Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Game of thrones: Πρεμιέρα με ρεκόρ τηλεθέασης!

Ήταν αναμενόμενο...

17 Απριλίου 2019 10:40
Game of thrones: Πρεμιέρα με ρεκόρ τηλεθέασης!

Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" χτύπησε νέο ρεκόρ για την σειρά.

Σύμφωνα με το HBO, η χθεσινή πρεμιέρα είχε 17,4 εκατομμύρια θεατές. Προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν το τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν με 16,9 εκατομμύρια θεατές. Προς σύγκριση, η έβδομη σεζόν είχε ανοίξει με 16,1 εκατομμύρια θεατές. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται λογαριασμοί για όλες τις πλατφόρμες του HBO, είτε απευθείας είτε μέσω HBOGO και HBO Now.

To ΗΒΟ Now είδε αύξηση περίπου 50% σε σχέση με το φινάλε της έβδομης σεζόν και 97% σε σχέση με την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν.

Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία, και συνολικά η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά..

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι τα νούμερα αυτά αφορούν τηλεοπτικούς κυρίως δέκτες από την Αμερική. Όπως καταλαβαίνετε αν προσθέσουμε και τα νούμερα από όλο τον κόσμο τότε το νούμερο θα ξεφύγει. Πάντως οι υπεύθυνοι της HBO δεν αφήνουν τους φαν ήρεμους καθώς στο τέλος του επεισοδίου πρόσθεσαν σκηνές από το δεύτερο επεισόδιο!

Game of thrones: Το εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο και όλα αυτά που μάθαμε από αυτό!

Game of thrones: Το εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο και όλα αυτά που μάθαμε από αυτό!

To πρώτο επεισόδιο ήταν μία ικανοποιητική εισαγωγή στον τελευταίο κύκλο της σειράς-φαινόμενο. Προσοχή στα spoilers!

Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα.

Δεν θα προχωρήσουμε σε πλήρη ανάλυση του επεισοδίου, αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι στο άρθρο αυτό περιέρχονται SPOILERS.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του πρώτου επεισοδίου είναι ότι έπειτα από επτά κύκλους είδαμε επιτέλους την επανένωση των εναπομείνοντων Σταρκ. Πραγματική χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Τζον Σνόου όταν ξαναείδε τον «αδερφό» του Μπραν, ενώ δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μας όταν Τζον και Άρυα αγκαλιάστηκαν.

 

Ροή ειδήσεων

Share