Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποιος ήρωας είσαι από το Game of thrones με βάση το ζώδιο σου!

Ξέρεις ποιος είσαι...

6 Μαΐου 2019 13:05
Ποιος ήρωας είσαι από το Game of thrones με βάση το ζώδιο σου!

To Game of thrones είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων. Φέτος προβάλλεται η 8 σεζόν η οποία είναι και η τελευταία. Και για εμάς και πιο επική!

Χθες βγήκε και το τελευταίο επεισόδιο το οποίο είναι το πιο μεγάλο μέχρι στιγμής: άγγιξε την μια ώρα και...

Πάντως η σειρά φέτος κάνει ρεκόρ τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Όλοι έχουμε κάποιο αγαπημένο ήρωα αλλά το ζώδιο σου θα σου δείξει ποιος είσαι!

Κριός

Η Arya Stark είναι η δεύτερη κόρη του Eddard και της Catelyn. Ένα ζωηρό αγοροκόριτσο (με μεγάλο ταλέντο να παριστάνει το αγοράκι…), με χόμπι τον πόλεμο και τα σπαθιά, κοροϊδεύοντας συχνά την μεγάλη αδερφή της που ενδιαφέρεται μόνο για μαλλιά, φουστάνια και γάμους. Παρόλο που είναι εννέα ετών μόνο, το σκάει μόνη της μετά το θάνατο του πατέρα της και περνάει μία σειρά από περιπέτειες, στις οποίες επιδεικνύει το απαράμιλλο θάρρος, θράσος και τον δυναμισμό χωρίς να διστάζει να αφαιρέσει μέχρι και ανθρώπινη ζωή, προκειμένου να επιβιώσει ! Μέσα σε λίγο καιρό γίνεται μία ικανότατη πολεμίστρια (και δολοφόνος αιμοβόρος μη σου πω...). Φυσικά και πρόκειται για ένα δυναμικό Κριαράκι…!

Ταύρος

Είναι ο στενός φίλος του Jon Snow, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη Νυχτερινή Φρουρά. Πρόκειται για έναν γλυκό, χαμηλών τόνων άνθρωπο, ο οποίος παρά το χιόνι και την έλλειψη τροφής, δεν έχει καταφέρει να χάσει γραμμάριο! Απέφευγε πάντα τις φασαρίες και τα μπερδέματα, αλλά διακινδυνεύει τα πάντα για την γυναίκα που αγάπησε. Κρυφή δύναμη ο Sam και όπως φαίνεται Ταύρος.

Δίδυμος

Αψυχολόγητος χαρακτήρας, αλαζόνας αλλά και ανασφαλής, χωρίς δυναμισμό ή προσωπική θέληση, ασταθής σε αξίες και απόψεις, επιρρεπής στο γυναικείο φύλο και τραγικά ευπειθής. Ξεκίνησε από όμηρος του οίκου Stark, έγινε κολλητός του Rob και μεγάλωσε ως μέλος της οικογένειας. Μετέπειτα κατέλαβε με βία (ούτε ο ίδιος κατάλαβε το γιατί) το βορρά και τον οίκο των Stark, προδίδοντας τους. Μετά προδόθηκε από το ίδιο του το πλήρωμα, γιατί κανείς δεν τον είχε πάρει σοβαρά και τον παρέδωσαν στον Ramsey Snow, όπου τον βασάνισε τόσο σαδιστικά και βάναυσα που μερικοί από μας, μπορεί και να τον λυπηθήκαμε. Ο τραγικός αυτός βασανισμός συνεχίζει για πολλά επεισόδια, μέχρι να αποφασίσει ότι τελικά αγαπάει τους Stark και να το σκάσει με την Sansa. Μία κακή εκδοχή ενός Διδύμου.

Καρκίνος

Τον γνωρίσαμε ως τον μισητό πολεμιστή και κυρίως εκτελεστή στην υπηρεσία του οίκου Lannister. Αναμφίβολα είναι ένας σκληρός, βίαιος, επιθετικός, μοιρολάτρης άνθρωπος, με χόμπι να σκοτώνει και έχει ομολογουμένως πολλά ψυχολογικά, τα οποία προφανώς προέρχονται από την τραγική οικογενειακή εμπειρία της σκληρής βαρβαρότητας του μεγαλύτερου αδερφού του προς αυτόν και την αδιαφορία του πατέρα προς το γεγονός. Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν ενδείξεις ισχυρού ήθους, ειδικά απέναντι στις σαδιστικές ενέργειες του Joffrey, αλλά και αναλαμπές ευαισθησίας, στοργής, συμπόνιας και προστατευτικότητας. Ενώ δείχνει απόλυτα κλειστός, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του με την Arya, άρχισε να εξομολογείται κρυφές πτυχές της ζωής του και τα κρυμμένα του συναισθήματα. Ένας Καρκίνος με πολύ… σκληρό καβούκι!

