Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα ζώδια “πύραυλοι” στο κρεβάτι!

Θα πάθετε πλάκα!

22 Ιουλίου 2019 10:34
Αυτά είναι τα ζώδια “πύραυλοι” στο κρεβάτι!

Από την επικοινωνία μέχρι και τα πιο "πικάντικα θέματα". Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το ταίρι τότε ταάστρα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν.

Συνεχίζοντας το άρθρο παρακάτω θα δεις πόσο δυνατός είσαι στο κρεβάτι αλλά και πόσο το ταίρι σου...

ΚΡΙΟΣ

Το Κριάρι σίγουρα θα σε καταπλήξει με τις ερωτικές του επιδόσεις, αλλά και τις αντοχές του, και είναι βέβαιο ότι θα σου κόψει την ανάσα. Μετά το σεξ, θα σκέφτεσαι μονάχα πώς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ωστόσο, ο πύρινος, παρορμητικός Κριός, θα έχει στο μυαλό του πώς θα εξελιχθεί ο αμέσως επόμενος γύρος σεξ, αφού στα ερωτικά του είναι πραγματικά αχόρταγος... Ιδιαίτερα αν σε ποθεί πολύ, δεν θα σε αφήσει σε ησυχία, τουλάχιστον μέχρι να εκτονώσει όλη την ερωτική του ενέργεια. Την επόμενη μέρα όμως, θα προσπαθεί ο ίδιος να πείσει τον εαυτό του, ότι θα αργήσει πολύ να επαναληφθεί μία τέτοια ερωτική βραδιά, γιατί κατά βάθος φοβάται την δέσμευση και δεν θέλει και πολλά… κολλητηλίκια. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία έντονη, παθιασμένη ερωτικά βραδιά, εξαφανιστεί για λίγες μέρες... Η σκέψη και μόνο ότι θα χάσει την ελευθερία του, θα είναι η αιτία της απομάκρυνσής του και σύντομα θα επιστρέψει και πάλι την ερωτική σας αρένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μετά το σεξ, θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια, ζεστασιά και κουβεντούλα για να νιώσει ακόμα περισσότερη οικειότητα με το πρόσωπο της καρδιάς του. Δεν έχει τυχαία άλλωστε τον τίτλο του “αισθησιακού εραστή”! Ωστόσο, παρόλο που θα σε συνεπάρει με τα ζουζουνίσματα και τις αγκαλιές του, να ξέρεις ότι στην πίσω άκρη του μυαλού του η σκέψη του μετά το σεξ είναι... το φαγητό! Ναι καλά το διάβασες! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ταύρος μετά από μία καυτή ερωτική βραδιά, να μην τον πιάσουν οι λιγούρες και τα γουργουρίσματα και να σκέφτεται τί έχει το ψυγείο ή να μην σου προτείνει να παραγγείλετε κάτι για φαγητό! Τις περισσότερες βραδιές σας λοιπόν μετά το σεξ, θα σκεφτεί και θα σου προτείνει (αν έχει αποκτήσει οικειότητα), λουκούλεια γεύματα και φυσικά, αμέσως μετά, θα θέλει να κοιμηθείτε αγκαλιά...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου, ότι δεν έχεις να κάνεις με έναν ρομαντικό άνθρωπο... Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και εύστροφος, όμως μην περιμένεις ότι μετά το σεξ σκέφτεται εσένα, τη σχέση σας, τα συναισθήματά του ή ότι θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και χαδάκια... Μετά το σεξ ο Δίδυμος το μυαλό του είναι στο παιχνίδι, στο χιούμορ, στα πειράγματα και στις κουβεντούλες που θα κάνετε. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τον δεις να σηκώνεται απότομα από το κρεβάτι και ξεκινά μία ανάλαφρη συζήτηση, με κέφι και ενεργητικότητα... Δεν θα κάτσει στην αγκαλιά σου για ώρες ατελείωτες, αλλά θα παραστήσει το “κολλητάρι” σου, με το οποίο ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες... Όταν η σχέση σας τραβήξει σε περισσότερο μάκρος, να ξέρεις ότι μετά το σεξ, το πιο πιθανό είναι να κάτσει στο PC του για να χαζέψει και να μιλήσει με τα φιλαράκια του στο ίντερνετ ή και να θυμηθεί να κάνει τα τηλεφωνήματα που ήθελε να κάνει.

α τον Ιχθύ μετά από μία βραδιά καυτού, απολαυστικού σεξ... Το σίγουρο είναι ότι θα θελήσει να βρεθείτε σφιχταγκαλιασμένοι δίνοντας ο ένας στον άλλον όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης (ζήσε το, αλλά μην δένεις και κόμπο όσα θα σου πει μετά το σεξ)! Το μυαλό του λοιπόν ταξιδεύει και φαντάζεται ξανά από την αρχή όλα όσα έγιναν μεταξύ σας στο κρεβάτι και φυσικά αρχίζει να ονειρεύεται το τί θα ακολουθήσει μεταξύ σας στη συνέχεια! Είναι βέβαιο ότι το Ψάρι δεν πρόκειται να κάνει πρόστυχες ή πονηρές σκέψεις μετά από ένα σεξ που το απόλαυσε... αλλά θα πρέπει να έχεις δίπλα σου την σφουγγαρίστρα για να μαζέψεις τα “σορόπια” από τα γλυκόλογα του!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share