Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (11/12) από την Άντα Λεούση!

11 Δεκεμβρίου 2017 09:06
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (11/12) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά, θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mango: Ένα τζιν που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και δεν κοστίζει ούτε 20 ευρώ! (Photo)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΛΕΩΝ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η «μαγκιά» του Μαυρίδη στο αγώνισμα, ο παίκτης που κέρδισε τα 10.000 και οι τρεις υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε ασυλία; (video)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε έστω για μια μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share