Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου για κάθε δεκαήμερο!

Για ποια ζώδια έρχονται ευχάριστα νέα;

1 Φεβρουαρίου 2019 14:16
Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου για κάθε δεκαήμερο!

Δες τις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο από την Αθηνά Βαγενά!

Ο Φεβρουάριος ξεκινά γεμάτος γεγονότα, εξελίξεις, δυναμικές αλλαγές, έρωτες αλλά και ευκαιρίες τύχης και επέκτασης για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Είναι βέβαιο ότι θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως ένα μήνα αρκετά πιο επιβοηθητικό και τονωτικό για όλους μας.

Όπως πάντα σας ετοίμασα τις μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο, αναλυτικά με σημαντικές ημερομηνίες για κάθε τομέα της ζωής σας.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκ στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: Ένας ήρεμος Φεβρουάριος έρχεται για το δικό σας δεκαήμερο, κατά την διάρκεια του οποίου δεν θα υπάρχουν οι μεγάλες αλλαγές, αλλά ούτε και οι μεγάλες προκλήσεις. Σας δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης κάνει το πέρασμα του στις 14/2 στο ζώδιο του Ταύρου, έτσι λοιπόν στο δεύτερο μισό του μήνα η δράση σας επικεντρώνεται σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ωστόσο θα πρέπει να προνοήσετε ότι σε αυτή την περίοδο θα υπάρξουν και έκτακτα έξοδα. Το διάστημα από 4-12 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας κάνει αρκετά δημιουργικούς στα επαγγελματικά σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το κοινωνικό σας προφίλ, αλλά και να βάλετε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια. Στην αισθηματική σας ζωή θέτετε στόχους και ίσως είστε αρκετά απόλυτοι προκειμένου να γίνουν τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως εσείς τα θέλετε. Σίγουρα μπορώ να πω ότι ο Φεβρουάριος δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς για εσάς, χαρακτηριστικά μπορώ να πω για τους ελεύθερους ότι είναι πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο στον επαγγελματικό χώρο σας.Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου εντείνει προσωρινά το στρες δεδομένου ότι κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο. Σε αυτό το διάστημα είναι σκόπιμο να μεριμνήσετε περισσότερο θέματα διατροφής και να ξεκουράζεστε λίγο περισσότερο.

Β’ Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα της χρονιάς βιώνετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια του Κρόνου, με αποτέλεσμα το 2019 να έχει κάνει την έναρξή του αρκετά πιεστικά για το δικό σας δεκαήμερο. Οι πιέσεις μπορούν να συνεχίζονται, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν την καριέρα , το γάμο , τους στόχους που έχετε για το μέλλον σας , όμως αυτό το μήνα θα μπορείτε πιο εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις γύρω σας, ενώ θα δεχθείτε και διευκολύνσεις, οι οποίες και θα σας δώσουν την δύναμη να είστε πιο αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα θα παίξει η κοινωνική σας δικτύωση και οι μέρες του Φεβρουαρίου μπορούν να σας φέρουν κοντά σε νέους ανθρώπους. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4/2 ανοίγονται ευκαιρίες για νέες φιλίες, για νέες συλλογικές δραστηριότητες ενώ κάνετε νέες ενάρξεις που θα σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση προσδοκιών σας. Δεν λείπουν οι προτάσεις από κοινωνικά περιβάλλοντα αλλά και ο περισσότερος χρόνος για διασκέδαση, ιδιαίτερα στο πρώτο 4ήμερο του μήνα που και ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Στην συνέχεια, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 17-22/2. Επικεντρώνεστε περισσότερο στο κλείσιμο υποθέσεων του παρελθόντος, η σκέψη σας γυρνά σε νοσταλγικές στιγμές του χτες. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο (20/2) θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία σειρά τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Ο τομέας της καριέρας εξακολουθεί και αυτό το μήνα να είναι η βασική προτεραιότητά σας, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα συμβάλει ώστε το δικό σας δεκαήμερο να μπορέσει το διάστημα 12-20/2 να δομήσει με τον καλύτερο τρόπο επιθυμίες και σχέδια για το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής. Στα αισθηματικά νιώθετε ότι βρίσκεστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει, αυτό που θεωρείτε ότι είναι το σωστό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο αυθορμητισμός και η ανεμελιά, ενώ συχνά μπορεί να παραμελείτε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη εξακολουθεί αυτό το μήνα να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο (ιδιαίτερα ως τα μέσα του μήνα), οι ευκαιρίες λοιπόν να απελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις και να ανανεώσετε ουσιαστικά τη ζωή σας, υπάρχουν και οφείλεται να τις αξιοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μπάγιας Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά δυναμικά για το δικό σας δεκαήμερο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη να κινείται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Το πρώτο μισό του μήνα κρίνεται μαχητικό, νευρικό, απαιτητικό αλλά και … ερωτικό και κατακτητικό για εσάς. Στο ξεκίνημα του μήνα , ιδιαίτερα στις 2/2 είναι σημαντικό να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους σκληρούς ανταγωνισμούς στα επαγγελματικά σας. Η εκρηκτικότητα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξεις με το περιβάλλον σας, ρήξεις που θα είναι επίπονες αλλά και καταλυτικές, διατηρήστε λοιπόν τις ισορροπίες. Από την άλλη πλευρά όμως οι πρώτες μέρες του μήνα έχουν και … έρωτα αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό (3/2) και οι εκπλήξεις δεν λείπουν… Μία νέα γνωριμία μπορεί πραγματικά να φέρει ανανέωση στη ζωή σας, η γνωριμία αυτή θα είναι απρόβλεπτη αλλά δεν θα έχει τα εχέγγυα της σταθερότητας. Χαρούμενα νέα και διεξόδους για να φέρετε μία ανανέωση στη ζωή σας, σας δίνονται ως τις 4/2. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη την περίοδο 4-10/2 που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι φίλοι θα αποτελούν την παρακίνησή σας για να περνάτε καλά, ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε και μία μετακίνηση με φιλικά σας πρόσωπα το διάστημα 8-10/2. Στα επαγγελματικά σας, είστε αρκετά πιο δημιουργικοί και δοσμένοι στους στόχους σας με ζήλο από τις 21-28/2. Τέλος, ο Δίας απο τον Τοξότη επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τα μέσα του μήνα … Οι ευκαιρίες για επέκταση, πρόοδο, ανάπτυξη της ζωής σας, σας δίνονται, αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό!

