Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν μία φιλία γίνεται ερωτική σχέση;

Είδες το ζώδιό σου;

5 Απριλίου 2019 10:19
Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν μία φιλία γίνεται ερωτική σχέση;

Θυμάστε την Μόνικα και τον Τσάντλερ από την γνωστή σειρά "Τα φιλαράκια"; Ήταν δύο κολλητοί φίλοι, που γνώριζαν ο ένας τον άλλο πολύ καλά και ξαφνικά είδε ο ένας τον άλλο με άλλα μάτια, με τα μάτια του ερωτευμένου.. Μάλιστα η ερωτική τους σχέση πήγε τόσο καλά που κατέληξε σε γάμο!

Η ευκολία να μετατρέψει κανείς μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι θέμα προσωπικότητας και, όπως πάντα, η αστρολογία έχει να μας δώσει τις δικές της πληροφορίες. Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια ερωτεύονται με άνεση… τα φιλαράκια τους και ποια έχουν τους περισσότερους ενδοιασμούς. 3 ζώδια που είναι οι μεγάλοι ζηλιάρηδες!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αγαπά το καινούργιο, το άγνωστο, το ανεξερεύνητο. Αν δεν έχει κάτι να ανακαλύψει στον άλλο, όπως συμβαίνει με τους φίλους που συνήθως τους ξέρουμε… από την καλή κι απ’ την ανάποδη, το πρόσωπο αυτό δεν του τραβάει το ενδιαφέρον. Και χωρίς το ενδιαφέρον της εξερεύνησης δεν υπάρχει ούτε ερωτικό πάθος. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει αισθήματα για ένα φίλο είναι το άτομο αυτό να του παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι το έχει συνηθίσει, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα. Να έχει αλλάξει εμφάνιση, συμπεριφορά, να δείξει πτυχές του χαρακτήρα του άγνωστες μέχρι τότε. Αλλά έχει σημασία όλα αυτά να μην είναι προσποιητά, κάτι που ο Κριός αντιλαμβάνεται και απεχθάνεται

ΤΑΥΡΟΣ

Οι έρωτες του Ταύρου, που δεν είναι απλοί παροδικοί ενθουσιασμοί αλλά έχουν διάρκεια, βασίζονται στην εξοικείωση. Ο Ταύρος προσελκύεται μάλλον από εκείνα που ξέρει ή διαπιστώνει για τον άλλο, παρά από τα μυστήρια που περιμένει να του αποκαλυφθούν. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να αρχίσει σταδιακά να βλέπει με άλλα μάτια ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ανήκε στον κύκλο των φίλων του, εκτιμώντας τα χαρίσματά του με έναν διαφορετικό τρόπο. Άλλωστε μια τέτοια σχέση έχει το πλεονέκτημα να μειώνει στο ελάχιστο το ενδεχόμενο των δυσάρεστων εκπλήξεων, και να εξασφαλίζει στον Ταύρο την ηρεμία που για εκείνον είναι συνώνυμη μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να ανακαλύψει ότι τρέφει ερωτικά συναισθήματα προς οποιοδήποτε άτομο του άλλου φύλου δεν τον συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού. Το να κάνει ερωτικές σχέσεις με φίλους είναι κάτι συνηθισμένο, όπως και το να τις διαλύει, καταφέρνοντας να τις επαναφέρει στο πρότερο στάδιο της φιλίας, χωρίς να κακοκαρδιστεί κανένας. Στη διάρκεια του ερωτικού αυτού διαλείμματος μπορεί να έχει πείσει τον άλλον, καθώς και τον εαυτό του, ότι μια επιφοίτηση του έδειξε πως αυτός ήταν ο έρωτας που περίμενε σε όλη του τη ζωή. Όμως μπορεί σύντομα μια άλλη επιφοίτηση να τον σπρώξει στην αγκαλιά μιας εντελώς καινούργιας γνωριμίας, που να έχει τη γοητεία του ανεξερεύνητου. Zώδια και επανασύνδεση: Δείτε πως θα τα ξανα βρείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον Καρκίνο αρέσει η οικειότητα που φέρνει ο χρόνος στις σχέσεις. Του δημιουργεί άνεση και συναισθηματική ασφάλεια. Το να αλλάξει χαρακτήρα μια σχέση του από φιλική σε συναισθηματική, είναι κάτι που θα το δεχτεί με μεγάλη ευκολία. Θα βαδίσει σε γνώριμα μονοπάτια και θα έχει το «δέσιμο» των εμπειριών που μοιράστηκε με τον πρώην φίλο και νυν αγαπημένο. Θα προσδώσει και στον έρωτά του μια καρμική υπόσταση, αφού η πάνσοφη μοίρα φρόντισε να τους φέρει κοντά με όποιον τρόπο μπορούσε. Επίσης θα μπορεί και να κάνει εκείνο που του αρέσει περισσότερο: να γκρινιάζει στον άλλο για πράγματα από το παρελθόν, μια που θα έχει μια σχέση με… έτοιμη προϊστορία.

