Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Game of Thrones Season 8: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα; (video)

Βγήκε νέα ημερομηνία για την 8η σεζόν!

12 Σεπτεμβρίου 2018 13:41
Game of Thrones Season 8: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα; (video)

Πάει καιρός που τελείωσε η 7η σεζόν και όλοι οι κολλημένοι με το GOT ξεφυσάνε άλλοτε ανήσυχα, άλλοτε περίλυπα στην αναμονή της τελευταίας και πολυπόθητης περιόδου. Τα βασίλεια της φανταστικής αυτής γης, που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών, έχουν πάρει φωτιά με φόντο τους πάγους.

Αν ισχύει αυτό που λένε ότι μας έχουν στο περίμενε για να μεγαλώσει η καψούρα μπορεί και να λειτουργήσει αλλά μπορεί και όχι. Γιατί η νέα ημερομηνία που κυκλοφορεί είναι η 21η Απριλίου, κάτι που μπορεί μεν εύκολα να θυμηθεί το ελληνικό κοινό αλλά που δεν παύει να φαντάζει μακριά.


Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η προηγούμενη σεζόν τελείωσε πέρσι τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει κοντά 1,5-2 χρόνια για να δούμε τι θα γίνει με τον μπάσταρδο Jon Snow –που με τα νέα δεδομένα είναι πιο βασιλικός και από τους βασιλικούς- και το κυριότερο τι θα καταφέρει ο σου-κόβω-την-ανάσα-με-ένα-μου-βλέμμα Night King, με το νέο του κατοικίδιο-πολεμική μηχανή Παγωμένο δράκο.

Αυτό που διαβάσαμε και μας άρεσε βεβαίως είναι ότι παρ’όλες τις φήμες ότι δεν θα ξαναβλέπαμε τον μονόχειρα-πλην ιδιαίτερα συμπαθή Jaime (ασφαλώς και μιλάμε για τον Lannister), τελικά θα εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια.

Για την ώρα ας απολαύσουμε 2 από τα trailers που κυκλοφορούν (όχι ακριβώς με την υπογραφή της HBO) για να θυμηθούμε και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά την προετοιμασία για την Άνοιξη του 2019 που θα μυρίσει Χειμώνα.

Και για να θυμηθούμε τις μεγάλες στιγμές από τις προηγούμενες σεζόν, ένα τρίτο trailer δώρο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share