Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σύνοδος Αφροδίτης με Δία στις 13 Νοεμβρίου: Πως θα επηρεαστεί ερωτικά το κάθε ζώδιο;

11 Νοεμβρίου 2017 13:52
Σύνοδος Αφροδίτης με Δία στις 13 Νοεμβρίου: Πως θα επηρεαστεί ερωτικά το κάθε ζώδιο;

Η μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του ερωτικού Σκορπιού, πραγματοποιείται την Δευτέρα 13 Νοέμβρη 2017.

Έρωτας στο maximum : Σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές παρεξηγήσεις ή και προβλήματα θα βρουν την λύση τους, χωρίς καν προσπάθεια. Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στον έρωτα, ο οποίος αποκτά αισιοδοξία, χαρά, πλούσιο συναίσθημα και πάθος και κυρίως αποκτά τύχη!

Το φλερτ βελτιώνεται, αφού η ερωτική επικοινωνία διευκολύνεται, με παιχνιδιάρικο και χαρούμενο τρόπο και η ανταπόκριση σε αυτό είναι πολύ πιθανή! Αισιόδοξο και χαρούμενο ερωτικό κλίμα θα έχουν όλα τα Ζώδια τώρα, αφού θα υπάρξουν πολλές ερωτικές εξομολογήσεις!

Το πορτοφόλι γεμίζει: Θετικές και κυρίως τυχερές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από μία ξαφνική ευκαιρία ή συμφωνία, είτε μέσω τυχερών παιχνιδιών, είτε ως επίτευξη κάποιου παλιού οικονομικού στόχου!
Προσοχή μόνο στην τάση για άσκοπες σπατάλες, λόγω γενναιοδωρίας!

Οι πιο τυχεροί της Συνόδου Αφροδίτης-Δία, είναι κυρίως τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραΐκου: Άφωνη η Νικολούλη με τα όσα είπε η σύζυγός του!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ερωτισμός στα κόκκινα!
Το πάθος σου και η σεξουαλικότητα σου σε κάνουν ακαταμάχητα γοητευτικό και παράλληλα επιθυμίες ερωτικές και οικονομικές, πραγματοποιούνται!


ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεις το άλλο σου μισό!
Έρχονται όμορφες ερωτικές στιγμές, βελτίωση ή και επισημοποίηση της σχέσης σου με το σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος έρχονται, νέες πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ομορφαίνεις επικίνδυνα!
Πολλές οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα υγείας και ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά, όσο ποτέ!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ο πρωταγωνιστής του Έρωτα!
Φήμη, γοητεία, τύχη, έρωτας, λάμψη, δημιουργικότητα, γονιμότητα και ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ημερών! Απόλαυσε το στο έπακρο!


ΛΕΩΝ
Επανασύνδεση ή επισημοποίηση;
Έρχεται εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν ίσως κλονιστεί! Θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων βελτιώνονται. Ερωτικά, τώρα θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μηνύματα και Τηλεφωνήματα!
Είσαι δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια στις μετακινήσεις, στις συζητήσεις, στις επικοινωνίες και σε κάθε είδους νέα γνωριμία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιάζει το αντιρατσιστικό κείμενο του αδικοχαμένου 14χρονου μαθητή από τα Χανιά!



ΖΥΓΟΣ
Σίγουρος έρωτας και αύξηση εσόδων!
Έρχεται μεγάλη οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Μην παρασυρθείς σε αλόγιστες σπατάλες και προσοχή στην υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αγκαλιά της ερωτικο-οικονομικής Τύχης!
Έρχονται σπουδαίες ευκαιρίες και ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ο αισθηματικός και οικονομικός τομέας είναι γεμάτος επιτυχίες και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση!
Κάποια σημαντικά θετικά γεγονότα, φέρνουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται τώρα και σε συναρπάζουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι σε βοηθούν να κατακτήσεις όνειρα!
Τώρα η κοινωνικότητα σου και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει πιο κοντά σε καλούς φίλους. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις για να πετύχεις ένα όνειρο σου και πολύ πιθανόν μία φιλία, να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «My Style Rocks»: Ηχηρή αποχώρηση! Έφυγε μία από τις αγαπημένες παίκτριες…



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσκυνούμε το είδωλο!
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις πέφτουν βροχή, αλλά και οι διακρίσεις δεν θα λείψουν. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, να καταφέρεις σταθεροποίηση στην αισθηματική αλλά και να φτάσεις την κοινωνική σου εικόνα στα καλύτερα επίπεδα!

ΙΧΘΥΣ
Τύχη με το… τσουβάλι!
Όλα μπορούν να συμβούν τώρα με την αισιοδοξία, την τύχη και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει! Γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις, ευνοούνται!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share