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Ένας έντονος μήνας ξεκινά για το δικό σας δεκαήμερο, κατά τον οποίο υπάρχουν εξελίξεις και αλλαγές που σας προκαλούν έντονο αναβρασμό. Ο Άρης, εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο στις 14/2 ενεργοποιώντας την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα. Να αναμένεται λοιπόν ότι το δεύτερο μισό του μήνα εντείνει την νευρικότητα και τις αντιδράσεις εξαιτίας δομικών αλλαγών που προκύπτουν στους σταθερούς τομείς της ζωής σας (καριέρα – οικογένεια). Οι συνθήκες γύρω σας, θα σας παρακινούν να αναλάβετε γρήγορα δράση, να είστε σε εγρήγορση και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, κάτι το οποίο είναι δύσκολο ή και κουραστικό για το δικό σας ζώδιο. Στα θετικά νέα του μήνα συγκαταλέγω το πέρασμα της Αφροδίτης (κυβερνήτης σας) στο ζώδιο του Αιγόκερω , όπου θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο 4-12/2. Δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο τα δημιουργικά σχέδια, τα φλερτ, οι γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομα που σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά. Από την άλλη πλευρά και ο Ερμής από τους Ιχθύς ενισχύει τις φιλίες σας και σας δικτυώνει πολύ παραπάνω το διάστημα 10-16/2. Με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 19/2 οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα δείτε μία ξαφνική τροπή σε μία ερωτική υπόθεση που θα σας χαρίσει χαμόγελα

Β’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας ικανοποιητικός και σταθεροποιητικός μήνας για το δεκαήμερό σας, η τάση αυτή είναι κυρίαρχη από τις πρώτες κιόλας μέρες του δεύτερου μήνα του έτους, όπου μπορείτε πραγματικά να νιώσετε πιο σίγουροι με τα δεδομένα γύρω σας, ενώ μία επιθυμία σας, μπαίνει στα σκαριά της υλοποίησης. Από τις 4/2 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα μπορέσει να αποφέρει και οφέλη στα οικονομικά σας. Βάζετε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και σταδιακά βλέπετε πολλά από αυτά να εκπληρώνονται. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και αποτελούν την διέξοδο για να περάσετε καλά ιδιαίτερα την περίοδο από 23-28/2. Υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, την δικτύωση, τα ταξίδια , σας δίνουν μεγάλη χαρά αυτό το μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 12-20/2. Ο Δίας από τον Τοξότη συμβάλει ως και τα μέσα του μήνα στην άνοδο των οικονομικών σας, ενώ δέχεστε εύνοια για πωλήσεις / ενοικιάσεις/ διευθετήσεις οικονομικών υποθέσεων

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά απαιτητικά αλλά και κουραστικά για το δικό σας δεκαήμερο! Ιδιαίτερα οι πρώτες μέρες του μήνα είναι πιεστικές ψυχολογικά, ενώ και σε επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να σας εντείνει το άγχος λόγω της πιεστικότητας ή ακόμα και της προκλητικότητας των ατόμων που συναναστρέφεστε. Αρκετές επαγγελματικές επαφές θα έχετε το διάστημα 4-10/2 την ίδια περίοδο θα είστε αρκετά επινοητικοί σε θέματα της καριέρας σας και η πνευματική σας εγρήγορση θα σας βοηθήσει στην πρόοδο των εργασιών σας. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε κερδισμένοι στις πρώτες 4 μέρες του μήνα που η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη, ενώ από το δεύτερο μισό του μήνα δέχεστε την στήριξη του Δία όπου θα μπορέσετε να δείτε σημαντική ανακούφιση των οικονομικών σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι πιο ενεργή από 23-28/2 όπου με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν λείπουν οι επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα. Ο έρωτας είναι πιο γενναιόδωρος για εσάς την περίοδο 21-28/2 όπου πολλοί από εσάς σε αυτό το διάστημα θα έχετε μία σημαντική γνωριμία, ή αν είστε δεσμευμένοι θα κάνετε σημαντικά σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες διάκρισης, κατάκτησης, ενδυνάμωσης της ζωής σας. Από τις 14 του μήνα, ο Δίας από το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη ενισχύει σημαντικό τον οικονομικό σας τομέα δίνοντας ευκαιρίες οικονομικών διευθετήσεων και ανόδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Την ώρα που χάριζε την Μακεδονία, έκανε οικογενειακό ταξιδάκι αναψυχής με την οικογένειά του στις Μαλδίβες!

Δίδυμοι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με τον Σάκη Αρναούτογλου: Κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με κόμμα έκπληξη!