Λέων

Χήρα του Βασιλιά των Επτά Βασιλείων Robert Baratheon με τον οποίο έχει 3 παιδιά κατά τον κόσμο, τα οποία όμως είναι αποτέλεσμα της σεξουαλικής σχέσης της με το δίδυμο αδερφό της Jaime Lannister, γεγονός που τον καθιστά και θείο και πατερά τους… Οκ… Είναι μία γυναίκα πονηρή, αδίστακτη, εγωπαθής, ανυπόμονη, βιαστική στις κρίσεις της, με πολύ κακή διαίσθηση, χωρίς ευαισθησίες παρά μόνο για τον εαυτό της για τον οποίο μπορεί να γίνει πολύ δραματική. Φέρεται σε όλους ανέντιμα και ύπουλα για το συμφέρον της, αλλά ένας από τους κύριους στόχους της είναι να διατηρήσει παντού την καλή της φήμη. Μπορεί να πάρει στο λαιμό της μέχρι και αθώες ζωές, φτάνει να μην ταραχτεί η πολυτελής και ήρεμη ζωή της. Δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από το να είναι Βασίλισσα ή έστω Βασιλομήτωρ, γι’ αυτό και έχει από κοντά τους γιους της όταν αυτοί πρέπει να παντρευτούν, ακόμα κι όταν αποδυκνείονται τέρατα-ηγέτες όπως ο πολυαγαπημένος μας Joffrey. Αν πάλι πρέπει να θυσιάσει, μέχρι και τα παιδιά της για την βασιλεία, θα το κάνει... Μία κακιά Λιονταρίνα. Πάντως για να μην απογοητευτείτε και ο Jaime Lannister είναι Λέων

Παρθένος

Από σκλάβος, περιπλανώμενος ηθοποιός, μετά πειραματόζωο ενός μάγου, μετέπειτα ευνούχος, ύστερα στράφηκε στη πορνεία και στη κλεψιά για το προς το ζην, ώστε στο τέλος να ανακαλύψει ότι η ρουφιανιά πληρώνεται καλύτερα από οτιδήποτε, καταφέρνοντας να γίνει μέλος του Συμβουλίου των Επτά Βασιλείων. Ευγενικός, δουλοπρεπής, επικοινωνιακός, ορθολογιστής, ήσυχος, παρατηρητικός, υπερβολικά εξυπηρετικός, άψογος συμβουλάτορας και πολύ πονηρός. Τυπικός Παρθένος.

Ζυγός

Η Sansa Stark είναι η μεγάλη κόρη της Catelyn και του Eddard. Εδώ ο κόσμος καίγεται, πατέρας αποκεφαλίζεται, πόλεμος ετοιμάζεται, αδερφή εξαφανίζεται και αυτή μέσα στα κλάματα της, αναρωτιέται αν θα της πηγαίνει το νυφικό. Τι κι αν ο γαμπρός θέλει να εξοντώσει όλη την οικογένεια της, αυτή φοβάται να ρισκάρει το τομάρι της, σηκώνοντας ανάστημα και απλά περιμένει… Στηρίζεται μόνο σε πλάτες άλλων και παραμένει κοκέτα κάθε ώρα και στιγμή του πένθους της. Μαγκιά δείχνει μόνο στον μεγάλο αδερφό της, γιατί την "παίρνει"! Πιο Ζυγός…, δεν γίνεται!

Σκορπιός

Μοναδικό τέκνο του Aerys Targaryen ή Τρελού Βασιλιά, που επιβίωσε. Πουλήθηκε από τον ίδιο της τον αδερφό, πριν σκοτωθεί από τον γαμπρό του, ως νύφη στον Khal Drogο, τον οποίο με τον καιρό αγάπησε δυνατά και παθιασμένα. Μετά το θάνατο του Khal Drogο , όντας ουσιαστικά ένα απόλυτο τίποτα και με καμία στήριξη από πουθενά, αποφάσισε δυναμικά να ξεκινήσει από το μηδέν, την διεκδίκηση του θρόνου των Επτά Βασιλείων, που δικαιωματικά της ανήκει, καταφέρνοντας μέσα σε λίγο καιρό να συγκεντρώσει έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς, απλά συμπονώντας και απελευθερώνοντας δούλους. Ευγενική, γλυκομίλητη, ερωτική, γοητευτική, ερωτεύσιμη, γεμάτη με ήρεμη αποφασιστικότητα, ευαίσθητη αλλά πολύ σκληρή όταν πρέπει, φλογερή αλλά και απόλυτα ψυχρή, σιχαίνεται την καταπίεση και την υποδούλωση γιατί της θυμίζουν τον σκληρό αδερφό της, πολύ ερωτική, μυστικοπαθής, μυστήρια, έξυπνη, με υπερβολική πολλές φορές αυτοπεποίθηση. Σίγουρα μία από τις πιο δυναμικές Σκορπίνες…