ΛΕΩΝ

Με τον Λέοντα είναι περισσότερες οι πιθανότητες να κάνει φίλους τούς πρώην ερωτικούς του συντρόφους παρά το αντίθετο. Όχι πως έχει τίποτα «κρατήματα» στο να δώσει ερωτική τροπή σε μια φιλία. Απλώς ο κόσμος είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες επιλογές και δεν βλέπει τον λόγο να αυτοπεριοριστεί σε κάτι γνωστό. Γιατί να μην απολαύσει τον ενθουσιασμό του καινούργιου, επιβεβαιώνοντας τη γοητεία του; Αλλά και γιατί να στερήσει τον πολύτιμο εαυτό του από τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριές του; Ο λιονταρίσιος έρωτας είναι κάτι σαν κοινωνικό αγαθό… Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι αν, αν λέμε, ο Λέων αρχίσει να βλέπει ερωτικά μια φιλική του σχέση, θα έχει κάνει μια τεράστια υπέρβαση, θεωρώντας ότι αξίζει τον κόπο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ίδιο τρόπο που ο Παρθένος βάζει ταμπελάκια στα συρτάρια του, έτσι ταξινομεί και τους ανθρώπους: «φίλος», «συνάδελφος», «γνωστός», «πιθανό φλερτ». Οι νοερές αυτές ταξινομήσεις τον βοηθούν να κινηθεί πιο άνετα στο σύμπαν των ανθρώπινων σχέσεων. Θέλει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Το να υπάρχει ένα φλερτ που υποβόσκει με κάποιον φίλο του, πιθανόν να μην είναι μια ενδιαφέρουσα διάσταση αυτής της φιλίας ή το αλατοπίπερο που τη νοστιμίζει. Πιθανόν να τον κάνει να νιώθει άβολα. Είναι από τα άτομα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τη μετεξέλιξη μιας φιλίας σε κάτι ερωτικό με αμηχανία. Είτε προέρχεται από τα δική του πλευρά είτε από την πλευρά του άλλου.

