Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Πόσο τυχερό είναι κάθε ζώδιο;

Εσείς τι ζώδιο είστε;

27 Μαρτίου 2019 10:39
Πόσο τυχερό είναι κάθε ζώδιο;

Αναρωτιέστε πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σας ή πόσο άτυχοι είστε και το σύμπαν φροντίζει να σας το δείξει ακόμα και στον αστρολογικό σας χάρτη;! Μην απελπίζεστε σας βρήκαμε ποια ζώδια είναι τυχερά! Πολλά είναι τα ρητά για την τύχη και κατά πόσο θα σε βοηθήσει στην ζωή σου! Για παράδειγμα ένα από αυτά είναι και το «Αν έχεις τύχη, διάβαινε» όπως λέει ο σοφός λαός! Βέβαια το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά όταν ερωτεύεται και δεν σκέφτεται πόσο τυχερό ή όχι είναι!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι πρώτος σε αυτόν τον κατάλογο από προεπιλογή. Ο κυβερνώντας πλανήτης είναι ο Δίας, που πάντα συνδέεται με καλή τύχη, γενναιοδωρία και αφθονία. Για τον Τοξότη, η ίδια η ζωή είναι μια πλούσια γκάμα από ανεκτίμητες εμπειρίες και περιπέτειες.

Ο Τοξότης κάνει τη δική τους τύχη απλά επειδή είναι το πιο αισιόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορούν να δουν μια ωφέλιμη πλευρά σχεδόν σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Ζώδια τύχη

Αιγόκερως (22 Δεκέμβριου – 19 Ιανουάριου)

Ο Αιγόκερως μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε “τυχερά ατυχήματα”, αλλά ο Αιγόκερως οδηγείται να πετύχει, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται. Αυτό είναι ένα αρκετά τυχερό χαρακτηριστικό. Η αποφασιστικότητα των Αιγόκερων να αναλάβουν τη μοίρα τους με αμείλικτη αποτελεσματικότητα τους δίνει τη δύναμη να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη δική τους τύχη.

Λέοντας (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο καθένας αγαπά τον Λέοντα! Ο Λέων αγαπά ιδιαίτερα τον Λέοντα! Η αυτοπεποίθηση αποτελεί βασικό συστατικό για τη δημιουργία μιας ζωής γεμάτης καλή τύχη. Ο Λέων προσελκύει κάθε είδους θετική ενέργεια από άλλους ανθρώπους απλώς και μόνο επειδή αυτό είναι αυτό που περιμένουν.

Μπορούν άνετα να πουν σε ένα ακροατήριο αυτό που ακριβώς χρειάζεται να ακούσουν και η παρουσίασή τους είναι τόσο ελκυστική, ώστε οι άνθρωποι είναι συνήθως στην ευχάριστη θέση να τους δώσουν αυτό που ζητούν.

Ταύρος (20 Απρίλιου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος έλκει τον πλούτο, την ομορφιά και την άνεση. Η φυσική αίσθηση της αξίας τους και η επιμονή στην ασφάλεια τις καθιστά έξυπνους επενδυτές και όχι μόνο όταν πρόκειται για υλικό πλούτο. Η αίσθηση του εδάφους του Ταύρου περιλαμβάνει ποιοτικούς ανθρώπους και ιδέες καθώς και ωραία αντικείμενα. Η κακή τύχη απλά δεν επιτρέπεται στην ιδιοκτησία τους.

Ιχθείς (19 Φεβρουάριου – 20 Μάρτιου)

Στον παρελθόν, όταν οι άνθρωποι δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τους πλανήτες πέρα από τον Κρόνο, ο Δίας ήταν επίσης κυβερνώντας πλανήτης των Ιχθύων. Ο Ποσειδών κατέχει αυτή τη θέση αυτές τις μέρες, αλλά πολλές από τις παλαιές ενώσεις εξακολουθούν να ισχύουν.

