Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ταύρος 2018: Το Απρόβλεπτο γίνεται τρόπος ζωής! by MagicF’Ariel..

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

6 Μαΐου 2018 11:22
Ταύρος 2018: Το Απρόβλεπτο γίνεται τρόπος ζωής! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τις υποσχέσεις που δίνω, ποτέ δε τις ξεχνώ, απλά είναι όλα θέμα σωστού timing! Και έφτασε η μέρα που
θα ασχοληθώ με το ζώδιό μου και όλα τα Ταυράκια του κόσμου!

Ο Ταύρος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ σταθερό ζώδιο, τόσο σταθερό σε σημείο άκρως εκνευριστικό, πολλές φορές και βαρετό! Τα ζώα μου αργά που λέμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Και ευτυχώς, υπάρχει ένας ωροσκόπος, κάτι πλανήτες από εδώ και εκεί, που σώνουν τη κατάσταση και διαμορφώνουν εκείνον τον ξεχωριστό χαρακτήρα! Να γιατί διαφέρουμε κάπως μεταξύ μας! Να γιατί κάποιος πηγαίνει με τα χίλια και κάποιος με την όπισθεν!

..χαμογέλασε κανείς;;; σας βλέπω.. !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το απίστευτο έπαθλο! Σίγουρο spoiler!


Ο Μάιος είναι ένας μήνας, πολύ δυνατός, τρελός και αλλοπαρμένος, ναι μεν έχετε την εύνοια του σύμπαντος και να βαίνουν όλα σχετικά καλώς, να όμως που με τον Ουρανό, φοβάμαι πως θα αλλάξει κατά πολύ το σκηνικό! Η σταθερότητα και τα δεδομένα φεύγουν! Οι αλλαγές πολλές και ουσιαστικές. Νιρβάνα τέλος!

Αντιλαμβάνομαι πως θα πρέπει να πιάσουμε τη ζωή από τα μαλλιά, να αποδεχτούμε το απρόβλεπτο και να αναθεωρήσουμε απόψεις ετών! Τραγικό για εμάς τα Ταυράκια, αλλά προφανώς αναγκαίο για να ξεβαλτώσουμε και να φτιάξουμε κάτι καλύτερο για το μέλλον. Όλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Για αυτό σας λέω, so what?

Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, θα πρέπει να έχετε το νου σας, γιατί οι ευκαιρίες βολτάρουν και μπορεί μια πρόταση να σας προσφέρει ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί στην αρχή να σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί σας, όμως αν χρησιμοποιήσετε τη τετράγωνη τη λογική και με λίγο σπρώξιμο από τον Ουρανό, παίζει να το πάρετε το ρίσκο, έτσι επειδή! Το μυστήριο είναι πως θα προκύψει αυθόρμητα, από εκεί που δε το περιμένετε και κάπως έτσι να γοητευτείτε παράξενα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16/05 και μετά σας κάνει υπερόπτες και αλαζόνες! Δε ξέρω πώς θα αντιμετωπίσετε το γεγονός, πάντως μια ένταση θα τη νιώθετε και παίζει να γίνετε και υπερβολικοί στο κάθε τι! Ακόμα και άτομα που σας κατανοούν και σας υπερασπίζονται θα κάνουν πίσω, μιας που το μπουρίνι αυτό το αστρολογικό, σας βγάζει εκτός εαυτού και όχι μόνο!
Οι δεσμευμένοι Ταύροι της παρέας, ας έχετε το νου σας, γιατί ή σας πιάνουν στα πράσα να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, ή ένα μυστικό αποκαλύπτεται και μετά, έφτασαν και οι κεραυνοί! Προφυλάξτε τη προσωπική σας τη ζωή, μη παραφέρεστε και μη γυρεύετε για περιπέτειες, που φέρνουν μπελάδες και φουρτούνες! Για να σας δω, τι χαρακτήρα θα κρατήσετε; Με τον Αέρα και τη Φωτιά καλά κρασιά! Φλογεροί, παθιασμένοι και επαναστατικοί μέχρι κόκαλο!


Μέχρι να φτάσει ο Μάης στο τέλος του θα συμβούν πολλά και διάφορα και θα βρείτε τον τρόπο να αποδείξετε την αξία σας! Το σύμπαν έχει όλη τη καλή τη διάθεση να βοηθήσει, αρκεί οι κινήσεις σας να είναι σωστά μελετημένες και να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, όπως και τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, για αυτό είτε έχετε δίκιο, είτε άδικο, αναζητήστε μια μέση οδό, γιατί οι ισορροπίες δε πρέπει να χαθούν σε καμία περίπτωση! Λέμε τώρα!

Όπως καταλάβατε το μενού έχει εργασία και χαρά! Ο έρωτας πού είναι οέο;;; Προς το παρόν τζίφος η υπόθεση. Πρώτα θα φτιάξετε τα επαγγελματικά σας και μετά θα έρθει ο έρωτας! Και όπως φαίνεται το Μάιο και τον Ιούνιο χλιαρά ως αδιάφορα τα πράγματα!