Α’ Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει ήρεμους, με αρκετές ιδέες και επικοινωνίες που σταδιακά τις θέτετε σε εφαρμογή. Από τις 4/2 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τα “σπασμένα” των οικονομικών σας, η τάση αυτή θα ισχύσει ως τις 12/2. Μπορείτε μέσω διαπραγματεύσεων / συμφωνιών να δείτε ένα έξτρα έσοδο ενώ μπορεί να δεχθείτε κάποιο δώρο ή κάποιο έξτρα έσοδο. Στον ερωτικό τομέα, κυριαρχεί το πάθος και ο ερωτισμός σας είναι έντονος. Στις 10/2 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ιχθύ και η σκέψη σας επικεντρώνεται στη καριέρα, στο μέλλον, στους στόχους και τις προοπτικές της ζωής σας. Ως τις 16/2 έχετε αρκετές επικοινωνίες που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, οι οποίες κρίνονται αποδοτικές. Από τις 14/2 ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και ως το τέλος του μήνα, θα σας προκαλέσει έντονη νευρικότητα, αλλά και κούραση. Αποφύγετε τα επαγγελματικά παρασκήνια, μην ανακοινώνεται όλες τις κινήσεις σας και μεριμνήστε περισσότερο για την προσωπική σας ευεξία. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου, προκαλεί συναισθηματική ένταση ενώ πιθανές είναι και οι χωροταξικές αλλαγές σε σπίτι ή εργασία.

Β’ Δεκαήμερο: Μέχρι τις 14/2 ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη σας δίνει τις ευκαιρίες εκείνες για να μπορέσετε να αναπτύξετε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής από τον Υδροχόο επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο ως τις 4/2 και το εξάγωνο του με τον Δία, δηλώνει ότι στην έναρξη του μήνα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, ταξίδια, επαφές, συμφωνίες που θα έχουν μία πολύ θετική τροπή για εσάς. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται τις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου κάνετε νέες ενάρξεις που αφορούν συμφωνίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, γνωριμίες ή μπορεί να προγραμματίζετε και κάποιο ταξίδι. Από τις 17-22 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιχθύ και θα μπορείτε πιο εύκολα να διαπραγματευτείτε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις και να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες ή προβληματισμούς που είχατε την περασμένη περίοδο. Μετά από έναν δύσκολο για τα οικονομικά σας Γενάρη θα μπορέσετε το διάστημα 12-20/2 να καλύψετε τα κενά που είχαν δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Η οργανωμένη οικονομική διαχείριση ωστόσο, κρίνεται απαραίτητη

Γ’ Δεκαήμερο: Το θετικό νέο για εσάς τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου είναι ότι σταδιακά από τα μέσα του Φεβρουαρίου, μπαίνετε σε περίοδο εύνοιας από τον Δία, όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες για την ανάπτυξη αλλά και βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών. Στο ξεκίνημα του μήνα είστε αρκετά κοινωνικοί, με πολλές επικοινωνίες ενώ ιδέες σας κάνουν αίσθηση … Πολλοί προγραμματίζετε και ταξίδια αυτή την περίοδο, ή ξεκινάτε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Με τον Ερμή από τον Υδροχόο να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 4-10/2 είναι χαρακτηριστική η επικοινωνιακή σας εύνοια. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν εκπλήξεις, ανανέωση, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, η τάση αυτή είναι κυρίαρχη ιδιαίτερα τις πρώτες 4 ημέρες του μήνα. Στα οικονομικά σας παρόλο που ο μήνας ξεκινά με πίεση, ενώ σημαντικό είναι να προσέξετε τις οικονομικές δοσοληψίες με πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, στην συνέχεια το κλίμα αλλάζει. Από 23-28/2 μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις, συνάμα όμως θα μπορέσετε να διευθετήσετε χρέη και εκκρεμότητες που ως τώρα σας βάραιναν

Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: Ένας ευχάριστος μήνας ξεκινά για το δικό σας δεκαήμερο, στην πορεία του έχετε χαρμόσυνα μηνύματα, αρκετές επαφές, περισσότερη δικτύωση αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 19/2 κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο, όπου αναμένεται να έχετε μία ευχάριστη επικοινωνία, μία πρόταση, μία γνωριμία που θα αποτελέσει την έκπληξη για εσάς αυτό το διάστημα. Η επικοινωνιακή εύνοια όμως είναι κυρίαρχη ήδη από το διάστημα 10-16/2 όπου ο Ερμής θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Ιχθύ. Οι σχέσεις σας τονώνονται ιδιαίτερα την περίοδο από τις 4-12/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα βλέπετε την συντροφική σας ζωή να αναθερμαίνεται , ενώ οι ελεύθεροι θα σας δοθεί η ευκαιρία για μία νέα σχέση. Από τις 14/2 και έπειτα μπαίνετε σε μία δραστήρια κοινωνικά περίοδο, ενώ και εσείς από την πλευρά σας θα είστε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας.

Β’ Δεκαήμερο: Το 2019 ξεκίνησε δείχνοντας τα “δόντια” του στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, με σημαντικές προκλήσεις που σας πίεσαν και σας απογοήτευσαν. Ο δεύτερος μήνας του έτους κρίνεται αποκαταστατικός αλλά και πιο ήρεμος, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν παύει σε αρκετούς από εσάς να υπάρχει η πικρία, η απογοήτευση ή και ο περιορισμός εξαιτίας της πλοκής κάποιων σχέσεών σας. Ευκαιρίες για τα οικονομικά σας, σας παρουσιάζονται από τις 4/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο όπου τότε ξεκινούν νέες δραστηριότητες που σας βοηθούν να ρυθμίσετε καλύτερα τον οικονομικό σας τομέα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δική σας προνοητικότητα και επινοητικότητα , αφού με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα μπορείτε καλύτερα να διαπραγματευτείτε και να κάνετε τις κατάλληλες συμφωνίες. Πιο ανάλαφρο το κλίμα επικοινωνιακά θα είναι την περίοδο από τις 17-22 Φεβρουαρίου όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ , σχηματίζοντας εξάγωνο και με τον Κρόνο. Σε αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσατε την τελευταία περίοδο, εμπιστευτείτε τις ιδέες σας και αξιοποιήστε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες σας. Στον αισθηματικό τομέα βρίσκεστε πιο κερδισμένοι την περίοδο 12-20/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το κλίμα στις σχέσεις σας εξομαλύνεται, δεν παύει όμως να είναι απαραίτητο από εσάς να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές. Ευκαιρίες εργασιακής βελτίωσης σας δίνονται τις πρώτες 14 μέρες του μήνα