Το μεγαλύτερο ταλέντο των Ιχθύων είναι η ενσυναίσθηση: η ικανότητα κατανόησης άλλων ανθρώπων σε βαθύ, συναισθηματικό επίπεδο. Τείνουν να γνωρίζουν τι χρειάζονται οι άλλοι και είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν, γεγονός που τους αποφέρει μια μεγάλη ποικιλία χρήσιμων συνδέσμων στα κοινωνικά και επαγγελματικά τους δίκτυα.

Διάβασε ένα ακόμα κείμενο που σου προτείνουμε και ανακάλυψε ποια ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας; Μήπως είναι το δικό σου;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η αλήθεια και η ισορροπία είναι το κύριο μέλημα του Ζυγού, όχι η τύχη. Στην πραγματικότητα, αν ένας Ζυγός έχει καλή τύχη για πολύ καιρό, θα αρχίσει να ψάχνει για την αρνητική πλευράπου ξέρει ότι πρέπει να έρχεται

Ο Ζυγός δεν είναι κυνικός με κανένα τρόπο, αλλά τείνει να έχει έντονη συνείδηση ότι όλα τα καλά έχουν ένα μειονέκτημα (και αντίστροφα). Ευτυχώς, οι Ζυγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις διαπραγματευτικές δεξιότητές τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες να παραμείνουν μακριά από αυτό το μειονέκτημα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και πνευματικός, αλλά και εκκεντρικός και συχνά περιβάλλεται από τις δυνάμεις του χάους και της αλλαγής. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις και εξαιρετική τύχη. Συχνά, δημιουργούν ένα ενοχλητικό χάος.

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ζώδια και είναι καλοί στο να εντοπίζουν ελπιδοφόρες ευκαιρίες στη μέση των χειρότερων καταστάσεων. Η τύχη τους καθορίζεται από την ικανότητά τους να παρακολουθούν και να επιδιώκουν αυτές τις ευκαιρίες.

Ζώδια τύχη

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί βασίζονται σε βίαιη δύναμη και είναι αποφασισμένοι να έχουν τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από την τύχη τους. Αυτό συχνά λειτουργεί προς όφελός τους, δεδομένου ότι απωθούν κάθε εμπόδιο στην πορεία τους. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση τείνει να κάνει και πολλούς εχθρούς.

Ο ενθουσιασμός του Κριού είναι αξιοθαύμαστος, αλλά η επιτυχία συνήθως έρχεται γρηγορότερα και πιο συχνά, αν μπορούν να τον εμπλουτίσουν και να μάθουν πώς να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να μετατρέψουν τα πάντα σε ένα διαγωνισμό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος, ένας από τους πιο κοινωνικούς από τα ζώδια, είναι σπουδαίος στο να εντυπωσιάζειτους ανθρώπους και να είναι ομαδικός παίκτης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Δίδυμων βγαίνει όταν πρέπει να κάνουν κάτι μόνοι τους. Απλά δεν λειτουργούν καλά στη μοναξιά για πολύ καιρό. Χρειάζονται πληροφορίες, απόψεις και επικύρωση από άλλους.

Η τύχη του Δίδυμου εξαρτάται από την τύχη των άλλων ανθρώπων, και για μένα, αυτή είναι κακή τύχη.

Έχετε απορία μετά από όλα αυτά για τα ζώδια; Εμείς σας βρήκαμε και ποια είναι η τεχνική που χρησιμοποιεί κάθε ζώδιο όταν φιλάει;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν είναι ότι ο Παρθένος προσελκύει κακή τύχη. Η Παρθένος δεν εμπιστεύεται την καλή τύχη. Ο Παρθένος εμπιστεύεται λίστες, βάσεις δεδομένων και έρευνα και αν συμβαίνει κάτι καλό ή κακό, αρχίζουν να αναζητούν μοτίβα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν μπορείτε να αναπαράγετε καλή τύχη στο εργαστήριο.

