Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εξάγωνο Κρόνου με Ποσειδώνα στις 31/1! - Εκπληρώνει και σταθεροποιεί τους ουσιαστικούς μας στόχους!

Δες πως θα σε επηρεάσει…

30 Ιανουαρίου 2019 10:46
Ζώδια: Εξάγωνο Κρόνου με Ποσειδώνα στις 31/1! - Εκπληρώνει και σταθεροποιεί τους ουσιαστικούς μας στόχους!

Το Εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, ευνοεί, εκπληρώνει και σταθεροποιεί τους ουσιαστικούς μας στόχους! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Την Πέμπτη 31 του Γενάρη 2019, σχηματίζεται, το ωφέλιμο Εξάγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, από το Ζώδιο των Ιχθύων!

Έρχονται θετικές και ευνοϊκές εξελίξεις στην ζωή μας και καταφέρνουμε να έρθουμε πιο κοντά στην εκπλήρωση στόχων και ονείρων, όπως και στην σταθεροποίηση τους!

Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές, που θα μας ωφελήσουν και τώρα, αλλά και μακροπρόθεσμα!

Εκείνοι που πέρασαν πολλά στο παρελθόν, αλλά έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα, καταφέρνουν τώρα να ανταμειφθούν, από τις πλανητικές διελεύσεις και αγγίζουν την επιτυχία!

Πραγματοποιείται η πιο αποτελεσματική συνεργασία, λογικής και συναισθήματος!

Οι πιο ευνοημένοι, είναι σαφώς τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), του 2ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ανεργίας: Σημαντική αύξηση από την 1η Φεβρουαρίου!

ΠΡΟΣΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες σχέσεις και καταστάσεις στην ζωή σου, ώστε να κάνεις εκ νέου σχέδια, ιδίως σε καριέρα, σπίτι και οικογένειά! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται, περισσότερο από ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κοινωνικές επαφές σου, οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου, βελτιώνονται πολύ! Έρχονται καλά και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σιγουριά και σταθερότητα σε στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, όπου θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες! Επιπλέον μία συναισθηματική ικανοποίηση, σε μεταμορφώνει ψυχικά και ερωτικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχεις σχέση έρχονται ισορροπίες στη σχέση σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή τώρα!

ΛΕΩΝ
Έρχονται πολύ θετικά γεγονότα, που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου, την απόδοση σου στην εργασία, αλλά και την εμφάνιση σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Σκοτώθηκε στις σκάλες του μετρό, μεταφέροντας το καροτσάκι με το μωρό της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απολαμβάνεις ουσιαστική τύχη και μόνιμη εύνοια στον έρωτα! Οι κατακτήσεις σου, δεν είναι μόνο πολλές, είναι πλέον και αξιόλογες!

ΖΥΓΟΣ
Τύχη και εύνοια θα έχεις σε οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, αλλά και με έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φεύγει επιτέλους η ρουτίνα από τη ζωή σου και η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται! Ευχάριστες εξελίξεις, σχετικά με μετακινήσεις, αδέρφια, γνωστούς και γείτονες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ποιο κανάλι θέλει να τον αρπάξει από τον ΑΝΤ1;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταθεροποίηση και εύνοια θα έχεις στα ερωτικά σου, όπως και τύχη στην εύρεση νέων τρόπων, αύξησης των εσόδων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται σπουδαίες και σημαντικές αλλαγές σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλα βελτιώνονται! Κάθε προσπάθεια του παρελθόντος, αποφέρει κέρδη τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρασκηνιακά, έρχονται κάποια νέα και ειδήσεις, που σε ηρεμούν επιτέλους και σου προσφέρουν ικανοποίηση!

ΙΧΘΥΣ
Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιάζεται σήμερα στο δρόμο σου, για να κάνεις θετικές αλλαγές! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν με κάθε τρόπο!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share