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά πιεστικά αλλά και μεταρρυθμιστικά για το δικό σας δεκαήμερο. Ο Άρης από το τρίτο δεκαήμερο του Κριού προκαλεί εντάσεις και αντιδράσεις στον τομέα της καριέρας σας. Το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα, φέρνει έντονες ρήξεις με το περιβάλλον σας ιδιαίτερα με τον/ την σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις “εκρήξεις” που οι ρίζες τους οφείλονται σε απωθημένα του παρελθόντος. Όσοι είστε γεννημένοι στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας συγκρατήστε τις εντάσεις κοντά στις 13/2 οι οποίες και θα προκύψουν εξαιτίας ξαφνικών γεγονότων που θα αλλάξουν κάποια σχέδιά σας. Το διάστημα 4-10/2 μπορείτε να προβείτε σε οικονομικές διευθετήσεις, χρεωστικών υπολοίπων και να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Πιο θετικό για εσάς κρίνεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπου σταδιακά η σκέψη σας θα γίνει πιο αισιόδοξη, οι επικοινωνίες σας θα τονωθούν,οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο συχνές (ο Ερμής από το γ’ δεκαήμερο του Ιχθύ),συνάμα όμως το πάθος θα είναι κυρίαρχο στις σχέσεις σας (η Αφροδίτη στο γ΄ δεκαήμερο του Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα). Στο δεύτερο μισό του μήνα αξιοποιήστε τις ευκαιρίες βελτίωσης στην εργασία σας, προσοχή όμως στις υπερβολές με την διατροφή σας.

Λέων

Α’ Δεκαήμερο: Τεταμένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του (μετά τις 14/2) αφού ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου (ενεργοποιώντας την Έκλειψη που προηγήθηκε στις 21/1 στο δικό σας ζώδιο). Διανύετε μία εποχή έντονων αλλαγών και στην περίοδο που σας αναφέρω αρκετοί από εσάς θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα ή στους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία σας. Στο ξεκίνημα του μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 4-12/2 είστε περισσότερο δοσμένοι στην εργασία σας, προσπαθείτε δημιουργικά να βρείτε λύσεις που θα κάνουν τις συνθήκες των επαγγελματικών σας πιο ήρεμες, ενώ οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε με περισσότερη επιμέλεια με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται αρκετοί από τους ελεύθερους Λέοντες να αναπτύξετε ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από επαγγελματικό χώρο. Μπορείτε και θα σας συμβούλευα να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας το διάστημα 10-16/2 γιατί λίγο αργότερα στις 19/2 η Πανσέληνος του μήνα σας προκαλεί ανασφάλεια, αβεβαιότητα και αστάθεια σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.

Β’ Δεκαήμερο: Διανύετε έναν ευνοϊκό μήνα για το δικό σας δεκαήμερο και ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου αρκετοί από εσάς έχετε όμορφες / θετικές εξελίξεις που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σας σχέδια, αφού ο Δίας κινείται ακόμα στο δικό σας δεκαήμερο. Στο ξεκίνημα του μήνα, υπάρχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες με τα άτομα που σχετίζεστε , είσαστε πιο ανοιχτοί με το σύντροφό σας/ τους συνεργάτες σας και η επαφή σας μαζί τους σας κάνει να περνάτε καλά κάνοντας νέα σχέδια. Η θετική επιρροή που δέχεστε από τις 4/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να κάνετε ένα σπουδαίο νέο ξεκίνημα στον τομέα των σχέσεων. Πιο αφοσιωμένοι στην εργασία σας θα μπορέσετε να είστε την περίοδο από τις 12-20/2 όπου σε αυτό το διάστημα μπορείτε να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Την ίδια περίοδο βάζετε έναν περιορισμό και σε θέματα διατροφής ή τηρείται ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα προκειμένου να διατηρήσετε την ευεξία σας σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σας, είναι σημαντικό να μην είστε τολμηροί και να συγκρατήσετε τη διάθεση σας για ρίσκο και σπατάλη

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστους αιφνιδιασμούς, στην πορεία του ο μήνας σας δίνει μεγάλες “υποσχέσεις” για την εξέλιξη των αισθηματικών σας υποθέσεων και όχι μόνο … Η εύνοια αυτή είναι διάχυτη από το ξεκίνημα του μήνα που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη (ως τις 4/2) ενώ και στην συνέχεια από τις 14/2 διασκεδάζετε περισσότερο, απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή, γίνεστε αρκετά πιο δημιουργικοί και απολαμβάνετε τις ευεργεσίες του Δία από τον Τοξότη που θα επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας.. Ευχάριστα μηνύματα από τους ανθρώπους που σχετίζεστε έρχονται το διάστημα 4-10/2 όπου οι συναντήσεις και οι επαφές σας θα σας χαρίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δραστήριοι σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών είστε στις πρώτες 14 ημέρες του μήνα με τον Άρη να κινείται ακόμα στο ζώδιο του Κριού. Στις “προκλήσεις” του μήνα συγκαταλέγω την πίεση που βιώνετε στον εργασιακό σας τομέα και τον “ανταγωνισμό” που δέχεστε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα

Παρθένος

Α’ Δεκαήμερο: Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα για εσάς τους Παρθένους του Α’ δεκαημέρου είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τις 19/2 στο δικό σας ζώδιο. Κορυφώνονται εξελίξεις που ναι μεν μπορεί να σας προκαλούν ευερεθιστότητα, δεν παύει όμως να σας ανοίγονται αυτό το μήνα και σπουδαίες ευκαιρίες. Στο ξεκίνημα του μήνα ιδιαίτερα από τις 4-12/2 γίνεστε πιο φιλικοί με το περιβάλλον σας, εκπληρώνονται κάποιες προσδοκίες σας ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες για ένα ερωτικό φλερτ μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον . Το καλύτερο διάστημα για επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζεστε είναι η περίοδος 10-16/2 όπου ο Ερμής θα κινείται στο Α’Δεκαήμερο του Ιχθύ. Η επικοινωνιακή σας εύνοια όμως συνεχίζεται και το διάστημα από τις 14 ως το τέλος του μήνα όπου με τον Άρη από τον Ταύρο, είστε δραστήριοι και έτοιμοι να θέσετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Κινητοποιείστε ενεργά σε θέματα σπουδών, ταξιδίων, νομικών υποθέσεων και βρίσκεστε ικανοποιημένοι. Ο έρωτας σας αναζωογονεί το διάστημα 4-12/2 όπου με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορείτε να απολαύσετε όμορφες και ανανεωτικές στιγμές.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος για εσάς είναι ένας μήνας που έχει ισορροπίες στην πορεία του μπορείτε να βρεθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Στο ξεκίνημα του μήνα ασχολείστε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, το σπίτι, την οικογένεια όπου μπορείτε όχι μόνο να βρείτε τους ρυθμούς σας σε αυτούς τους τομείς αλλά να βρεθείτε και ικανοποιημένοι από την πορεία των γεγονότων σε αυτούς τους τομείς. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο γίνονται και ενάρξεις στα επαγγελματικά σας ή μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής/ άσκησης. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής, από το ζώδιο του Ιχθύ θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από 17-22/2 όπου δεν θα λείψουν τα ευχάριστα μηνύματα, οι επαφές και οι συναντήσεις με πρόσωπα που συνδέεστε στενά. Σημαντική θα είναι και η βελτίωση στα αισθηματικά σας την περίοδο από τις 12-20/2 που η Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Ρομάντζο, τρυφερότητα, ζεστασιά και σταθερά σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής είναι μέσα στα πλάνα του μήνα.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με πάθος, ένταση, ερωτισμό, αλλά και αρκετή νευρικότητα αφού ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ως τις 14/2. Μεριμνήστε περισσότερο για τα οικονομικά σας και μην βιάζεστε να κάνετε επενδύσεις / αγορές που δεν θα είναι ωφέλιμες. Οι ρυθμοί στην εργασία σας γίνονται πιο ομαλοί την περίοδο από τις 4-10/2 όπου οι επικοινωνίες και οι επαφές που θα έχετε θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Ο Ερμής από τους Ιχθύς σας ευνοεί την περίοδο 23-28/2 για να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με το σύντροφο ή και να μπορέσετε να έχετε εποικοδομητικές επαφές ή και συμφωνίες με συνεργάτες σας. Η αισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη , εκρηκτική, παθιασμένη και ανανεωτική την περίοδο 21-28/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Το σημαντικότερο νέο για εσάς είναι ότι από τις 14/2 ο Δίας από τον Τοξότη ξεκινά να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Η ψυχολογική σας διάθεση βελτιώνεται ενώ αναμένονται χαρές που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας

Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου είστε περισσότερο δοσμένοι στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, δηλαδή στα εργασιακά και στα οικονομικά σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι ζεστές, όμορφες στιγμές με τους οικείους σας αλλά και η όμορφη ατμόσφαιρα στο σπιτικό σας. Ο Ερμής από τους Ιχθύς το διάστημα 10-16/2 στρέφει την σκέψη σας αλλά και τις αποφάσεις σας σε θέματα που αφορούν την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, την εργασία, τις υποχρεώσεις, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε προληπτικά και κάποιες εξετάσεις που θα αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 4-12/2 όπου η επιθυμία σας θα είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που συμβιώνετε. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο σας αλλά και ηρεμία ψυχολογική είναι αναμενόμενα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 14/2, από τη μία πλευρά τονώνει την ερωτική σας λίμπιντο από την άλλη πλευρά σας προκαλεί έντονο ψυχολογικό αναβρασμό και πιέσεις στα οικονομικά σας. Μεριμνήστε καλύτερα τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τη νευρικότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Βόλο: Η χρυσή διαθήκη που έκανε πλούσιες δύο ορφανές κοπέλες! Οι 3 απαιτήσεις του πολιτικού μηχανικού!

Β’ Δεκαήμερο: Οι πιέσεις και οι ευθύνες του Κρόνου μπορεί να συνεχίζονται, βρίσκονται όμως αυτό το μήνα σε πιο ήπια μορφή για εσάς. Η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο του Υδροχόου, σας προσφέρει αέρα ανανέωσης από τις 4/2 και έπειτα, όπου πολλοί θα δείτε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, ή μία νέα δημιουργική δραστηριότητα να αποτελεί για εσάς την διέξοδο στις πιέσεις που ήδη βιώνετε. Η ρουτίνα της καθημερινότητας, οι υποχρεώσεις σας, τα ζητήματα που αφορούν την εργασία και το σπίτι μπαίνουν σε μία σειρά ιδιαίτερα την περίοδο από τις 17-22/2 με τον Ερμή από τον Ιχθύ. Τόνωση στην ψυχολογική σας διάθεση αλλά και βελτίωση στις συνθήκες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, αναμένονται την περίοδο 12-20/2. Λίγο προσοχή μόνο κοντά στις 18/2 γιατί μπορεί να πιεστείτε οικονομικά από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Μέχρι τα μέσα του μήνα αξιοποιήστε στο έπακρο τα εκφραστικά σας μέσα , τις προτάσεις, τις ιδέες και τις επαφές που σας προσφέρει ο Δίας από τον Τοξότη!