Τοξότης

O μεγαλύτερος γιoς του Eddard Stark και της Catelyn. Ικανότατος και άξιος πολεμιστής, οργανώνει στρατό για να εκδικηθεί τον Βασιλιά Joffrey για το θάνατο του πατέρα του και να κερδίσει την ανεξαρτησία του Βορρά. Ένας στόχος, πολλοί οι πειρασμοί για να τον αποσπάσουν… Όπως π.χ. η γιατρίνα που ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε (ενώ ήταν αλλού λογοδοσμένος), την άφησε έγκυο σε χρόνο dt και όλα αυτά ενώ ήταν ηγέτης εκστρατείας για τον μεγαλύτερο πόλεμο όλων των εποχών. Υπέρμετρη αισιοδοξία, υπερβολική αυτοπεποίθηση και δεν άκουγε ποτέ την λογική μαμά. Άλλος ένας Τοξότης που «σκοντάφτει» πάνω στη βιασύνη του.

Αιγόκερως

Σύζυγος του Eddard Stark και αρχόντισσα του Winterfell. Υπόδειγμα συζύγου και μητέρας. Κλασσική γυναίκα, ψυχρή στους τρίτους και ζεστή στο σύζυγο, διακριτική παντόφλα στον άντρα στο σπίτι ακόμα και για θέματα πολέμου ή διακυβέρνησης και με εμφανή αδυναμία στους γιους της, σε σχέση με τις κόρες της. Περήφανη, απόλυτη, τυπική, έντιμη και ανήμπορη να δεχτεί ένα μπάσταρδο του άντρα της στο υπόδειγμα-σπιτικό της. Αν δεν είναι αυτή Αιγόκερως, τότε ποιος;

Υδροχόος

Ένας νάνος, αλκοολικός και ο καλύτερος πελάτης των πορνείων, ο μικρότερος γιος της οικογένειας Lannister, ευφυέστατος, διαυγής, από τους ελάχιστους των Επτά Βασιλείων που δεν ασχολείται με θρόνους, μίση, κακίες, πολέμους, και επιπλέον θεωρεί ανούσια και ανόητη όλη αυτή την κατάσταση αλλά και την προκατάληψη που υπάρχει προς τη γενετήσια εμφάνιση του. Δεν παλεύει ανούσια για την τιμή της οικογένειας του, την οποία θεωρεί απόλυτα διεφθαρμένη, παρόλο που αγαπά τα αδέρφια και τον πατέρα του. Δεν μένει στα στερεότυπα και δεν τον νοιάζει η κοινή γνώμη, γι’ αυτό και επιλέγει για γυναίκα της ζωής του μία πόρνη. Δεν ανέχεται την τυραννία του ανιψιού του Joffrey, ούτε την μεγαλομανία της αδερφής του Cersei, νιώθει συνεχώς περιφρονημένος από την ίδια του την οικογένεια, μέχρι που το ποτήρι ξεχειλίζει με την υπερ-προδοσία του πατέρα του και του μεγάλου του έρωτα. Κλασσικά, ένας Υδροχόος, που γεννήθηκε λάθος εποχή…

Ιχθύς

Πρόκειται για το μπάσταρδο γιο (λέμε τώρα..) του Eddard. Είναι κλειστός, όχι ιδιαίτερα κοινωνικός, αφηρημένος, έξυπνος αλλά σχετικά αργός στις αποφάσεις και ενώ φαίνεται να έχει ανάγκη την ανθρώπινη συντροφιά, δεν κάνει εύκολα φίλους και πολλές φορές προτιμά τη μοναξιά του. Μετά την ένταξή του στην Νυχτερινή Φρουρά, οι αξιώσεις ήρθαν η μία μετά την άλλη και μεταξύ μας, εκτός από πολύ γενναίος, ήταν και λίγο τυχερούλης… Και διχάστηκε ανάμεσα σε οικογένεια και τους όρκους της Φρουράς και το έσκασε από τη Φρουρά που η ποινή είναι θάνατος και ερωτεύτηκε την εχθρό η οποία στην κυριολεξία τον τράβηξε από τη μύτη, τη διοίκηση κατάφερε και την πήρε όμως… Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μία ομάδα της Φρουράς οργανώθηκε παρασκηνιακά για την δολοφονία του… Αναστήθηκε, πάει ντουγρού για τον θρόνο, κουτούπωσε και την θεία του, χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Θα μπορούσε να είναι και Καρκίνος, αλλά με το «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται», της συγχωρεμένης πρώην του Ygritte τον λες σίγουρα Ιχθύ.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share