Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μην σκας άλλο:Τα άστρα θα σου πουν τι μακιγιάζ να κάνεις!

Ενδιαφέρον!

8 Απριλίου 2019 14:35
Μην σκας άλλο:Τα άστρα θα σου πουν τι μακιγιάζ να κάνεις!

Δε χρειάζεται να είσαι η Λίτσα Πατέρα για να ξέρεις ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά μας είναι αποτέλεσμα των πλανητικών συναστριών! Ακόμα κι όσοι «δεν ασχολούνται με αυτά», συμφωνούν. Έχω εγώ γνωστούς που δεν τα πιστεύουν αλλά όταν πέσουν πάνω στη σελίδα με τα ζώδια δεν ξεκολλάνε, να φαν’ κι οι κότες! Γι’ αυτό και πιστεύω ότι ανάλογα με τα στοιχεία που μας δίνει κάθε ζώδιο, μπορούμε να ανακαλύψουμε το ένα προϊόν που χρειάζεται για να τονίσουμε το πιο δυνατό μας σημείο. Σύμφωνα με τις παρακάτω προβλέψεις μου, εγώ χρειάζομαι επειγόντως καινούριο highlighter! Εσύ;

ΚΡΙΟΣ

H γυναίκα Κριός είναι θαρραλέα και αισιόδοξη. Επιθυμεί να κάνει αίσθηση με την εμφάνισή της, οπότε ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι must!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο γήινη και ζεν, μια Ταυρίνα αγαπά το σοφιστικέ μανικιούρ. Ένα γκριζοπράσινο βερνίκι της ταιριάζει απόλυτα ενώ αποτελεί και τέλεια επιλογή για τον χειμώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων είναι πάντα πολυάσχολη, οπότε χρειάζεται ένα προϊόν που θα την κάνει να δείχνει θεά γρήγορα και χωρίς κόπο. Η λύση ακούει στο ξηρό σαμπουάν, το οποίο κάνει τα μαλλιά να δείχνουν φρέσκα ακόμα κι αν δεν έχει προλάβει να λουστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρκινάκια φημίζονται για την ευαίσθητη ψυχή τους, τους αξίζει λοιπόν να λάμπουν. Οι σκιές με ιριδίζοντα στοιχεία είναι super επιλογή, αφού δίνουν βλέμμα πολλών καρατίων.

ΛΕΩΝ

Το πιο περήφανο κορίτσι του ζωδιακού κύκλου ζει και αναπνέει για την προσοχή των άλλων.Η λάμψη είναι στοιχείο που τη χαρακτηρίζει και το highlighter είναι ο καλύτερος της φίλος, αφού δίνει στην εμφάνισή της την απαραίτητη φρεσκάδα και ακτινοβολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανωτική και πολύ σχολαστική, μια γυναίκα Παρθένος θέλει καθαρές και απλές γραμμές στο μακιγιάζ. Μια γήινη τερακότα δημιουργεί στο πρόσωπό της τα απαραίτητα κοψίματα χωρίς να χρειάζεται να προσθέσει πολλά παραπάνω.

Χώρισες με αυτά τα ζώδια; Δεν θα τα ξαναδείς ποτέ!

ΖΥΓΟΣ

Διπλωματική και χαριτωμένη, η γυναίκα Ζυγός παίζει ανάμεσα στο σοφιστικέ και στο sexy. Τα χείλη στο χρώμα του κερασιού την κάνουν να μοιάζει με κορίτσι έτοιμο για αμαρτίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάρα και δυναμική, η Σκορπίνα χρησιμοποιεί το βλέμμα της σαν όπλο. Μια καλή μάσκαρα είναι το κλειδί της επιτυχίας για ματιές που σκοτώνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο ανεξάρτητος είναι ο χαρακτήρας της, τόσο είναι και η εμφάνισή της. Με όπλο τα πλούσια κυματιστά μαλλιά, η Τοξοτίνα γοητεύει. Ένα spray με αλατόνερο δε λείπει ποτέ από την τσάντα της, είναι ο μυστικός της σύμμαχος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα πιστή και φιλόδοξη, η Αιγοκερίνα ψάχνει τα ίδια στοιχεία στα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Τα βρίσκει σε μια CC κρέμα, η οποία ενυδατώνει, καλύπτει και προστατεύει από τον ήλιο. Τα κάνει όλα και συμφέρει δηλαδή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενθουσιάζεται εύκολα και αυτή η έξαψη πρέπει να αποτυπώνεται και στο πρόσωπό της. Ένα ροδαλό ρουζ δίνει αναψοκοκκινισμένη όψη και κάνει τη γυναίκα Υδροχόο ακόμα πιο sexy!

IΧΘΕΙΣ

Σα ζώδιο του νερού που είναι, η γυναίκα ιχθύς είναι κοσμοπολίτισσα και αγαπά την καλή ζωή. Θέλει να αφήνει το στίγμα της όπου κι αν βρεθεί, επομένως δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της άρωμα με βάση την καρύδα. Φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι!

Διάβασε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share