undefined

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις του Ζυγού, φιλικές ή ερωτικές, πρέπει να διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. Ο εκπρόσωπος του εν λόγω ζωδίου δεν βάζει ταμπέλες, περιορισμούς και στεγανά. Αν ένα άτομο που του καλύπτει τις προδιαγραφές της φιλίας, μπορεί να αναβαθμιστεί σε ερωτικό σύντροφο, την ανώτερη βαθμίδα σχέσης για τον Ζυγό, δεν θα υπάρξει κανένας ενδοιασμός από μεριάς του. Του είναι αδιανόητο να στερηθεί έναν πιθανό έρωτα, που θα διευρύνει την εξερεύνηση της ψυχής ενός άλλου ανθρώπινου όντος, και μάλιστα αγαπημένου εκ των προτέρων. Ακόμα κι αν το εγχείρημα αποτύχει, είναι πιθανό ο Ζυγός να διατηρήσει τις ισορροπίες, επαναφέροντας αυτή τη σχέση στο προηγούμενο φιλικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο ακούραστος εξερευνητής όλων των πλευρών της ανθρώπινης υπόστασης, ψυχικών και σωματικών. Το να «εξερευνήσει» ερωτικά έναν άγνωστο είναι το Νο 1 στην προτίμησή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον δελεάζει η ευκαιρία να γνωριστεί πιο βαθιά και σε πολλαπλά επίπεδα με ένα πρόσωπο που μέχρι τότε ήταν απλώς ένας φίλος. Γιατί για όλους τους «απλώς φίλους», ιδίως όσους είναι του γούστου του σαν γυναίκες ή άντρες αναλόγως, ο Σκορπιός έχει κάνει αυθόρμητα την …αμαρτωλή σκέψη «άραγε πώς θα ήταν αν…;». Δοθείσης της ευκαιρίας λοιπόν, θα εμπλακεί ευχαρίστως σε αυτή την ενδιαφέρουσα περιπέτεια που θα του απαντήσει σε διάφορα μικρά και μεγάλα ερωτήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αντιμετωπίζει τις σχέσεις του με μια απλοχωριά, όπου τα όρια φιλίας και έρωτα (για να μην πούμε απλώς σεξ) μπερδεύονται γλυκά. Όλοι οι καλοί χωράνε στην καρδιά του. Κανένας προσδιορισμός του είδους «φίλος», «φλερτ», «σύντροφος» δεν θα τον εμποδίσει να διευρύνει τους ορίζοντες μιας γνωριμίας, καινούργιας ή παλιάς. Το θέμα βέβαια είναι ότι ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη του για τις εκπλήξεις και τις ανακαλύψεις. Έτσι, ο πρώην φίλος και νυν ερωτικός σύντροφός του, αν θέλει να συντηρήσει το ενδιαφέρον του Τοξότη, θα πρέπει να του εμφανίζει διαρκώς νέες, συναρπαστικές πτυχές του εαυτού του, πράγμα όχι και τόσο εύκολο αν είναι παλιοί γνώριμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Αιγόκερως παρασυρθεί από το πάθος του, ξεχνώντας φιλίες και πλατωνικές καταστάσεις, μπορεί να αλλάξει μια φιλική σχέση επί το ερωτικότερον. Αυτό όμως συμβαίνει… μία στο τόσο, γιατί ο Αιγόκερως είναι πρωταθλητής του αυτοπεριορισμού. Καθώς έχει τοποθετήσει σε κατηγορίες όλα τα πρόσωπα που γνωρίζει, δεν του είναι εύκολο να τα μεταφέρει από τη μία στην άλλη. Χαλάνε οι οικείες του ισορροπίες. Έτσι, ένας φίλος δύσκολα θα αποκτήσει τη νέα ταμπέλα: «ερωτικός σύντροφος». Αλλά και δύσκολα ο Αιγόκερως θα του ξαναδώσει την προηγούμενη θέση του του φίλου, αν η ερωτική σχέση δεν πάει καλά. Μετά τη φιλία που μετατράπηκε σε αποτυχημένο έρωτα, δεν υπάρχει επιστροφή στην παλιά κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον πολυσυλλεκτικό κόσμο του Υδροχόου, οι πάντες γύρω μπορούν να είναι φίλοι, μετά ερωτικοί σύντροφοι, και στη συνέχεια φίλοι ξανά. Ούτως ή άλλως η δική του αντίληψη για μια ερωτική σχέση είναι αρκετά κοντινή σε εκείνο που οι άνθρωποι θα χαρακτήριζαν «ερωτική φιλία». Τα χαρακτηριστικά μιας φιλίας, όπως η επικοινωνία, οι κοινές αντιλήψεις, αλλά και η ευχαρίστηση στην παρέα του άλλου, είναι για εκείνον πρωταρχικά και στην ερωτική σχέση. Με άλλα λόγια, η διαφορά έγκειται στο κατά πόσον «παίζει» και το σεξ στην όλη κατάσταση ή όχι. Αν λοιπόν μπορεί κάποιος να έχει δισταγμούς στο να αλλάξει μια σχέση από φιλική σε ερωτική, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο Υδροχόος. Πόσο τυχερό είναι κάθε ζώδιο;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς μπορεί να δει ερωτικά έναν φίλο του, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν τον έχει καν ερωτευθεί. Με την παροιμιώδη ικανότητά του να δημιουργεί καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, εύκολα καταλήγει να πρωταγωνιστεί στο σενάριο ενός έρωτα, που υφίσταται μόνο στο μυαλό του ή μόνο στην καρδιά του άλλου προσώπου. Ίσως και να μην εκδηλώσει καν τα ερωτικά του συναισθήματα. Ίσως να διατηρεί τη φιλική στάση προς τον άλλο, ζώντας ένα κρυφό, αλλά υπέροχο δράμα ανομολόγητης αγάπης. Μπορεί πάλι, αν ένας φίλος του το… γυρίσει στο ερωτικό, να αφεθεί να παρασυρθεί κι εκείνος από τον ενθουσιασμό, ανταποδίδοντας συναισθήματα που μέσα του δεν έχουν καν αντίκρισμα.

Ζώδια: Tα σημάδια οτι σε έχει ερωτευτεί!

Ζώδια: Tα σημάδια οτι σε έχει ερωτευτεί!

