Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Δες τι λέει για το δικό σου ζώδιο!

1 Σεπτεμβρίου 2018 10:25
Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Δες τι λέει για το δικό σου ζώδιο

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά με όλους μας να είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης μετά το δύσκολο καλοκαίρι που βιώσαμε.

Είναι γεγονός ότι οι Εκλείψεις της θερινής περιόδου δεν μας επέτρεψαν να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να ζήσουμε όσο ανέμελα περιμέναμε.

Ο Σεπτέμβριος όμως ξεκινά γεμάτος νέες προοπτικές, παρατείνοντας για λίγο το καλοκαιράκι γεγονός που λειτουργεί επιβοηθητικά για να κάνουμε νέα σχέδια.

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για την περίοδο του Σεπτεμβρίου!

Δες τώρα το μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σου και μάθε αναλυτικά για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε στα 49 της γνωστή ηθοποιός!

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα απαιτεί υπευθυνότητα και υπομονή. Πολλές από τις ζημιές του Καλοκαιριού έχουν αφήσει τα σημάδια τους και πρέπει να προσέξετε πως θα τα αποκαταστήσετε. Αν και ο μήνας δεν έχει τις αναταράξεις του προηγούμενου, η τάξη θα αποκατασταθεί σταδιακά και όχι άμεσα και ολοκληρωτικά. Τα αισθηματικά σας επιστρέφουν σε πιο ομαλή τροχιά και όσοι από εσάς επιθυμείτε ριζικές αλλαγές, θα έχετε την ευκαιρία να εκτιμήσετε κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα μπει ξαφνικά στο οπτικό σας πεδίο. Οικονομικά ψάξτε αλλού για ενίσχυση του πορτοφολιού σας. Όσο πιο γρήγορα κινηθείτε σε αυτόν τον τομέα, τόσο πιο εύκολα θα αποκαταστήσετε τις απώλειες που υποστήκατε από την μη τήρηση μιας συμφωνίας, ή την αλλαγή γνώμης και επιλογής κάποιων άλλων στους οποίους είχατε δείξει εμπιστοσύνη.

Ταύρος

Σιγά σιγά αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια με τις επιλογές σας, ενώ κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας λειτουργούν καλύτερα. Οι περισσότερο εκτιθέμενοι από εσάς, βρίσκετε τώρα τρόπο να αντιμετωπίσετε την πίεση ενώ, ταυτόχρονα, καταλαβαίνετε ότι το ένστικτο σας οδήγησε σωστά. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές και αυτό αφορά κυρίως όσους από εσάς αποφασίσατε να αλλάξετε διαδρομή και στόχους. Οι νεότεροι αντιμετωπίζετε θετικά το ενδεχόμενο μιας αλλαγής στα προσωπικά και αισθηματικά σας, ενώ οι μεγαλύτεροι θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση από τον σύντροφό σας. Ο μήνας μπορεί να σας προσφέρει και σύντομες διακοπές ή αποδράσεις που θα βελτιώσουν την διάθεση και την κοινωνικότητά σας!

Δίδυμος

Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσατε πολλές προκλήσεις αυτό το Καλοκαίρι και τώρα χρειάζεστε ένας επαναπροσδιορισμό των σχέσεων, των προτεραιοτήτων στην εργασία και των οικονομικών σας προσπαθειών. Τα έχετε καταφέρει καλύτερα από πολλούς που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Παραμένουν όμως κάποια αγκάθια στο περιβάλλον, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε θέματα ιδιοκτησίας, οικονομικής διαχείρισης και τάσεις απόδρασης από κάποιους κανόνες που σας καταπιέζουν. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στα επαγγελματικά σας, αλλά πρέπει να προσέξετε την ανάγκη σας για προβολή. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς, βλέπετε ότι έχετε αναγκαστεί να υπομείνετε τον χρόνο και το ίδιο θα εξακολουθήσετε για λίγο καιρό ακόμα!