Ο Παρθένος έχει την τάση να έχει ακολουθεί τόσο πολύ τη λογική που παραβλέπει ό,τι νέες πληροφορίες δεν ταιριάζουν με τη θεωρία τους. Αυτό τους προκαλεί να χάνουν πολλές απροσδόκητες ευκαιρίες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό το ζώδιο τείνει να είναι αμυντικό και να κρατάει για πάντα μνησικακίες. Φυσικά, οι καρκίνοι έχουν και τη γλυκιά πλευρά τους, αλλά επειδή είναι φυσικά ντροπαλοί και προστατευτικοί, είναι δύσκολο να φτάσεις σε αυτό το μέρος τους.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την καλή τύχη σας, πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας και να πάρετε μερικά ρίσκα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του Καρκίνου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο κυβερνώντας πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας. Επειδή αυτός ο πλανήτης συνδέεται με τραγωδία και τραυματικά μαθήματα ζωής, ο Σκορπιός έρχεται φυσικά τελευταίος σε αυτόν τον κατάλογο.

Αλλά είναι οι Σκορπιοί πραγματικά οι πιο άτυχοι άνθρωποι του ζωδιακού κύκλου, ή μήπως, όπως ο Πλούτωνας, ευδοκιμούν πραγματικά με το δράμα και τις προκλήσεις; Θα μπορούσε ο Σκορπιός να αποχαιρετίσει την κακή τύχη; (Και αν ναι, είναι η κακή τύχη τους πραγματικά καλή τύχη; Ο Σκορπιός είναι ένα άπειρο παράδοξο!)

Ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και ποιοι θα περάσουν δύσκολα αυτήν την εβδομάδα;

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που όταν απιστήσουν δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς!

Δυστυχώς, η απιστία συμβαίνει πιο συχνά απ' ότι θα θέλαμε και δεν είναι πάντα εύκολο να ανακαλύψει κανείς κάποιον που απιστεί. Αλλά αν ψάχνετε για λίγη καθοδήγηση σε αυτό το κομμάτι, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, μερικά ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν από άλλα και μερικά θα κάνουν και περισσότερη προσπάθεια για να το κρύψουν. Επίσης δείτε κάθε πότε έχει επιθυμία για σ3ξ το κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της επίθεσης και της σεξουαλικότητας. Έτσι, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που έχει περισσότερες πιθανότητες να απατήσει χωρίς να σκεφτεί. Οι παρορμήσεις και οι επιθυμίες του μπορούν να υπερκαλύψουν την κρίση του. Επίσης, η προσοχή του Κριού μπορεί να αποσπαστεί πολύ εύκολα και ρομαντικοί σύντροφοι που κάποτε ήταν νέοι και ενθουσιώδεις μπορεί να φανούν βαρετοί και να τον οδηγήσουν στο επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή.Ο Κριός θα κρύψει την απιστία, αλλά θα δυσκολευτεί, αφού τείνει να είναι βιαστικός και ανυπόμονος, πράγμα που σημαίνει πως θα κάνει λάθη. Δεν θα εξομολογηθεί την απιστία αλλά θα την παραδεχτεί αν ερωτηθεί ανοιχτά

Ζώδια απιστία

Δίδυμος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, ο Δίδυμος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει. Ο Δίδυμος χρειάζεται ποικιλία, ελευθερία και ευελιξία στη ζωή του έτσι ώστε να είναι ευτυχισμένος. Τείνει να έχει διπλά από τα πάντα και αυτό δε σταματά στα υλικά αγαθά -ο λόγος είναι επειδή θέλει να ικανοποιεί τις συναισθηματικές και εγκεφαλικές του επιθυμίες. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να εξερευνεί διαφορετικές σχέσεις την ίδια στιγμή. Αλλά για τον Δίδυμο, αυτό δε μετράει ως απιστία. Είναι καλός με τις λέξεις κι έτσι έχει μία πιο χαλαρή έννοια του τι σημαίνει να είσαι πιστός. Παρ' ότι δεν έχει σκοπό να απιστήσει, μερικές φορές συμβαίνει. Και όταν συμβεί, θα βρει έναν τρόπο να το καλύψει.Ο Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος και αν τον ανακαλύψουν πιθανότατα θα πει αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος, αλλά μην εκπλαγείτε αν το ξανακάνει. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για κάθε Δίδυμο, αλλά μπορείτε να το έχετε κατά νου.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του εραστής και ειρηνιστής. Η ισορροπία είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνους και το να έχουν μία καλή σχέση είναι κομμάτι αυτού. Αν ένας Ζυγός απιστήσει θα είναι επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που νιώθει πως δεν παίρνει από τον σύντροφό του στη σχέση. Θα νιώσει εξαιρετικά ένοχος για την απιστία, αλλά με σκοπό να διατηρήσει την ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Αν ο σύντροφός του τον ρωτήσει ευθέως για την απιστία, αρχικά θα προσπαθήσει να το αρνηθεί. Αλλά αν βρεθεί "στη γωνία", θα είναι ειλικρινής. Μπορείτε να βασιστείτε πως θα είναι αυθεντικός μαζί σας και θα καταλάβετε πως δεν ήθελε πραγματικά να απιστήσει. Αν κάνετε έναν Ζυγό να νιώθει ολοκληρωμένος, θα έχετε έναν πιστό σύντροφο.

