Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Games of thrones: Το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο βγήκε! (Βίντεο)

Η τρέλα ξεκίνησε....

15 Απριλίου 2019 12:42
Games of thrones: Το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο βγήκε! (Βίντεο)

Έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που το πρώτο επεισόδιο, της καινούργιας σεζόν του GoT βγήκε και ήδη γίνεται χαμός! Μην φοβάσαι, από έμας δεν τρως σπόιλερ!

Η μανία του GoT εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και η εταιρεία θέλει να "στείλει" τελειώς του φανς, έτσι έβγαλε ένα μικρό τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν!

Προσοχή αν δεν έχεις δει το πρώτο επεισόδιο ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου του Game of Thrones και η μανία για τη δημοφιλή σειρά συνεχίζεται αμείωτη. Πριν όμως προλάβει κανείς να αφομοιώσει τις εξελίξεις του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε χθες Κυριακή 14 Μαρτίου, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO φρόντισε να δώσει στους φανς της σειράς νέο υλικό.

Πριν από λίγες ώρες και αμέσως μετά την προβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας, δόθηκε στη δημοσιότητα έλα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού με πλάνα από το τι θα προβληθεί την επόμενη Κυριακή (21 Μαρτίου).

Το teaser για το δεύτερο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones :

Ποιά είναι η καλύτερη σειρά για τον 21ο αιώνα;

Ως η καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα θεωρείται από πολλούς το “Game of Τhrones”. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα 400 ατόμων που έγινε στη Βρετανία, ποσοστό 42% απάντησε ότι το Game of Thrones είναι η καλύτερη σειρά του αιώνα, ενώ ένα ποσοστό 19% απάντησε ότι το απασχολεί περισσότερο η σειρά παρά το επικείμενο Brexit.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, και την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλη σειρά; Το 58% απάντησε ότι είναι η πλοκή, το 51% οι ηθοποιοί, το 49% το σενάριο και το 48% το καστ.

Να σας θυμίσουμε τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του Game of thrones!

Ο Jon Snow θεωρείται από το 42% των τηλεθεατών ως “εκλεκτός” τους για να κερδίσει το θρόνο. Το 20% θεώρησε ότι είναι ο Daenerys Targaryen και κατέλαβε τη 2η θέση με τον Night King να έρχεται τρίτος στη σειρά με 19%, ενώ ακολουθεί η Queen Cersei στην 4η θέση με 7%.

Πηγή:dailymail

Wow! Τα δυο νέα τρέιλερ του Game of thrones μας τρέλαναν (Video)

Όπως φαίνεται σε αυτά, ο Τζον Σνόου συναντά την Άρια Σταρκ για πρώτη φορά μετά την 1η σεζόν

Δύο νέα τρέιλερ για την πολυαναμενόμεν 8η σεζόν του Game of Thrones έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ

.

Στο δεύτερο τρέιλερ κυριαρχεί ο Τύριον Λάνιστερ και η φράση του "πολεμάμε μαζί"

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share