Να προχωρήσω λίγο παραπέρα;

Ας αναφερθώ στον ερωτικό τομέα των Ταύρων, γιατί εντάξει τι να τα κάνετε τα λεφτά, αν δεν έχετε κάποιον να τα ξοδέψετε παρέα;. Οι χαρές και οι λύπες μοιράζονται.. έτσι με έμαθαν μια φορά και έναν καιρό!

Ο Ιούλιος που λέτε είναι ένας μήνας φοβερός και τρομερός και καλά θα κάνετε ή να πάτε διακοπές τότε, ή να ξεκινήσετε τις βόλτες και τις εξορμήσεις, γιατί φλερτ στο φλερτ, μπορεί να προκύψει και ο έρωτας της ζωής σας! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, αρκεί εσείς να τσιγκλήσετε κάπως τη κατάσταση! Ο Δίας που λέτε, έχει βάλει μέγα στόχο να σας ζευγαρώσει! Να ερωτευτείτε σφοδρά και να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας! Θα είναι ένα πρόσωπο από τα παλιά; Θα είναι μια νέα γνωριμία, από ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον; Μέχρι να φύγει η χρονιά κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν! Το παρελθόν σας βασανίζει, όμως τη κλείνετε τη πόρτα, γιατί το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Αυταπάτες τέλος!

Για να δούμε τι θέλει να μας πει ο ποιητής αστρολογικά για τους επόμενους μήνες!

Τον Ιούνιο παίζει να πάθετε μια ωραία υπερκόπωση και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Ναι μεν έχετε στόχους να πετύχετε, όμως παν μέτρο άριστον! Νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και είστε μες στη γκρίνια!

Ο Ιούλιος είναι ένας σκληροπυρηνικός μήνας, κατεβάζετε ρολά και γίνεστε απλησίαστοι! Για αυτό ίσως και να πρέπει να κάνετε την ανατροπή και να πάτε διακοπές νωρίτερα από ότι το συνηθίζετε. Να φέρετε τούμπα τη κατάσταση. Ο Ουρανός σίγουρα θα σας βοηθήσει σε αυτό!

Ο Αύγουστος επιμένει σε θέματα ερωτικά! Σας φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σας, ακόμα και μια ψυχή σας φλερτάρει επίμονα! Κάτι πρέπει να φτιάξει, ας είναι η προσωπική σας η ζωή!

Έτοιμους για όλα σας βρίσκει ο Σεπτέμβρης, έχετε σχέδιο και γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Προσπαθήστε να μη φτάσετε στα άκρα στο λεπτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το απίστευτο έπαθλο! Σίγουρο spoiler!

Ο Οκτώβρης με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, είναι ένας μήνας καθοριστικός, τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα ερωτικά σας! Όποιος σας πατήσει το κάλλο, μετά από τόσες μάχες που δώσατε, παίζει να τον διώξετε μακριά, τόσο μακριά, που δε θα σας ξανά δει, ούτε ζωγραφιστό! Οι αλλαγές πολλές, τα γεγονότα αμέτρητα, ένα νέο αύριο ξημερώνει! Επιτέλους βρίσκετε τα ίσα σας, μέσα στον Νοέμβρη, οι πλανήτες προχωρούν παρακάτω, η Αφροδίτη συνέρχεται, το άγχος και τα νεύρα φεύγουν, γυρίζετε από τη μάχη, σμπαράλια, αλλά πολύ δυνατοί, ίσως και νικητές.. με λάφυρα στις τσέπες!

Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Ας είναι ο φετινός Δεκέμβρης σας πολύ διαφορετικός, μακριά από τα συνηθισμένα, έτσι επειδή η χρονιά πρέπει να κλείσει φανταστικά και ονειροπαρμένα! Κάποιες διακοπές πρέπει να μείνουν αξέχαστες!

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι πως από το Μάη μέχρι και αρχές Νοεμβρίου, θα βιώσουμε εμείς τα Ταυράκια πολύ μοναδικές στιγμές! Μας βλέπω με υπογλώσσια και λίγα λέω, αλλά καταλαβαίνω πως έφτασε η εποχή των μεγάλων αλλαγών! Θέλουμε και σπρώξιμο από το σύμπαν, μια ο Ουρανός και μια ο Άρης, θα τα δούμε όλα! Είμαι σίγουρη για αυτό! Είναι μια γενική καθαριότητα της ζωής μας! Ξεκινάμε με το μπάχαλο, το χάος, τα βάζουμε μια από εδώ και μια από εκεί, όμως κάποια στιγμή, όλα βρίσκονται στη θέση τους, λαμποκοπούν και μοσχομυρίζουν.. Θεϊκό;;;

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share