Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι 6-1 λόγοι που ο Μαυρίδης είναι ξεκάθαρα ο Ντάνος του Nomads!

5 Οκτωβρίου 2017 07:55
Οι 6-1 λόγοι που ο Μαυρίδης είναι ξεκάθαρα ο Ντάνος του Nomads!

Μπορεί το Nomads να διαφέρει αρκετά από το Survivor και να έχει καταφέρει να κρατήσει τους τηλεθεατές όμως οι συγκρίσεις δεν μπορούν να λείψουν!

Το Survivor είναι σίγουρο πως είχε αρκετά πιο δυσκολίες διαβίωσης όμως το Nomads έχει βάναυσα αγωνίσματα και όπως είναι φυσικό η πίεση βγαίνει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες! Όπως στον Γιώργο Μαυρίδη!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Ο πρώην κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη ψηφίστηκε απ' όλους τους συμπαίκτες του, στο χθεσινό επεισόδιο, για αποχώρηση και στο σήμερα ξεσπάει σε κλάματα λόγω της αντιμετώπισης που έχει από τους υπολοίπους! Πως να μην μας θυμίσει τον Ντάνο μετά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 05 Οκτωβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

1ον: Και οι δύο είναι τα "μαύρα πρόβατα" στις ομάδες τους! Όπως ο Αγγελόπουλος είχε τσακωθεί με αρκετούς έτσι και ο Μαυρίδης με το καλημέρα στο Nomads φαίνεται πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του! Κάτι φαίνεται να έχει παίξει πριν την έναρξη του ριάλιτι! Γι' αυτό και "μαυρίστηκε" απ' όλους!

2ον: Με το "καλημέρα" υποψήφιος ο Μαυρίδης, όπως και ο Ντάνος! Ούτε ο ίδιος ο Αγγελόπουλος δεν θυμάται πόσες φορές τον είχαν ψηφίσει για αποχώρηση οι συμπαίκτες του και το ίδιο τείνει να δίνει και με τον πρώην mr. World Party!

3ον: Και οι δύο φαίνεται να έχουν την στήριξη του κόσμου! Ο Αγγελόπουλος κάθε φορά που έβγαινε προτεινόμενος ήταν σαν να μην έβγαινε αφού ο κόσμος τον κρατούσε εύκολα και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μαυρίδη, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 05 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

4ον: Και οι δύο είναι τα λεγόμενα "λαϊκά" παιδιά! Ο Ντάνος περισσότερα της εκκλησίας ο Μαυρίδης περισσότερα της φιλανθρωπίας! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

5ον: Είναι και οι δύο από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας τους! Αθλητικοί και δυνατοί χαρίζουν νίκες! Μπορεί ο Μαυρίδης ακόμα να μην έχει αποδείξει πως είναι Ντάνος αλλά δείχνει να έχει τα βασικά χαρακτηριστικά για να ηγηθεί της όλης κατάστασης!

6ον: Και οι δύο δείχνουν να έχουν αρχηγικές τάσεις! Όπως ο Ντάνος ήθελε να βγει μπροστά για την ομάδα του στους "Διάσημους" του Survivor το ίδιο έκανε με το "καλημέρα" στο Nomads και ο Μαυρίδη όταν αυτοπροτάθηκε και για αρχηγός της ομάδας!

6+1: Και τα δύο παιδιά ευαίσθητα! Βγάζουν τον εαυτό τους και δεν ντρέπονται γι αυτό! Θυμάστε και τον Ντάνο πως είχε ξεσπάσει σε κλάματα στο τελευταίο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share