Τα ζώδια έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που τα φανερώνουν κυρίως όταν ερωτεύονται. Ποιά είναι αυτά και τι ρόλο παίζει το στοιχείο και ο πλανήτης που κυβερνά κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητική φωτιά και παιδί του Άρη. Και μόνο αυτά να έχεις κατά νου, είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι, όταν ερωτεύεται, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του και τη φλόγα που νιώθει μέσα του. Θα κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε τρόπο, θα μιλάει για τον εαυτό του μέχρι να στεγνώσει το στόμα του και θα λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς καμία επεξεργασία, σε σημείο που να σε κάνει να νιώθεις… γυμνή μέσα στο πλήθος. Κι αν όλα αυτά συνεχιστούν για περισσότερο από μια βδομάδα από τη μέρα γνωριμίας σας, τότε ξέρεις ότι είναι πολύ ερωτευμένος…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σταθερή γη, που σημαίνει ότι είναι από λίγο έως καθόλου ευέλικτος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Ως γήινο ζώδιο είναι εναρμονισμένος με το σώμα του και ως παιδί της Αφροδίτης, αναγνωρίζει τη σημασία των αισθήσεων, γι’ αυτό και όταν ερωτεύεται λειτουργεί αισθησιακά, αγγίζοντας συνεχώς το αντικείμενο του πόθου του. Δεν θα πει μεγάλα λόγια, ούτε φανφάρες για να εντυπωσιάσει, αλλά θα δείξει στην πράξη τι σημαίνει «ο επιμένων νικά», με το να είναι πάντα εκεί ψυχή τε και σώματι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι μεταβλητός αέρας και παιδιά του Ερμή, οπότε τα δυνατά τους χαρτιά είναι η ευελιξία και το επικοινωνιακό ταλέντο. Οι τρόποι για να καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος είναι όταν χρησιμοποιεί πολύ το μπλα-μπλα, επιδεικνύει τις γνώσεις του και την εξυπνάδα του και νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί όλες τις πληροφορίες της ημέρας. Και φυσικά, όλα τα παραπάνω να αυξάνονται όταν είστε μακριά κι αντί να τα λέει, σου τα γράφει…

Ζώδια: Tα σημάδια οτι σε έχει ερωτευτεί!

Να σας θυμήσουμε Ποιες είναι οι προτιμήσεις κάθε ζωδίου στο σ@ξ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος, παρόλο που έχει τη φήμη του ρομαντικού και του ευαίσθητου, στην πραγματικότητα όταν ερωτευτεί, θέλει χρόνο να φανερώσει αυτή του πλευρά. Είναι παρορμητικό νερό και παιδί της Σελήνης, που σημαίνει ότι το συναίσθημα είναι κυρίαρχο, αλλά κυρίαρχη είναι και η ανάγκη να νιώθει ασφάλεια για να το εκδηλώσει. Για να καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος, αρκεί να διακρίνεις την ντροπή στα μάγουλά του ή το πόσο μαζεύεται όταν διασταυρώνονται τα βλέμματά σας. Αυτό δεν μπορεί να το κρύψει…

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι είναι σταθερή φωτιά και παιδί του Ήλιου. Γι’ αυτό και τα πάντα είναι large, παθιασμένα και… φανερά. Δεν μπορεί να κρύψει ούτε τον ενθουσιασμό του, ούτε τον θαυμασμό του προς το αντικείμενο του πόθου του και πολύ συχνά, θα δίνει αυτό που επιθυμεί να λαμβάνει και ο ίδιος: κομπλιμέντα. Είναι ζώδιο γενναιόδωρο και δοτικό συναισθηματικά, γι’ αυτό πολύ γρήγορα θα αρχίσει να εκδηλώνεται με δώρα, μεγάλα λόγια και πράξεις με δόσεις… υπερβολής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι οι Παρθένοι είναι μανιακοί με τον έλεγχο και προσπαθούν να έχουν τα πάντα σε μια τάξη. Είναι μεταβλητή γη και παιδιά του Ερμή, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι, αλλά πάντα ρεαλιστές. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά του κρύβεται και το κλειδί για να καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος. Αν χάσει τον έλεγχο από έρωτα, γίνεται σαν… Ιχθύς. Δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, ενώ παράλληλα φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και φυσικά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σου δείξει πόσο ευφυής είναι με τις απαντήσεις του και αφιερώνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας του σε σένα. Αν δεν γουστάρει, απλώς δεν θα χάσει χρόνο.