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι εποχή σας είναι το Καλοκαίρι, φαίνεται ότι το φετινό Φθινόπωρο θα είναι πιο ανταποδοτικό στις προσπάθειές σας, σε σχέση με ότι θέλετε να αποκαταστήσετε. Κάποιοι από εσάς έχετε καταλάβει ότι δεν ωφελεί να μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν και κάποιοι φοβάστε τις αλλαγές που σας αναγκάζουν να κάνετε κάποια γεγονότα. Έχετε όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, κρατηθείτε μακριά από διενέξεις που σας επηρεάζουν λίγο ή πολύ και μην δίνετε αφορμές στους άλλους να σταθούν απέναντί σας. Η εργασία θα χρειαστεί ακόμα λίγο καιρό για να αποκατασταθεί, ενώ στα αισθηματικά σας, φαίνεται πως έχετε περισσότερη τύχη και μερικές καλές ευκαιρίες για βελτίωση της σχέσης σας, ή καινούριας γνωριμίας για τους ελεύθερους. Η υγεία σας στέλνει κάποια σήματα που πρέπει να προσέξετε και να επιμεληθείτε.

Λέων

Εκτεθήκατε σε καταστάσεις που για πολλούς από εσάς ήταν αρκετά δυνατές. Τώρα όμως μπορείτε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε καλύτερα το μέλλον σας και να δημιουργήσετε όλες τις συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Μπορεί μερικοί από εσάς να αισθάνεστε ακόμη τις συνέπειες των εκλείψεων του Καλοκαιριού και εδώ, χρειάζεται να είστε περισσότερο ρεαλιστές από ιδεολόγοι. Ότι δεν έχει διορθωθεί ακόμα δεν πρέπει να φαντάζει ανυπέρβλητο, ενώ αυτά που αποκαθίστανται σας γεμίζουν αισιοδοξία. Μετά τις 10 του μήνα γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας, ενώ κερδίζετε την εμπιστοσύνη εκείνων που χρειάζονται ικανούς ανθρώπους δίπλα τους. Οι περισσότερο εργασιομανείς φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το χθεσινό πάρτι του ζευγαριού!

Παρθένος

Ο μήνας αποτελεί μέρος μιας ευνοϊκής περιόδου την οποία θα πρέπει να χειριστείτε κατάλληλα. Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας βλέψεις θα βρουν διέξοδο και υποστήριξη, ενώ η οικογένεια θα αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τα προβληματικά μέλη της, ή τους ευρύτερους συγγενείς. Δώστε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να διασκεδάσει και να επικοινωνήσει, ταξιδέψτε όσοι και όσο μπορείτε και μην δέχεστε υποδείξεις από εκείνους που εξακολουθούν να ορίζουν τη ζωή σας. Αισθηματικά είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και, όσοι διατηρείτε μακρόχρονη ή σοβαρή σχέση, φροντίστε για το φυσικό μέλλον αυτής σας της ιστορίας.

Ζυγός

Πρόκειται για έναν μήνα με πολλές ασχολίες και δραστηριότητες. Ο προγραμματισμός των κινήσεων και των υποχρεώσεών σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις ανάγκες σας. Φροντίστε όμως να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από περιττά βάρη σε κάθε τομέα και να δώσετε περιθώρια στον εαυτό σας να γίνει πιο αποτελεσματικός στην προάσπιση του συμφέροντός του. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να τακτοποιείται εν μέρει, ενώ το εισόδημα κάποιων από εσάς, αποκαθίσταται ή σταθεροποιείται. Έχετε όμως την προσοχή σας στραμμένη σε κάθε ευκαιρία προόδου που θα σας παρουσιαστεί.

Σκορπιός

Έχετε την ικανότητα αλλά και τα εφόδια να περάσετε σε φάση ανάπτυξης και προόδου. Πολλά έχουν αποκατασταθεί ή έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης. Ο τομέας των οικονομικών είναι εκεί που χρειάζεται να δώσετε βάρος. Είναι περιττό να επιμένετε σε κάτι που δείχνει να μην λειτουργεί και να διοχετεύετε την ενέργειά σας άσκοπα. Αντίθετα ευνοούνται οι πρωτοποριακές ιδέες, οι στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν μαζί με άλλους και οτιδήποτε έχει διάρκεια και όφελος. Αισθηματικά καθοδηγήστε τις εξελίξεις και φανείτε συνεπείς στα λόγια σας! Όσοι αισθάνεστε έτοιμοι, μπορείτε να εκφραστείτε εκ βαθέων, να επισημάνετε στο σύντροφό σας λάθη και παραλείψεις, αλλά και να παραδεχτείτε μερικές από τις δικές σας σκοπιμότητες.

