν έχεις σκάφος, μπορείς εύκολα να νοικιάσεις ένα, αν έχεις την απαραίτητη άδεια, ή ακόμη καλύτερα να πας λαθραία σε ένα από τα πολλά, να κάνεις το σεξάκι σου και να φύγεις. Why not; Τα ξέρεις εσύ τα κόλπα σου Ιχθύ, σε κάτι τέτοια είσαι πρώτος. Η άγκυρα θα είναι ριγμένη, οπότε δε θα πολυκουνιέστε και άρα θα μπορείτε ανενόχλητοι να εκτονώσετε την ερωτική σας διάθεση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share