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με αντιδράσεις και εντάσεις για τον τομέα των σχέσεών σας, όπου οι τάσεις των πρώτων ημερών του μήνα θα μπορούσα να χαρακτηριστούν διασπαστικές. Ως τις 14/2 ο Άρης από τον Κριό, φέρνει έντονες αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας, με τη σχέση σας ή με έναν σταθερό συνεργάτη. Ιδιαίτερα στις 2/2 θα πικραθείτε από την πλοκή που θα υπάρξει σε μία μόνιμη σχέση σας. Η εποχή σας προστάζει να κάνετε μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας, η διαδικασία αυτή όμως δεν θα είναι πάντα και τόσο εύκολη. Οι νέες γνωριμίες ωστόσο, είναι φανερό ότι ευνοούνται παρόλο που δεν σας προσφέρουν για την ώρα την σιγουριά, την ασφάλεια και την σταθερότητα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από τις 14/2 και έπειτα αρχίζετε σταδιακά να δέχεστε και τις ευεργεσίες του Δία που περνά στο γ΄δεκαήμερο του Τοξότη, επομένως να αναμένεται σημαντικές προτάσεις, ιδέες εμπνεύσεις, γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προσφέρεται για την διευθέτηση εργασιακών και οικονομικών υποχρεώσεων.

Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: Κόντρα με το περιβάλλον και τις σχέσεις σας φέρνει ο Φεβρουάριος για εσάς, όπου σε αυτό το μήνα κορυφώνονται γεγονότα τα οποία σας απασχόλησαν με την Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα (21/1). Ανακατατάξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και συχνά θα νιώθετε ότι το περιβάλλον σας τροχίζει τα νύχια του για καβγά , η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη από τις 14/2 και έπειτα που θα περάσει ο Άρης στον Ταύρο. Ευχάριστα ερωτικά μηνύματα , φλερτ, ερωτικά ραντεβού αλλά και όμορφες δημιουργικές ιδέες κάνουν το κλίμα σας πιο χαλαρό το διάστημα από τις 10-16/2 που επηρεάζεστε θετικά από τον Ερμή που θα κινείται στο Α’ Δεκαήμερο του Ιχθύ. Το διάστημα από τις 4-12/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω, να αναμένεται ότι ευνοείστε σε οικονομικές συμφωνίες ενώ στα αισθηματικά σας υπάρχουν φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, έστω και αν το κλίμα στον τομέα των σχέσεων είναι μεταβατικό ή και ασταθές. Η Πανσέληνος του μήνα κορυφώνει εξελίξεις που αφορούν μία φιλική σχέση ή μία συνεργασία.

Β’Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος σας βοηθά να δομήσετε σταθερά τα προσωπικά σας σχέδια, βλέπετε κάποιες επιθυμίες σας να μπαίνουν στο στάδιο της εκπλήρωσής τους, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η εύνοια που δέχεστε στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας. Από τις 4/2 με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο γίνονται ανακατατάξεις στο χώρο σας (είτε οικειακό, είτε επαγγελματικά). Οι αλλαγές αυτές είναι για το καλό σας και μπορώ να πω ότι σε βάθος χρόνου θα σας προσφέρουν περισσότερο ασφάλεια και σιγουριά. Ερωτικές επικοινωνίες κρίνονται θετικές το διάστημα 17-22/2 όπου ο Ερμής θα κινείται στο Β’Δεκαήμερο του Ιχθύ. Σε αυτό το διάστημα θα είστε και αρκετά πιο δημιουργικοί ενώ θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας (όσοι είστε γονείς). Με την Αφροδίτη από το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω το διάστημα 12-20/2 σας βοηθά να εκφράσετε τα “θέλω” σας, να κάνετε σχέδια στα αισθηματικά σας, τα σχέδια αυτά θα μπορούν να γίνουν και πράξη. Τέλος, αξιοποιήστε ως τις 14/2 τις ευκαιρίες που σας δίνονται για την επέκταση των οικονομικών σάς

Γ’ Δεκαήμερο: Ξεκινώντας από τα ευχάριστα, ο Φεβρουάριος από τα μέσα του σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης του εισοδήματός σας, αφού ο Δίας θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι και την εργασία αναμένονται το διάστημα 4-10/2 όπου ο Ερμής από τον Υδροχόο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι μπαίνει σε μία πολύ καλύτερη πορεία στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Από τη μία πλευρά ο Ερμής από τους Ιχθύς θα φέρει περισσότερες επικοινωνίες με το σύντροφό σας, ή ακόμα και φλερτ για τους ελεύθερους, από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει πιο εκφραστικούς και έτοιμους να μοιραστείτε αυτά που αισθάνεστε. Αυτό το μήνα όμως δεν θα λείψουν και οι δημιουργικές ιδέες, οι προτάσεις, οι προσκλήσεις για διασκέδαση. Στην εργασία σας θα είστε σε περισσότερη εγρήγορση αλλά και κούραση στο πρώτο μισό του μήνα, σε αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks 2: Σάλος με παίκτρια του ριάλιτι! Έχει δηλώσει ψεύτικη ηλικία και επίθετο!

Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά σας, ενώ οι μέρες σας γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές από τις 14/2 που περνά ο Άρης στον Ταύρο, όπου αναμένεται να έχετε φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Την περίοδο 10-16/2 είστε σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειας για την επίλυση θεμάτων που είχαν δημιουργηθεί, την ίδια περίοδοι είστε αποφασιστικοί για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σας, σας δίνεται την περίοδο 4-12 Φεβρουαρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Με την Πανσέληνο που γίνεται τις 19/2 βιώνεται επαγγελματικές ανακατατάξεις που σας βγάζουν από τους ρυθμούς σας, οι αλλαγές όμως που θα γίνουν θα είναι για το καλό σας. Πιο παραμελημένο αφήνετε αυτό το μήνα τον αισθηματικό σας τομέα, σας δίνεται όμως η ευκαιρία να “συντηρήσετε” μία σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σας.

Β’Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με εξωστρέφεια, αρκετές επικοινωνίες και επαφές αλλά και με νέα σχέδια που σας φέρνουν ενθουσιασμό, ιδιαίτερα από τις 4/2 και έπειτα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Μετακινήσεις, συμφωνίες , επαφές και γνωριμίες σας κάνουν να αισθάνεστε τυχεροί αλλά και ενθουσιασμένοι. Στο πρώτο μισό του μήνα, συνεχίζεστε να δέχεστε την εύνοια του Δία από το ζώδιο σας, επομένως μπορείτε να κάνετε τα βήματα εκείνα που θα συμβάλουν στην προσωπική σας επέκταση. Επίλυση οικογενειακών και οικονομικών υποθέσεων θα έχετε την περίοδο από τις 17-22/2 όπου ο Ερμής θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Δείξτε προσοχή σε συναισθηματικά μπερδέματα και σε παρεξηγήσεις κοντά στις 19/2. Εύνοια στα οικονομικά σας δέχεστε την περίοδο από τις 12-20/2 σκόπιμο είναι όμως οι επιλογές σας να είναι συνετές και συγκροτημένες.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά ερωτικά, δημιουργικά, με εκπλήξεις αλλά και με πολλές υποσχέσεις για το δικό σας δεκαήμερο. Επικοινωνιακά είστε σε εγρήγορση και δεν λείπουν τα χαρούμενα μηνύματα , οι ειδήσεις, οι ξαφνικές προτάσεις και γνωριμίες που αποτελούν έκπληξη για εσάς, ιδιαίτερα την περίοδο 4-10/2. Η Αφροδίτη συνεχίζει ως τις 4 του μήνα την πορεία της στο ζώδιο σας και το τρίγωνό της με τον Ουρανό προετοιμάζει ξαφνικές απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις που σας συναρπάζουν. Πιο κοντά στην οικογένεια είστε την περίοδο 23-28/2 όπου κάποιες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων. Αρκετά πιο ικανοποιημένοι στα οικονομικά σας θα είστε την περίοδο 21-28/2 όπου αναμένεται να πάρετε μία σημαντική ανάσα ανακούφισης σε αυτό τον τομέα. Τέλος, ο Δίας επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 14/2 και έπειτα , αυτό για εσάς σημαίνει ότι μπαίνετε σε μία περίοδο ουσιαστικών ευκαιριών ανάπτυξης, με τον παράγοντα της τύχης να είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: Ένας μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και σημαντική ανανέωση ξεκινά για το δικό σας δεκαήμερο. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας στις 4 του μήνα και για μία ολόκληρη εβδομάδα φέρνει ανανέωση αισθηματική και όχι μόνο … Γίνεστε πιο γοητευτικοί, επιμελείστε περισσότερο την εικόνα σας, απολαμβάνετε περισσότερο τις ομορφιές της ζωής. Το διάστημα από τις 10-16/2 είναι γεμάτο επαφές, επικοινωνίες, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και προσωπικό περιβάλλον ή και να κάνετε μετακινήσεις. Ο Άρης από τις 14/2 περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιώντας την ερωτική σας ζωή , συνάμα όμως είστε πιο δραστήριοι και για δημιουργικά σχέδια ή για καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Προσοχή στο δεύτερο μισό του μήνα σε κόντρες με ή για τα παιδιά (αν είστε γονείς). Η Πανσέληνος του μήνα στις 19/2 φέρνει μία νέα προοπτική, μία νέα πρόταση ή ένα νέο σχέδιο.

Β’ Δεκαήμερο: Μετά την σκληρή έναρξη του 2019 ξεκινά ο αποκαταστατικός Φεβρουάριος που σας βοηθά να βρείτε τις ισορροπίες σας. Οι Κρόνιες προκλήσεις και πιέσεις δεν θα λείψουν ωστόσο θα είστε αρκετά πιο διαλλακτικοί, επινοητικοί αλλά και δημιουργικοί για να βρείτε διεξόδους. Νέα ξεκινήματα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εισοδήματός σας, από τις 4/2 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ευχάριστες επαφές, μετακινήσεις και συμφωνίες προκαλούν ευχάριστα το ενδιαφέρον σας από 17-22/2. Ερωτικά ανανεώνεστε αλλά γίνεστε πιο γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι την περίοδο από τις 12-20/2 που η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο

Γ΄Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με συναισθηματική ένταση, με γεγονότα που σας προκαλούν τον αναβρασμό αλλά και ανακατατάξεις στον οικογενειακό σας χώρο που σας προκαλούν ένταση. Ο Άρης από τον Κριό ως και τις 14/2 σας κάνει να βρίσκεστε σε συναισθηματική ένταση ενώ οι σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι τεταμένες. Την προσοχή σας κοντά στις 3/2 γιατί μπορεί να γίνεται αρκετά σκληροί απόλυτοι ή και άδικοι στην συμπεριφορά σας. Οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται το διάστημα 4-10/2 . Ο μήνας αρχίζει να έχει μία πιο θετική τροπή για εσάς στις τελευταίες 10 ημέρες του. Αφενός ο Ερμής από τους Ιχθύς θα ευνοήσει τις επικοινωνίες σας, αφετέρου η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει στις τελευταίες ημέρες του μήνα να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή ή και την εμφάνισή σας

