Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (05/10) από την Άντα Λεούση!

5 Οκτωβρίου 2017 09:12
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (05/10) από την Άντα Λεούση!

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Όλο το Twitter αποθεώνει Μαυρίδη! "Τον μπάρμπα που σέρνεται σε κάθε παιχνίδι δεν τους πέρασε από το μυαλό να τον ψηφίσουν;"ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 6-1 λόγοι που ο Μαυρίδης είναι ξεκάθαρα ο Ντάνος του Nomads!ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share