Να σας θυμήσουμε τα Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 03 Απριλίου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι παρορμητικός αέρας και κυβερνάται από την Αφροδίτη, άρα δυνατά του χαρτιά είναι η επικοινωνία, αλλά και η ικανότητά του να μοιράζεται τα πάντα μέσα στη σχέση. Από εκεί καταλαβαίνεις και πώς συμπεριφέρεται όταν είναι ερωτευμένος, αφού θα θέλει να κάνετε τα πάντα μαζί, από την βραδινή έξοδο μέχρι τα ψώνια του Σαββατοκύριακου. Επίσης, λόγω Αφροδίτης, δίνει μεγάλη σημασία στην ομορφιά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να ξελογιάσει το αντικείμενο του πόθου του με… τα κάλλη του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι σταθερό νερό και παιδί του Πλούτωνα, συνδυάζει δηλαδή τη σταθερότητα, το συναίσθημα και το μυστήριο. Όταν ερωτεύεται, η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο και θέλει να είναι μονίμως… ανάσκελα με το αντικείμενο του πόθου του. Αρχίζει τις ζήλιες και τον έλεγχο, θέλει να ξέρει που βρίσκεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή και αν δεν μπορεί να σε κοντρολάρει, καταφεύγει σε υπόγειους εκβιασμούς, που πολλές φορές δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι μεταβλητή φωτιά και παιδί του Δία, του θεού που είναι ευρέως γνωστό ότι έκανε συνεχώς… ερωτικές ατασθαλίες. Είναι παθιασμένος και δύσκολα μπαίνει σε καλούπια, αφού είναι από τη φύση του ελεύθερο πνεύμα. Εκεί βρίσκεται και το κλειδί για να καταλάβεις ότι ερωτεύτηκε. Δεν πάει πουθενά. Όσο τον διώχνεις, τόσο επιστρέφει, εξαφανίζεται κάθε τάση φυγής του και παραμερίζει όλα τα άλλα ενδιαφέροντα που είχε, για να είναι μαζί σου παντού και πάντα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι παρορμητική γη και φυσικά, παιδί του Κρόνου. Προσγειωμένος, ρεαλιστής και αρκετά εξουσιαστικός, είναι δύσκολο για αυτόν να αφεθεί στον έρωτα και να συνεπαρθεί από το συναίσθημά του. Γι’ αυτό και όταν του συμβαίνει, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Μπορεί να γίνει πολύ επιβλητικός, προσπαθώντας να φέρει στα μέτρα του το αντικείμενο του πόθου του. Βέβαια, σαν γήινο ζώδιο, εκφράζεται πολύ μέσα από τις αισθήσεις και αφήνει τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει, γι’ αυτό και είναι ένας από τους πιο καλούς εραστές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι σταθερός αέρας και παιδί του Ουρανού, όμως πριν την ανακάλυψη του πλανήτη αυτού, κυβερνήτης του ήταν ο Κρόνος, κάτι που μας δίνει πολλές πληροφορίες για την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου. Οι Υδροχόοι είναι αρκετά εγκεφαλικοί τύποι και πολλές φορές φαίνονται απλησίαστοι ερωτικά ή υπερβολικά εκκεντρικοί. Από αυτά τα χαρακτηριστικά τους καταλαβαίνεις πότε ερωτεύτηκαν, αφού αρχίζουν να βγάζουν έναν πιο προσιτό εαυτό, που αρχικά σε πλησιάζει σε φιλικό επίπεδο. Και βέβαια, όταν αρχίζει να απαρνιέται την ανεξαρτησία του, ξέρεις ότι… δάγκωσε γερά τη λαμαρίνα.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι μεταβλητό νερό και είναι παιδιά του Ποσειδώνα, του πλανήτη που συνδέεται με την άδολη, οικουμενική αγάπη. Αυτό το ζώδιο ξέρεις ότι είναι ερωτευμένο όταν αρχίζει να βάζει στην άκρη τις προσωπικές του επιθυμίες, για να ικανοποιήσει τις δικές σου, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες. Η αυτοθυσία είναι πολύ συχνό χαρακτηριστικό τους στον έρωτα, όπως και η ικανότητά τους να γίνονται ιδιαίτερα ευέλικτοι και πρόθυμοι, για να μη σε πληγώσουν ή σου χαλάσουν χατίρι…

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν τα ζώδια στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share