Τοξότης

Αν μετακινήστε διαρκώς, δεν θα μπορέσετε να εισπράξετε τα οφέλη των προσπαθειών σας. Φανείτε συνεπείς στην υποστήριξη των επιθυμιών σας, μην αναζητάτε εστίες έντασης σε υποθέσεις τρίτων και μην κάνετε επίδειξη της καλής σας τύχης. Πολλά αλλάζουν γύρω σας και θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση του συμφέροντός σας. Οι όποιες επιλογές σας, πρέπει να διακατέχονται από σοβαρότητα, όραμα και ικανότητα προσαρμογής όταν παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες. Οικονομικά διαχειριστείτε με σύνεση το όποιο εισόδημά σας, αλλά μην κάνετε επενδύσεις σε τομείς που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς η γενικότερη κατάσταση παραμένει ρευστή. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ ευνοούνται και οι επαγγελματικές δράσεις στο εξωτερικό.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε στην πορεία μιας αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων και των επιδιώξεών σας. Έχετε έντονο το αίσθημα του καθήκοντος και πολλοί από εσάς προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε πολλές ανάγκες και υποχρεώσεις. Η εργατικότητά σας είναι παροιμιώδης, αλλά τώρα θα πρέπει να ξεχωρίσετε αυτά που αξίζουν να προσπαθήσετε και να τα απομονώσετε από τα υπόλοιπα. Η οικογένεια θα παίξει ρόλο στις επιλογές σας και μερικές φορές θα σας ασκήσει ιδιαίτερη πίεση. Οι ελεύθεροι από εσάς έχετε την ανάγκη ενός συντρόφου ο οποίος να καταλαβαίνει τις ιδιαίτερες ποιότητές σας και να σας ενισχύει σε αυτά που προσπαθείτε να επιτύχετε. Καθυστερήσεις και αναβολές θα παίξουν ρόλο, αλλά δεν θα σας πτοήσουν ούτε θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το δίδυμο φωτιά!

Υδροχόος

Τώρα πρέπει να τακτοποιήσετε αυτά που αναστατώθηκαν από τις προηγούμενες εκλείψεις. Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι αποτελεσματικός και εν μέρει τυχερός για εσάς, αλλά κινδυνεύετε να εκτεθείτε περισσότερο από όσο πρέπει στο περιβάλλον που αντιμετωπίζετε. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας, αλώβητη τη δύναμή σας και ακέραιες τις ελπίδες σας. Είναι η εποχή που χρειάζεστε κίνητρα για να λειτουργήσετε προς όφελός σας και δεν πρέπει να σπαταλάτε τον δυναμισμό σας. Οργανώστε τη σκέψη σας, ζητήστε βοήθεια ή συμπαράσταση από ικανούς και έμπιστους ανθρώπους και κάνετε τώρα τα βήματα προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Αισθηματικά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

Ιχθύς

Αντιστέκεστε ακόμα σε απαραίτητες αλλαγές και αυτό έχει το ανάλογο κόστος. Δοκιμάστε να απαλλαγείτε από τα πιο ανώδυνα, όσο και αν επηρεάζουν αυτά την καθημερινότητά σας. Αποκτήστε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην φοβάστε να πείτε και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν. Ξέρετε πολύ καλά το κόστος των υποχωρήσεών σας και αυτό ακριβώς είναι το θέμα του μήνα αυτού. Η διπλωματία, η κατάλληλη στιγμή αλλά και η σωστή προετοιμασία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χώρο και ασφάλεια. Οικονομικά είναι οι λεπτομέρειες μιας υποχρέωσης ή μιας επιδίωξης που σας απασχολούν, αλλά αν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε προς την κατάλληλη κατεύθυνση, τότε θα καταφέρετε τις επιδιώξεις σας!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share