Σκορπιός

Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Ωστόσο, αν απιστήσει, πιθανόν να το κρύψει. Αυτό γιατί το να κρατάει μυστικά είναι στη φύση του Σκορπιού. Αλλά όσον αφορά την απιστία σε μία σχέση, συνήθως υπάρχει ένας πολύ βαθύτερος λόγος που ο Σκορπιός έχει αρχίσει να περιπλανιέται. Ενώ δεν αποτελεί δικαιολογία, ένας τυπικός πιστός Σκορπιός θα αποφασίσει να απιστήσει λόγω βαθύτερων συναισθηματικών πληγών ή συναισθηματικής απομάκρυνσης. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να απολαμβάνουν το ρίσκο μίας "παράνομης σχέσης" επειδή τους εξιτάρει το ότι κρατούν ένα τέτοιο σκάνδαλο μυστικό. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, πλανήτης του μυστηρίου και του κρυφού. Οπότε, ο Σκορπιός έχει τις μεγαλύτερες ικανότητες να κρύψει την απιστία. Θα είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής και εξουσιαστικός για το τι κυκλοφορεί δημόσια για εκείνον και θα πάρει μεγάλα μέτρα για να καλύψει τα ίχνη του. Τα καλά νέα είναι πως ο Σκορπιός εκτιμά την πίστη σε μία σχέση. Αν αποκαλυφθεί πως έχει απιστήσει, πιθανόν να μην το ξανακάνει. Συνήθως, ο Σκορπιός περνάει μία κατάσταση κρίσης αλλά βγαίνει από αυτή εντελώς αλλαγμένος και ανανεωμένος σαν ένας φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες. Γι' αυτό και είναι το ζώδιο της απόλυτης μεταμόρφωσης.

Ιχθείς

Όπως και ο Δίδυμος και ο Ζυγός, ο Ιχθύς είναι επίσης ζώδιο της δυαδικότητας. Τον εξιτάρουν οι πολικότητες έτσι τείνει να μαγνητίζεται από το αντίθετο της σχέσης στην οποία βρίσκεται. Για τον Ιχθύ, το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά, αφού έχει παραπλανητικές τάσεις και τάσεις φυγής όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσον αφορά τα μυστικά, ο Ιχθύς είναι πολύ καλός σε αυτά. Απλά νιώθει πως δεν είναι δουλειά του να μοιράζεται τα προσωπικά άλλων, συμπεριλαμβανομένων των δικών του. Ενώ ένας Ιχθύς θα απολαύσει την "παράνομη" σχέση, δεν θα χαρεί με την πράξη της απιστίας. Αν είναι δυστυχισμένος στην δεδομένη κατάστασή του, τείνει να ενδίδει στις φαντασιώσεις του και να απιστήσει. Δεν του αρέσουν οι τσακωμοί, γι' αυτό θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί. Τα καλά νέα είναι πως η απιστία δεν είναι στη φύση του. Αν δείχνετε εμπάθεια και τρυφερότητα, ο Ιχθύς σας θα είναι πιστός.

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν τα ζώδια στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share