Υδροχόος

Α΄Δεκαήμερο: Ανατρεπτικός, δυναμικός και μεταρρυθμιστικός αναμένεται να είναι ο Φεβρουάριος για το δικό σας δεκαήμερο. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα όπου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, θα διακρίνεστε από συναισθηματική ένταση ενώ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις και οι αλλαγές που θα έχετε στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σχέσεις σας. Δεν θα έρθουν όλα όπως τα υπολογίζατε και το γεγονός αυτό θα σας προκαλεί εκνευρισμό, σημαντικό είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες με τα άτομα που συμβιώνετε. Στα οικονομικά σας μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί σε συμφωνίες την περίοδο 23-28/2. Επαγγελματικά πιο δημιουργικοί την περίοδο 21-28/2. Στην αισθηματική σας ζωή είναι απαραίτητοι οι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις εφόσον θέλετε να διατηρήσετε στο πλευρό σας το ταίρι σας.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος σας καλεί να ανοίξετε μία νέα σελίδα, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ενώ μπορώ να πω ότι στην διάρκεια αυτού του μήνα θα είστε αρκετά πιο ενθουσιώδεις και δημιουργικοί. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας, είστε εκφραστικοί ενώ δέχεστε και σημαντικές ευκαιρίες μέσα από την δικτύωσή σας και τις γνωριμίες σας. Η Νέα Σελήνη στις 4/2 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας νέες ενάρξεις που σας συναρπάζουν. Οικονομικά βρίσκεστε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις την περίοδο 17-22/2 σημαντικό όμως είναι να προσέξετε τους όρους των συμφωνιών σας. Στα επαγγελματικά σας είστε αφοσιωμένοι και εργάζεστε μοναχικά, βλέποντας όμως τις προσπάθειες σας να αποδίδουν. Το πρώτο μισό του μήνα είναι αρκετά δραστήριο κοινωνικά, ενώ σας δίνονται οι ευκαιρίες να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.

Γ’Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά γεμάτος επικοινωνίες, ειδήσεις, μετακινήσεις αλλά και εκπλήξεις για το δικό σας δεκαήμερο. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Κριό είστε σε πνευματική εγρήγορση και βιάζεστε να εκφαστείτε ή και να πάρετε αποφάσεις, ο λόγος σας γίνεται αιχμηρός ενώ σημαντικό είναι να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας. Στα αισθηματικά σας ευνοείστε στις πρώτες ημέρες του μήνα όπου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά ή για να κάνετε μία νέα ενθουσιώδη ευκαιρία! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σας βοηθά στην διευθέτηση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Σημαντικό νέο για εσάς είναι ότι από τις 14/2 και έπειτα ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο. Ευκαιρίες νέων γνωριμιών και διεύρυνσης του κύκλου σας δεν λείπουν

Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: Αρκετά επικοινωνιακοί, εκφραστικοί και κοινωνικοί θα είστε αυτό το Φεβρουάριο. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας στις 10 του μήνα και μέχρι τις 16 του μήνα διακρίνεστε από τις ιδέες σας, ενώ οι επαφές σας θα τονωθούν και θα είστε περισσότερο σε πνευματική εγρήγορση. Η κοινωνική σας ζωή θα σας κάνει αρκετά πιο δημιουργικούς την περίοδο 4-12/2 , την ίδια περίοδο ευνοείστε και στα αισθηματικά σας όπου θα δείτε κάποιες επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Από τις 14/2 ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σας θα είναι αρκετά πιο δραστήριες. Θα κάνετε μετακινήσεις, θα έχετε νέες γνωριμίες, σημαντικό είναι να αποφύγετε την βιασύνη στις μετακινήσεις σας, αλλά και τη νευρικότητα στα λόγια σας.

Β’Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με εσάς να μπορείτε να δομήσετε καλύτερα φιλίες, σχέσεις και σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Νιώθετε ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας, ενώ από τις 4/2 μπορείτε οριστικά να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Σημαντική είναι η εύνοια που δέχεστε στην καριέρα σας ιδιαίτερα ως τις 14/2. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και τις προτάσεις που δέχεστε ενώ αναμείνετε από τις 17-22/2 ότι θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και επαφές που θα σας ικανοποιήσουν. Σταθεροποιούνται φιλικές σχέσεις, ενώ κάνετε πιο οργανωμένα βήματα για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας την περίοδο 12-20/2. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε στην περίοδο του μήνα είναι πως έχει έρθει ο καιρός να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, μένοντας ανεπηρέαστοι από το περιβάλλον σας και αποφεύγοντας τα διλήμματα και τις συγχύσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά γεμάτος οικονομικά έξοδα, τα οποία καλείστε να διαχειριστείτε ως και τις 14/2. Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως και τις οικονομικές δοσοληψίες με πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος ή με πρόσωπα από συλλογικούς χώρους ιδιαίτερα στις πρώτες ημέρες του μήνα. Μην ρισκάρετε σε τολμηρές επενδύσεις γιατί θα αιφνιδιαστείτε. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα βρίσκεστε πιο ήρεμοι και ικανοποιημένοι μέσα από τις επαφές σας, ενώ και η αισθηματική σας ζωή γίνεται πιο ευχάριστη. Το πιο θετικό νέο για εσάς είναι ότι ο Δίας από τον Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 14/2 και έπειτα. Μπαίνετε σε μία περίοδο επαγγελματικής προόδου και ανάπτυξης της καριέρας σας όπου θα σας δοθούν σπουδαίες ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share